Hej :)
Marta do biblioteki skocz :) za kilkanascie pensow wydrukujesz ;)
A my bylysmy dzis na basenie!! Bylo cudownie!!! w ogole najpoierw nina pluskala sie na tarasie w basenie a pozniej tata nas zabral na normalny :))
Nina jak weszla na basen i zobaczyla ten ogrom wody to sie rozplakala! Chwycila mojego M za szyje i nie chciala puscic i miala lezki w oczach, to samo jak wchodzilismy do baseniku dla dzieci (o temp 31 stopni

bo wszedzie byly zimniejsze

no ale po chwili jak sie rozbrykala, jak nozkami kopala jak piesek, smiala dsie do tego na glos!! :D myslalam, ze z 10 minut posiedzimy a posiedzialysmy z 30 minut

bo juz jej sie zaczely marszczyc stopki :) plywala na brzuchu, na plecach, skakalysmy sobie w wodzie, stawala na paluszkach, lapala dzieci za czepki bo mialy kolorowe :DDDD niestety aparat ma moja siostra a drugi moi rodzice i pozyczylam od sasiadki a tu okazalo sie ze karta full

zrobilam 7 zdjec po czym okazalo sie ze nie maja kabelka do aparatu :[ i musza szukac ajajjj pokaze Wam jak znajde :P
Poza tym przyszedl plaszczyk - jest cudny!!!!!!!!! :))) Naprawde mi sie podoba. Nie wiem jak wyglada na Ninie ale superowy :) napisze do niego ze jakby mieli okazje zrobic czerwony to zeby dali znac ;)