Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

18 lip 2009, 10:11

Witam z rana ;-)
Magda33, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień ;-)
Sabcia, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień jak ten czas leci ;-)
No w sumie u mnie nie jest tak ciepło na dworze ale w domu to ja się rozpływam po prostu nie idzie wytrzymać. Chciałam dzisiaj na działkę jechać ale jakoś mnie ochota minęła :-/

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

18 lip 2009, 10:48

Sabcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 26 tc
a ja leżę, bo kiepsko się dziś czuję :-/ boli mnie gardło i w ogóle jakaś osłabiona jestem :-( ale odpocznę i pewnie mi szybko przejdzie :-)

Awatar użytkownika
bigottka

18 lip 2009, 17:35

Kurczę jaka tutaj jest cisza żadnej :ico_ciezarowka: nie ma i nic się nie dzieje.
a ja leżę, bo kiepsko się dziś czuję :-/ boli mnie gardło i w ogóle jakaś osłabiona jestem
co się z Tobą kobieto dzieje co??? Mam nadzieję że nic poważnego że to chwilowe tylko ja dzisiaj jakaś taka nietomna jestem przez tą pogodę i mój mnie denerwuje coraz bardziej mam go dosyć

Awatar użytkownika
Magda33

18 lip 2009, 18:46

Bigottka spoko, spoko :-) słabiona byłam przez te upały, ale dziś pogoda marzenie..no może nie dla wszystkoich, ale dla mnie ostatnio tak, a gardło boli mnie, bo wczoraj przy tym upale napiłam się zimnego soku z ogromną ilością lodu i mam za swoje :-D
przespałam dzisiaj pół dnia i tak się zastanawiam co ja będę w nocy robić...

rzeczywiście, jakaś cisza dzisiaj

Awatar użytkownika
bigottka

18 lip 2009, 19:00

przespałam dzisiaj pół dnia i tak się zastanawiam co ja będę w nocy robić...
no to witam w klubie ja tak samo wstałam o 9 rano i trochę posiedziałam nagle mnie zamuliło i położyłam się na chwilkę tylko że ta chwilka trwała do 14 :ico_olaboga: i tez się właśnie zastanawiam czy w nocy zasnę.
ale dziś pogoda marzenie..
no wiesz jak padało to powietrze było super i nawet fajne chłodne ale teraz znowu wyszło słońce i zaczęło mi grzać pokó masakra :-/
rzeczywiście, jakaś cisza dzisiaj
no właśnie nawet Madzia się nie odezwała a ciekawe co się dzieje z madziulla bo już naprawdę dawno się nie odzywała mam nadzieję że wszystko ok.

Awatar użytkownika
Magda33

18 lip 2009, 19:23

ciekawe co się dzieje z madziulla bo już naprawdę dawno się nie odzywała mam nadzieję że wszystko ok.
też mam taką nadzieję, może po prostu nie zagląda juz na forum

właśnie zajadam wafelki z kremem cappucino mniam mniam i piję zimne mleczko, a myślałam, że po glukozie miesiąc nie spojrzę nawet na słodycze :-D
kiedyś nienawidziłam mleka, a teraz dzień bez mleka, to dzień stracony :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 lip 2009, 19:35

Czesc babeczki :-D
Ja dzisiaj polatałam po skalpach i kupiliśmy komódke bo już dawno chciałam kupić. Jestem bardzo zadowolona.
A i Madziu są fajne przeceny w Ikei, kupiłam 5 śliniaczków za 10 zł i taką słodziutką lampke na ściane za 25 zł są super!!!! I jeszcze były takie fajne moskitiery ale już jakoś kasy było szkoda, ale też przecenione. Ale myśle że w październiku to już na komary nie będzie potrzebne i nie będzie tych franc komarów!!!
Teraz sobie odpoczywam :-D bo połaziłam dzisiaj torszke. Na całe szczęście pogoda w miare się dzisiaj udała haha jak znalazł po tych upałach, leje i zimno jest!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 lip 2009, 20:34

witam i ja
my dzis bylismy nad zalewem, bylo cudnie
ale cos wiecej moze jutro bo jestem padnieta...

Awatar użytkownika
Magda33

18 lip 2009, 21:06

Magduś81 widzę szaleństwa zakupowe pełną parą :-) Ja czekam aż Piotr pomaluje pokoik Zosi, no ale najpierw muszę się zdecydować na kolor, a w sumie na odcień, bo na pewno dwie ściany będą zielone, tylko chcę wybrać ładną zieleń. Na pewno będziemy musieli dokupić komodę i jakiś regał, bo tak to mamy meble, no i rzecz jasna łóżeczko dla naszej perełki :-D Jeśli chodzi o ubranka, to jak pisałam któregoś dnia, muszę zobaczyć co dostaniemy od koleżanki i cioci i dopiero wtedy ewentualnie uzupełnię braki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 lip 2009, 21:11

widzę szaleństwa zakupowe pełną parą
no tak bo ja cały czas biore pod uwage mój brzuchal. Z dnia na dzień rośnie :ico_brawa_01: i coraz mniej mam siły, na łażenie. A powolutku powolutku jeszcze pare rzeczy i wyprawka skończona :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”