a mnie bolała prawa strona i noga, i tak się ból nasilił że w nocy z wtorku na środe wstałam cała zdrętwiała z bulu, tak mnie brzuchg bolał że szok, cały twardy, zaraz sie spakowałam i do szpitala pojechałam akurat dyżur miała moja lekarka, opierdzieliła mnie z 10 razy że tak późno ale po 2 dniach w końcu bule ustąpiły, w sobote poszłam na przepustkę a wczoraj dostałam wypis, dzisiaj godzinę czekałam w szpitalu na zwolnienie i spotkałam moja lekarke mam do niej przyjść za 2 tyg na kontrol, dzisiaj znowu musiałam sie nalatac

do pracy zwolnienie zaniesc i pare rzeczy dla syna do szkoły kupiłam, w sumie zostały mi tylko książki ale jeszcze nie mieli
dzisiaj od męża bratowej dostałam 2 pary spodni ciążowych i nawet w nie się mieszczę i spódnice różową

(bo tamta to na koniec ciąży ważyła 62 kg czyli tyle co ja na początku

) no i powiedziała że ma dużo małych ubranek i mi da

czyli jak już będę wiedziała co we mnie siedzi to od niej wezmę i posegreguje ona ma córkę 2 letnią, jeszcze mi się tłumaczyła że lóżeczka nie ma, w sumie na nic od niej nie liczyłam bo z nią nie gadam za bardzo chociaż mieszka na dole

ale jest troche dzika i nikt jej nie lubi
no i już tak ładnie nie ma, jak nie tyłam to nie tyłam za to przez ostatni miesiąc 2 kg mi przybyło :z karty wypisu ze szpitala dowiedziałam sie że łożysko mam na dole, kurcze nie wiem czy to źle czy dobrze, nikt mi nic nie mówił, za 2 tyg dopiero się zapytam o co chodzi, a dzidzia z wymiarów ma prawie 19 tyg (czyli zgadza sie z terminem z okresu na 12 grudnia) ale trzymam sie swojego terminu na razie
[ Dodano: 2009-07-14, 19:02 ]
kurcze napisałam bólu przez

otwarte