to co żeś piła co znowu tą dziadkową nalewkęcaly swiat wiruje

Mi małosolne ogórki już się skoczyły i może uda mi się w poniedziałek nowe zrobić bo ja z moim je lubimy

zobaczysz nie będzie tak źle wytrzymasz juz tyle do jego powrotu tylko go nie zamęcz na śmierć jak wróci bo do Gdyni macie przyjechaćNo ale coz mam nadzieje ze moje marzenie sie nie dlugo spelni![]()
ja już też nie moge za długo siedzieć bo szybko mnie plecy bolą i tyłek a co do wymiotowania to może byc po grillu bo dzisiaj mnie też jakoś na wymioty bierze po teściowej grillu bleeFajnie bylo ale ja juz tyle godzin nie wysiedze
a spaliście razem czy osobno?? Bo jak razem to jego wyziew wystarczał abyś się uchlała a jak osobno to żeś przyznaj się pociągałaś gdzieś na boku co??moj sie smial,ze wygladam dzis jak po ostrej imprezie a to on pil
no zdarza sie,jak tez czasem tak mammoj sie smial,ze wygladam dzis jak po ostrej imprezie a to on pil
dla forumowych czarownic
- wiesz mi sie to nie zdarza,tylko u nas dzis po tygodniu upalow przyszly chmury i deszcz,cisnienie spadlo+moje i tak niskie cisnienie teraz w ciazy dalo mieszanke wybuchowa = zdychajaca cierarowkano zdarza sie,jak tez czasem tak mam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość