Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2009, 16:15

uf udało i się doczytać i jestem na bierząco :ico_oczko:

najważniejsze ,że wszystkie dziciaczki jeszcze siedzą w brzuszkach a ta która już wyszła est silna i napewno bedzie coraz lepiej :ico_haha_02:

a ja zpomniałam wam się pochwalić ,że ostatnio zrobiłam sobie nową fryzurę
z moich prostych włosow mam krecone i mam teraz spokój i nie muszę juz codziennie myć i się męcyć , wystarczy ylko trochę żelu z rana i fryzura gotowa :ico_oczko:
zostawiłam aparat u rodzinki ale jak tylko odbiorę to zrobię fotkę i pokarzę sie wam :ico_haha_02:

we wtorek jade na dwa dni do Tomaszowa Mazowieckiego , a potem na dwa do Kutna , mąż do pracy co tydzień a my z Alą na małe wakacje :ico_haha_02:

a 2 sierpnia wybieramy się do Austrii, trochę daleko ale myślę ,że dam radę , bo nic mi nie dolega i raczej dobrze sie czuje, :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

19 lip 2009, 17:10

wiolaw, hallo a do Gdyni to kiedy??

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 lip 2009, 18:04

Witam się w niedzielne popołudnie :-D
Jestem po zakupkach i po obiadku :ico_brawa_01: i leże i odpoczywam. U nas znowu duchota i deszcz na zmiane!!!
Wiola halo halo ostatnio mało cię :ico_oczko: wpadaj częściej!!! Ale dobrze że u ciebie wszytsko w porządeczku!!!
Bigottka jak jutro dam rade to porobie zdjęcia tego co zakupiłam i wkeje!!
Dzisiaj mi się nie chce, a poza tym leże i wiąże sadełko. A jeszcze na 20 idziemy do kościółka!!!

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

19 lip 2009, 18:17

Witam wieczorkiem,
dziś cały dzień leniuchowaliśmy i nawet nie chciało mi się włączać laptopa :-)
Bigottka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 100 - dniówkę
ja dziś czuję się nawet dobrze, w nocy tylko bolało mnie okropnie gardło, ale przepłukałam sobie, popsikałam tantum verde i dziś już przeszło całkiem :ico_brawa_01: , mała kopie i wypina się na zmianę, tylko Piotruś śmieje się, że ma chyba rentgena w oczach, bo jak on się popatrzy na brzuch, to mała przestaje kopać :-D i stwierdził, że to większa zołza ode mnie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
bigottka

19 lip 2009, 19:09

stwierdził, że to większa zołza ode mnie :ico_haha_01:
no to niech uważa sobie ;-) bo będą teraz dwie kobiety w domu i to niby tak samo złośliwe ;-) To super że wszystko u Ciebie jest dobrze u mnie tak samo tylko dzisiaj mam takiego lenia że nic mi się nie chce. Przespałam prawie pół dnia i jakoś dalej mi się chce spać ale jakoś mnie plecy od leżenia już bolą :-/ bo ile można leżeć :-/
Dzisiaj mi się nie chce, a poza tym leże i wiąże sadełko.
kochanego ciałka nigdy za wiele ;-)

Awatar użytkownika
Magda33

19 lip 2009, 20:00

Bigottka ja też mam lenia :-)
no to niech uważa sobie bo będą teraz dwie kobiety w domu
w sumie, to trzy...bo jeszcze kotka :-D

Awatar użytkownika
bigottka

19 lip 2009, 20:15

w sumie, to trzy...bo jeszcze kotka :-D
oj to będzie miał kiepsko jak zacznie do Was kobiet skakać ;-) Normalnie babiniec u Ciebie będzie tak jak u mnie bo ja też mam kotkę i na dodatek wczoraj dostała ruję ;-) a ja wyjeżdżam jutro i zostawiam ją z moim P. mam nadzieję że się nie zagryzą ;-)

Awatar użytkownika
Magda33

20 lip 2009, 07:12

Witam w poniedziałkowy poranek.

Wolałabym żeby to już był wtorek bo jutro mam wizytę u gin. Już się nie mogę doczekać. :-) Rano obudziłam się znowu z piżamką mokrą na prawym cycorku :ico_wstydzioch: , znowu mi wypływa ta siara :ico_olaboga: na szczęscie w małych ilościach.
mam kotkę i na dodatek wczoraj dostała ruję
my naszą wysterylizowaliśmy i mamy spokój. Jest potulna jak baranek ha ha ha.

Awatar użytkownika
bigottka

20 lip 2009, 08:34

Również się witam.
Wolałabym żeby to już był wtorek bo jutro mam wizytę u gin.
spokonie to tylko jeden dzień a co ja mam powiedzieć ja mam wizytę pod koniec miesiąca i glukozę na początku sierpnia ile ja dopiero muszę czekać :-/
my naszą wysterylizowaliśmy i mamy spokój
no to ja muszę też zrobić bo dzisiaj to mnie tak wkurzała w nocy że prawie nie spałam i jestem nie wyspana :-/ ale cóż jadę dzisiaj do mamy i sobie odpocznę ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

20 lip 2009, 08:46

Witam!!!! Tak marudzicie o wizytach a co ja mam powiedziec jak ostatnią miałam w czerwcu i tylko echo serduszka usłyszałam nic wiecej sie nie dowiedziałam a usg miałam 2 miesiace temu i wiecej juz nie bedzie tylko to co w pl zrobie takze jakby nie wyjazd do polski to malenstwo zobaczyłabym juz tylko na swiecie a wizyta u połoznej czeka mnie tylko jedna lub dwie jeszcze ale tam tez za wiele sie nie dowiem :ico_noniewiem: takze jak tak bedziecie marudzic to mnie szalenstwo ogarnie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-07-20, 09:11 ]
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0, ... tydzien=27 na tej stronce dowiedziałam sie ze jestem juz w trzecim trymestrze a gdzie indziej dowiedziałam sie ze dopiero w 29 tyg zaczyna sie trzeci - to jak to w koncu jest ???? :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”