HEJ kobiety!!!
Edulitko buziaczek dla Idusi i dla ciebie,bądż dobrej myśli na pewno wszystko się dobrze skończy,trzymam kciuki
Riterciu gratuluję,fajnie tak czytać,że następny maly człowieczek rośnie w którejś z Was
,odpoczywaj,oszczędzaj się ile tylko możesz
,a i dzieki za fotki,Jaś ślicznie wyrósł,chociaż z tego co piszesz nie jest wysoki,ale jest taki fajniusi,już nie taka chudzinka
Kati ,Chloe i Mazia -Wam również dziękuję za foteczki,też cudne dzieciaczki,jak malowane
Kati niezły horror opisałaś,ja czytałam na WP,że gdzieś tam piraci napadli na statek i nawet pomyslałam o tobie,ale nie myślę sobie to nie możliwe,bo coś byś pisała ,a tu proszę
.Niech już wraca ten twój T ,bo naprawdę osiwiejesz,ale co, niedługo znów gdzieś wypłynie.Ech ta praca ,każda ma jakieś minusy
Witam zguby po długiej nieobecności ,oby Wam już tak na zawsze zostało to zaglądanie na forum
widzę,że mierzyłyście swoje maluszki w między czasie ,ja też niedawno Bartka złapałam i ma 95 cm wzrostu i waży 15 kg ,myślałam,ze jest malutki,ale jak byliśmy w przedszkolu,to jesscze mniejsze dzieci były
ja jeszcze na noc zakładam pampersa,ale od 1 lipca to już zupełnie asekuracyjnie,bo nie zdarzyła nam się żadna wpadka,ale wcześniej też bywały suche tygodnie,a potem bum ,to zobaczymy jak dalej bedzie wszystko wyglądało
cieszę się ,że za mną tęskniłyście
,a ja się wybrałam do rodziców (Aneta miała nosa
)-SAMA ,tzn z chłopakami,ale bez kierowcy (męża).Nie jeździłam też długo,ale bez problemu dałam radę
.Najważniejsze to się odważyć i uwierzyć w siebie,ja już mam tyle lat prawko,że wstyd byłby zapomnieć wszystko
się rozpisałam,ciekawe czy któras się zmierzy z tym moim postem
,a gdzie się przeniosłyście i jak Was tam znaleźć,czy trzeba się od nowa rejestrować -napiszcie coś więcej