Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 lip 2009, 19:09

witam,melduje tylko,ze my dzis caly dzien na podworku,kupilismy sobie babingtona,mlodemu nowy basenik w Rossmanie i zabawa na calego,synek sie taplal,my gralismy i w miedzyczasie zamowilismy pizzze i obiadek do domu,bo nie chcialo mi sie gotowa.Ale co tam,raz nie zawsze-przynajmniej cisnienie mialam lepsze :ico_oczko: No a teraz mezus juz na nocke poszedl do pracy :ico_placzek:

Pozniej doczytam pleciuchy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2009, 19:14

iw_rybka, witaj :-D
No to super dzionek spedzilas,raz na jakies czas trza sie odchamic :-D
Moja Fasolka juz po kolacji i po kapieli,terz sobie odpoczywa i bajki oglada,wiec mamusia ma fajrant :-D
Beata-Helen jak byscie czesciej do nas zagladaly to by bylo jeszcze wiecej str :-D
Ania pamietaj ze ja dzis na ciebie czekam na nocnej zmianie :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2009, 19:21

jak byscie czesciej do nas zagladaly to by bylo jeszcze wiecej str
lenistwo pisaniowe mnie dopadlo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2009, 19:31

tu jesteście czarownice moje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: złapałam was na plotkowaniu :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2009, 19:34

ja tak sobie skacze miedzy watkami, ale chwilowo wszedzie ciszaaaaa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

01 lip 2009, 19:38

iw_rybka, no to chociaż ty spędziłaś miło dzionek bo ja to nie mogę powiedzieć. Jak na dzisiaj to skończyłam ze skrobaniem ścian bo na moim to nie można liczyć :ico_placzek: cały dzień się wylegiwał i jeszcze później pretensje miał że nic nie robię w domu tylko w kompie siedzę :ico_placzek: normalnie tylko się załamać.
izuś_85, no a co innego tutaj robić jak nie plotkować i się przynajmniej wyżalić można i w ogóle.
Helen, nie martw się nie tylko Ciebie taka choroba łapie bo ja mam dosyć często takie coś ;-)

[ Dodano: 2009-07-01, 19:45 ]
I znowu wszystkie pouciekały jak ja mam teraz chwilkę wolnego. Jak tak to ja idę dalej skrobać ściany i chociaż z nimi sobie porozmawiam :ico_placzek:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2009, 19:47

Kumajcie ze sobie po forum smigam,odwracam sie po chwili do Oli a ona zasnela podczas ogladania bajki :ico_szoking: ciekawe czy juz do rana czy tylko na chwile :ico_noniewiem: bo jak mi sie za godz obudzi to chyba do polnocy bedzie buszowac :ico_sorki: :ico_sorki:
pretensje miał że nic nie robię w domu tylko w kompie siedzę
sprobuj przez kilka dni faktycznie nic nie robic,jak sie zapyta co tu za sajgon to pow."tak by wygladalo mieszkanie gdybym faktycznie nic nie robila"moze podziala :ico_oczko:
Jak tam piszesz o swoim mez to juz go nie lubie :ico_zly: jak on moze cie teraz tak denerwowac :ico_puknij:

Kurde salatki mi sie chce z tunczyka i pomidorow i olivek ale zeby mi sie chcialo to robic to byloby zajebiscie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zaczarowana

01 lip 2009, 19:49

bigottka, oj biedulko kochana, z facetami to juz tak jest.. ale co prawda tu zawsze można się wyżalić :-)

Ja póki co zaraz zjem drugi dziś talerz pomidorowej, a później zrobię frytki :-)

[ Dodano: 2009-07-01, 19:51 ]
Kurde salatki mi sie chce z tunczyka i pomidorow i olivek ale zeby mi sie chcialo to robic to byloby zajebiscie
to biegiem dziewczyno!! nie można głoda trzymać w sobie za długo :ico_nienie:

Awatar użytkownika
bigottka

01 lip 2009, 19:51

"tak by wygladalo mieszkanie gdybym faktycznie nic nie robila"moze podziala :ico_oczko:
no to będzie tak cały czas jak coś się przewróci to podniesie nogę i przejdzie nad tym.
ak tam piszesz o swoim mez to juz go nie lubie :ico_zly: jak on moze cie teraz tak denerwowac :ico_puknij:
on taki jest spytaj się rybki bo ona go zna nic nie poradzę na jego brak chęci do czegokolwiek aby zrobić. Ale pograć sobie w komputer albo iść na siłownie tak jak zrobił to dzisiaj to siły miał to mnie najbardziej denerwuje :ico_placzek:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2009, 19:52

ależ mi sie nic nie chce, napracowałam sie już dzisiaj... a jeszcze tyle sprzatania :ico_olaboga: :ico_olaboga: musze sie wreszcie zabrać za ostanią szafke w kuchni :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”