bigotka za pierwszym razem każda z nas zielonaja to totalnie zielona

drewnianemagduś a Wy kupiliscie łózeczka turystyczne czy drewniane?
bo dla nas to wszytsko noweto jak wy tak glukozą sie przejmujecie to jak Wy rodzic będziecie
a co do porodu to domyślam się że będzie 1000 razy więcej pytań!!!
dla obu chłopców taką samą?przesłodziutką poście
Kupiliśmy różna pościel dla każdego nie chcieliśmy takiej samej i jeszcze do tego takie słodziutkie rożki, zaraz zrobie zdjęcie rożków bo to się da bo pościeli nie chce rozpakowywac jeszcze. A rożki są takie same i je widaćdla obu chłopców taką samą?
Mają blizniaki juz imiona?
nie ma sprawy jak nie zapomni do mnie wysłać to napiszę a już tak po 21 jak nie napiszę to ja ją zacznę sms-ami molestować i będzie musiała odpisaćbigotta to ty nam napisz co magduś Ci wysle
napewno napisze jak wyjde od gina tylko u niego to możemy sobie poczekać to tam zawsze są opóźnienia. Take obiecuje że wyśleto ja ją zacznę sms-ami molestować i będzie musiała odpisać
no pewnie że lepiej najpierw wyremontować żeby później mieć gdzie chować. Ja mam już szafe i jest zawalona bo narazie nie mam jeszcze komody, ale niedługo się wybieram żeby zakupić!!Czekam najpierw na remont pokoju wtedy jechana ze wszystkim
mi się bardzo podobająA rożki słodkie
brzuchal na dzień dzisiejszy już większy, teraz zaczął rosnąć bardzo szybkobrzusio niezły i jaki dużutki w sumie nic dziwnego w końcu dwa brzdące tam siedzą
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość