Dana a Ty przyjmujesz w domu czy w koncu pracujesz w tym zakladzie z glupia szefowa? :)
W chacie robie albo jezdze do klijentekdo tej idiotki nie wroce juz Jak bedzie sie mi tak krecilo jak teraz to w ogole nie bede szla do pracy tylko sprubuje cos swojego wykombinowac

zobaczymy co los przyniesie
chcialabym sie przejechac na basen
Ja tez bym chciala ale narazie czasu brak a po za tym nie wleze w stroj bo na wieloryby nie szyja
Mala mi wlasnie sieje spustoszenie

wszystko zwala na podloge
Zuch dziwczynka

bierze to co jej pasi

U nas wyglada to podobnie Weronisia lobuzuje i zaczela pokazywac swoje ja
A dzis jest biedna ma stan podgoraczkowy i jest marudna bo idzie jej ta 2 jedynka

i do tego jedno cycowanie jej przepadlo bo pojechalam do klijentki czesac na slub i niestety je przepadlo a tradycyjnie z butli nie chciala wypic mojego mleczka
wiec zaplace za zdjecia do paszportu 32 gr :D
A no to luzik
Dzis moj mkazal mi wsiasc do mojego auta i zrobic pare okrazen w okol naszej kamienicy ale mialam pietra bo balam sie ze psy nadjada a do tego zle mi sie tym autem narazie jezdzi bo przyzwyczajona jestem do innego ale trzeba troche cwiczyc bo nigdy tego prawka nie zdam Podziwiam jak ludzie jezdza lata bez prawka ze sie nie boja
Ale wypustoszalo nam tu kobitki
Ja w czwartek wyjezdzam na tydzien wiec nie bede zagladala no mam nadzieje ze nadaze puzniej wszystko przeczytac
Buzialki i milej nocki zycze