adia26, to duzo spi-Al chodzi spac ok 21 i wstaje ok 7:30

gotuje mu przewaznie sama-np dzisiejszy obiad, choc od czasu wielkiej obnizki cen w tesco-duch we mnie oslabl

lece spac bo to jest juz chore....
nie jest tak źle u mnie Kacper wstaje zawsze ok. 5 lub 6 ranoto duzo spi-Al chodzi spac ok 21 i wstaje ok 7:30 ma jedna dluga drzemke-2 godziny i jeda pol godzinna
ja gotuje to samo procz zupki ogorkowej, jakos mu nie posmakowala, moze za duzo ogorkow starkowalam, moze byla za kwasna.Ja jak gotuje Kacperkowi to przeważnie warzywka jakies,pierś kurczaka no i zupki pomidorkowa ogorkowa rosolek wszystko wcina az mu się uszy trzesą
to zalezy,jak jest goraco i maly jest w wozku to mu poprostu budke otwieram i slonko na niego nie swieci, ale jakmam go na rekach to zakladam mu kapelusz albo czapke.A wlasnie mialam zapytac - czy dajecie dzieciom czapeczki na glowe jak jest tak goraco?
u nas to samo ale ostatnio pani dr mi powiedziała ze czapka ma funkcje ochrony przed udarem słonecznym , wiec mu daje ale już 2 razy ją szukałam na drodzeA wlasnie mialam zapytac - czy dajecie dzieciom czapeczki na glowe jak jest tak goraco? Bo moja ja sciaga odrazu
no to własnie teraz ten lek jest ostatnio czytałam o tym teraz maluchowi wydaje sie ze jak wychodzisz to na zawsze no i z tego tenplacze gdy wychodze i potem znów to samo , macie podobny problem niewiem co to bo na lęk seperacyjny to chyba już za późno
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość