DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TROSKE I ZDROWKO DOA IGULINY

temperaturka nadal zrobilam tak jak mowilyscie dalam czopka

u nas upalu po 30 stopni w sypialni mam 27

wiecie co ja tez obstawiam wirka

kurde gdzieAdiaznikla

jak ja bym chcala zeby popadalo u nasnas tez wlaśnie lało i teraz fajne powietrze bo cały dzień upał
jak Natalka miała 4i pół latka to byłam w ciąży ale poroniłam,
No u as tez tak ale ja sie z tego troche ciesze bo nareszcie lato chociaz na wzglad Weronisi to mniej mnie to cieszy bo ona biedna wiadomo ze sie meczy w taka pogode Cala noc okna wszystkie na rosciez pootwierane ale przez to Weroni lepiej tez sie spalo No a Igunia to juz napewno gorzej przy takiej temeraturzeu nas upalu po 30 stopni w sypialni mam 27
ale juz nie dlugo i przejdzie jejkurde gdzieAdiazniklano i slonko
Kochana chyba malo ktore dziecko przepada Werka tez nie cierpi jak zapodajemy czopa A zreszta ja stara i tez nie nawidzetylko jest jedna wadaIga nie przepada za wkladaniem tego czopka
![]()
Martunia duze plusy sa duzej roznicy wieku bo starszemu dziecku latwiej jest wytlunaczyc ze malenstwo jest bardziej absorbujace i zeby dziecko nie bylo zazdrosne tak bardzo a po za tym starsze dziecko jeslisie mu na to pozwala duzo potrafi pomoc naprawde ja widzee plusy takich roznic Bo jednak dziecko jedno za drugim to to malutkie a to malenkie i oboje potrzebuja mamy najbardziej na swieciestarsze czuja sie orzucone kiedy mama zajmuje sie maluszkiem a plusy to ze taka mala roznica wieku jest dobra dla rodzenstwa fajniej im w swoim towazystwieKurcze ja sie powaznie nad kolejnym czasem zastanawiem ale widze same plusy
I supereczekpo tym była kuracja pół roku i ok.roku się staraliśmy no i się udało mamy naszego upragnionego synka!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość