a wczoraj czytałam o insulinoterapii i tą insuline to sie chyba wstrzykuje nie strzykawką i igłą ale takim penem:
wiec moze jakos dam rade :) przeciez ta igiełka jest strasznie cienka i jej nie widac prawie....
ale i tak sie boje strasznie nie lubie igieł za duzo przykrych wspomnien
isiawarszawa, Ty juz nie przesadzaj taki torcik to możesz tonami jeść tak jak reszta i gratki za 25 tc Sabcia, za studniówkę Śliczniutkie ciuszki
Ja dzisiaj jak zawsze wylatuję z domu bo jest ładna pogoda aż szkoda ją zmarnować Idę dzisiaj znowu na działeczkę podlać pomidorki i ogóreczki a potem trochę wypielić i do domku może bratową gdzieś na miasto wyciągnę bo siedzi w domu i się uczy bo za tydzień obronę pracy ma
isiawarszawa, moj tata tez mial takie cos i wstrzykiwał sobie to sam do brzucha -a ty gdzie bedziesz musiała tego nie wiem, ale wiem napewno ze bedziesz musiała to robic sama to normalna rzecz i nikt sie z toba cackac nie bedzie
Witam,
stawiam torcik za 7 okienko Asika82 nawet nie zauważyłam, że wskoczyłam już w 7 bardzo dziękuję
Sabcia za 100-dniówkę
Isiawarszawa za 25 tc
no super, że udało się kupić autko
Magduś81 za 27 tc
Asika82 masz rację, niech jeszcze raz dokładnie sprawdzą płeć mnie już 3 lekarzy potwierdziło, że to dziewczynka (w szpitalu co chwilę inny mnie badał, na szczęście ostatnio mój ) i każdy powiedział, że na 100% dziewczynka jednak oprócz 2 body i pajacyka nic nie kupiłam, bo moja ciocia jak kiedyś pisałam zrobiła spore zakupy i moja przyjaciółka ma mi niedługo przywieźć mnóstwo rzeczy po swojej córeczce.
asika82, brzusio masz cudowny a antenka śliczna a wogóle to śliczna z ciebie babeczka!!! Magda33, za 7 okieneczko!!! Sabcia za studniówke!!! Isia za 25 tydzień!!!
Ale dzisiaj braw super caas leci!!! Babeczki niedawno wchodziłyśmy w drugi trymestr a teraz już w trzeci!!! Cudownie!!!
Sabcia sukieneczka śliczna słodziutka jest!!!
Powiem wam że jak teraz będe na wizycie to poprosze gina żeby jeszcze raz zobaczył czy tym moim ukochanym Kluskom wiszą między nózkami na 100% pisiorki bo u jednego to na 10000% widziałam za to u drugiego to na 99% jest ale ja chce jeszcze raz zobaczyć!!
[ Dodano: 2009-07-16, 14:13 ]
Acha a ja za 27 tydzień skończony