Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

02 lip 2009, 14:55

witam po pracy!!!!!!!!!!!!! uffffffff jak zwykle sie topie a w tych autobusach taki zaduch ze ja dziekuje :ico_zly: dzis mezus autko zabrał i musze jeszcze po synka mykac z buta :ico_olaboga: jak ja to zrobie to jeszcze nie wiem - ale w sumie mam travelke wiec chyba autobusem podjate te 4 przystanki hahahah - ale sie rozleniwiłam no ale co w koncu w pracy daje z siebie wszystko :-D
Magda33, sliczne zdjecia :-D a brzusio jaki fajny :ico_brawa_01:
edulita, za studniówke :ico_brawa_01:
bigottka, nie narzekaj bez pracki - ja w tych upałam to potem dochodze do siebie do 22.00 ale za to lepiej spie nawet całkiem nisko az sama sie dziwie ze mi poduszka nie przeszkadza ale to chyba ze zmeczenia
ok ide odpoczac bo za godz lece po synka

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

02 lip 2009, 16:11

jednak jestem szybciej niż wieczorem :-D

Sabcia - dziękuję :-)

u nas znowu "piękna" pogoda - burza, pochmurno i pewnie zaraz zacznie padać deszcz :ico_zly: choć szczerze mówiąc teraz wolę taką pogodę niż upały :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2009, 16:38

Czesc babeczki
Ja dzisiaj znowu nie miałam weny na siedzenie przy kompie :ico_sorki: ale wpadam na chwilke się przywitać i uciekam!!!!
Poczytałam sobie co u was i ciesze się że wszytsko w porządeczku,
Madzia brzusio śliczniutki!!!
Ja może jutro wkeje swój!!!
Uciekam sobie znowu lezeć i patrzeć w ściane!!!
Buziaczki

http://www.youtube.com/watch?v=jMt0iuyT ... re=channel
a to coś na rozluźnienie koleżanka znazła

Awatar użytkownika
Magda33

02 lip 2009, 16:39

już po burzy i nawet nie padało :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-07-02, 16:40 ]
Magduś81 dziękuję i życzę miłego leżenia :-D

Awatar użytkownika
bigottka

02 lip 2009, 19:19

Sabcia, no ale wiesz fajnie wyjść do pracy pogadać z ludźmi trochę bardziej inteligentnymi niż mój P. a jednak wzięłam sobie zwolnienie i siedzę w domku. Na 04.08 mam test na glukozę bleee ale cóż a 06.08 mam kolejną wizytę tylko jeszcze 30.07 kolejne zwolnienie ;-)
Magda33, :ico_szoking: no co ty burza u mnie w Gdyni cały dzień słonecznie i jutro się na plażę wybieram ponownie ;-) trochę słoneczka się nachapać ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 lip 2009, 19:53

Witam i ja
nareszcie oddałam prace! Mam nadzieje że trója będzie i jakoś zalicze jeszcze egzamin. Wize że testy glukozowe są "na topie" a ja musze przyznać że to nie było aż tak okropne jak sie spodziewałam - da sie przeżyć, ale cóż, każdy inaczej "czuje" smak
ide chyba zimną kąpiel wziąć bo juz mam dość tych upałów....

[ Dodano: 2009-07-02, 19:57 ]
za 23 tygodni :ico_tort:

Awatar użytkownika
edulita

02 lip 2009, 20:32

Ja byłam na działce a jak wracałam to mnie takie oberwanie chmury złapało że szok :ico_szoking: myślałam że mi samochód zaleje woda płyneła ulicami jak rzeka a teraz już się uspokoiło i znów słonko świeci :-)
isiawarszawa, - :ico_brawa_01: za kolejny skończony tydzień i oczywiście gratuluje że praca już napisana teraz tylko się obronić i z głowy
Sabcia, - pracusiu odpoczywaj kochana bo w te upały to normalnie ludzie wysiadają a ty cięzarówka i tak zapierniczasz jak mały samochodzik
Uciekam mężuś już woła na kolacje :067: a jestem mega głodna :-D

Awatar użytkownika
Sabcia

02 lip 2009, 20:55

a ja mam glukoze na 12.08 a miałam miec na 05.08 ale w tedy bede w pl takze mi przełozyli
edulita, odpoczywam ile sie da teraz siedze i mocze nogi w misce z zimna woda hahahah - przynajmniej tyle
isiawarszawa, no nareszcie skonczyłas :ico_brawa_01:
trochę bardziej inteligentnymi niż mój P.
bueheheheh jakby on to przeczytał - to by cie ukatrupił hehehe
ja juz chyba nie wpadne mykam jeszcze z mezusiem do sklepu a potem chce patrzec na gotowe na wszystko uwielbiam ten filmek

Awatar użytkownika
bigottka

02 lip 2009, 22:08

isiawarszawa, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień ;-) I jak tam dzidzia daje o sobie znać czy w dalszym ciągu się leniwi???
bueheheheh jakby on to przeczytał - to by cie ukatrupił hehehe
nie jest tak źle z moim bo nie daję mu czytać to co piszę z Wami ;-)
Dobra babole ja kładę się spać bo już mi się oczy zamykają więc życzę wszystkim kolorowych i kudłatych snów jak któraś chce ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

03 lip 2009, 07:05

Witam z ranusia!!!! a ja juz od 4 rano w ogrodku sobie siedze :-D u nas w nocy burza była i tak fajnie jest w ogroku mozna pooddychac az chce sie zyc - no ale juz widze ze znowu bedzie goraco a miałam taka nadzieje ze bedzie chłodniej
A moja mała wczoraj tak brykała ze siedzielismy przed brzucholkiem i wytrzymac ze smiechu nie umielismy :ico_brawa_01: poprostu bosko

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”