a ja się obudziłam dziś z katarem... i skąd go mam nie mam pojęcia! mam nadzieję, że to się nie rozwinie.
Shiva Ty czujesz dzidzię a martwisz się małym brzuszkiem. u mnie jest odwrotnie. ja i mój brzuch rośniemy, ale dzidziusia nie czujemy... .
u każdego jest inaczej. koleżanka, która obecnie jest w 9 miesiącu powiedziała, że w szkole rodzenia była zaskoczona różnorodnością brzuszków. kobiety mają przeróżne brzuszki pod względem kształtu i wielkości, podobno w takiej szkole ciężko się zorientować kto jak zaawansowaną ma ciążę.
a swoją drogą... jakie macie ( jeśli macie ) doświadczenia ze szkołami rodzenia, ktoś się wybiera...? ktoś już był...?
zaczęłam już piąty miesiąc

nie wiem dokładnie kiedy, ale dziś zobaczyłam piąte okienko więc zapraszam na tort!
mam już umówiony kolejny termin usg- 19 sierpień. za miesiąc...
nowy lekarz zlecił mi dodatkowe badania. na HIV i żółtaczkę typu C, robiłyście te badania? pisałam o tym chyba już wcześniej, ale nikt nie odpisał

może tym razem...
wczoraj wieczorkiem ruszyłam na zakupy w allegro. można tam zaszaleć. ale kupiłam tylko jeden komplecik. welurowe śpioszki z kaftanikiem w kolorze zielonym. teraz muszę poczekać na paczkę. myślę, że warto część rzeczy kupić na allegro z uwagi na niższą cenę. szczególnie tych ubranek bardziej eleganckich... hihi

zauważyłam, że ceny łóżeczek też są dużo niższe niż w sklepach. także łóżeczko też pewnie kupię na allegro.
miłego dnia