Witam!
Mnie osobiscie kolejne przenosiny nie bardzo by sie podobaly

tzn. tamto forum jest fajne i w ogole, ale chodzi glownie o to,ze po kazdych przenosinach wykrusalo sie pare (albo i wiecej) osob...i choc kafeteria miala swoje zle strony - to powiem,ze zal mi,ze tyle osob ktore tam pisaly - juz sie nie udziela.
Mazia - biale nogi sa teraz w modzie wiec sie nie wstydz

tylko smigaj na dwor...
Mery - wspolczuje problemow z kleszczami - u nas na razie sie nie zdarzyly - ale tez uwazam,ze sa okropne no i niestety ale moga wystepowac po nich niebezpieczne powiklania....
asia, maritka - nie poddawajcie sie ze swoimi profilami i piszcie! plis...
A ja dzis zdazylam skosic caly ogrod (ale sie zmachalam), a wczesniej zaliczylam z Ola lekarza, bo kaszle mi tu (oczywiscie - jak to zwykle bywa, powiedziala,ze nie ma potrzeby dawac cokolwiek bo to tylko przeziebienie - choc ma troszke zaczerwione migdalki) - no i odstawilam ja do przedszkola bo bardzo chciala. Zaraz zreszta beda z tatem z powrotem
[hide] Dziewczyny, jeżeli nie chcecie, żeby niepowołane osoby zobaczyły coś, co piszecie i zdjęcia, wystarczy to wpisać pomiędzy słowa hide i /hide w kwadratowych nawiasach.
Takie elementy Waszej wypowiedzi widzą tylko ci, którzy wypowiedzieli się już w danym wątku. Fajna opcja, nie?

[/hide]