Magda33,

Sabcia,

No w sumie u mnie nie jest tak ciepło na dworze ale w domu to ja się rozpływam po prostu nie idzie wytrzymać. Chciałam dzisiaj na działkę jechać ale jakoś mnie ochota minęła

co się z Tobą kobieto dzieje co??? Mam nadzieję że nic poważnego że to chwilowe tylko ja dzisiaj jakaś taka nietomna jestem przez tą pogodę i mój mnie denerwuje coraz bardziej mam go dosyća ja leżę, bo kiepsko się dziś czujęboli mnie gardło i w ogóle jakaś osłabiona jestem
no to witam w klubie ja tak samo wstałam o 9 rano i trochę posiedziałam nagle mnie zamuliło i położyłam się na chwilkę tylko że ta chwilka trwała do 14przespałam dzisiaj pół dnia i tak się zastanawiam co ja będę w nocy robić...
no wiesz jak padało to powietrze było super i nawet fajne chłodne ale teraz znowu wyszło słońce i zaczęło mi grzać pokó masakraale dziś pogoda marzenie..
no właśnie nawet Madzia się nie odezwała a ciekawe co się dzieje z madziulla bo już naprawdę dawno się nie odzywała mam nadzieję że wszystko ok.rzeczywiście, jakaś cisza dzisiaj
też mam taką nadzieję, może po prostu nie zagląda juz na forumciekawe co się dzieje z madziulla bo już naprawdę dawno się nie odzywała mam nadzieję że wszystko ok.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość