czekam,juz wygladam cie przez oknozaraz wsiadam na miotle i lece
pomidor,tunczyk z puszki,czarne olivki i swieza mozarelle,polewam to oliva z olivek,sol i oregano normalnie niebo w gebiea co do tej salatki wrzucilas
tylko zeby to sie pozniej nie odbilo na niej,bo maz moze miec pretensje ze chodzi po rodzinie i sie skarzy na niego,jeszcze jej afere wyreciA moze nagadaj siostrze albo tesciowej,ze on tej sciany nie chce zrobic a Ty nie masz sily
a co masz isc do roboty i tyrac w ciazy,czym on mysli bo chyba nie rozumema ja tylko siedzę w domu i wydaje pieniądze
trzeba bylo nas nie zostawiaci oczywoscie mam sporo do przeczytania
i tak na 100% byłoby i miałby do mnie straszne pretensje o to.iw_rybka napisał/a:
A moze nagadaj siostrze albo tesciowej,ze on tej sciany nie chce zrobic a Ty nie masz sily
tylko zeby to sie pozniej nie odbilo na niej,bo maz moze miec pretensje ze chodzi po rodzinie i sie skarzy na niego,jeszcze jej afere wyreci
no widocznie nie myśli rozumema co masz isc do roboty i tyrac w ciazy,czym on mysli bo chyba nie rozumem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość