Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 lip 2009, 17:29

Czesc babolinki :-)
Dzisiaj malutki koszmarek ale pewnie to wszędzie :ico_sorki: duchota taka że szok!!! Ja dzisiaj posprzątałam troszke z moim mężusiem bo wyrzucamy ostatnią szafe z pokoiku chłopaków i musiałam upychać na siłe ciuszki które mam w komodzie i leża takie niepoukładane ale prac będe za jakiś czas więc niech sobie leżą!!!
Byłam też dzisiaj u alergologa i dostałam nowe leki na ta moją astme. Na całe szczęście bo normalnie przez ta pogode zaczełam się znowu dusić :ico_sorki:
edulita, nawet nie wiesz jak się ciesze że napisałaś do nas :ico_brawa_01: i że z maleńką Idunią już troszeczke lepiej, a będzie pewnie z dnia na dzień lepiej kochana!!! Na mleczku mamusi napewno szybciutko nabierze na wadze i będzie zdrowiutko rosła!!!!!
Magda33, ciesze się kochana że wyniki wyszły dobre!!!!
wiolaw, Sabcia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 7 okienko!!!
zawsze z cyckiem przecież na spacer idziesz
Asiu masz racje a ja się zastanawiam czy będe musiała dokarmiać moich chłopaków!!!

[ Dodano: 2009-07-23, 17:30 ]
No i bardzo duży TORT :ico_tort: za 28 tydzień!!! Musze zrobić jutro zdjęcie brzuchala i wstawić :-D jak co trzy tygodnie~!!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

23 lip 2009, 18:11

Edulita super że do nas napisałaś bo my tutaj się zamartwiałyśmy o Ciebie jak cholera i o małą Idkę. Zobaczysz z dnia na dzień mała będzie przybierać na wadze i niedługo dojdzie do siebie zobaczysz i trzymamy kciuki.
magduś81, za 28 tc :ico_brawa_01:
woilaw i Sabcia za kolejne okienko :ico_brawa_01:
Ja już jutro wracam w końcu do domu bo już powoli się tutaj nudzę więc dosyć tego wypoczywania. Do usłyszenia kobietki jutro i trzymajta się ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

23 lip 2009, 20:43

brawo mała Idka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: trzymamy za Ciebie kciuki maluszku :ico_oczko:

Sabcia ja karmiłam do 5 miesiąca tylko w kapturkach i nigdy nie dopajałam mlekiem z butelki. Zawsze w torbie miałam pojemnik taki na smoczek a w nim czyściutki kapturek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia

23 lip 2009, 21:23

asika82, no nie mowie NiE a zobaczymy jak wyjdzie w praniu hehehe :-D

Awatar użytkownika
wiolaw

23 lip 2009, 22:12

jestem już wieczorkiem ,
Ala z P wypluskali się w basenie , a ja dziś mam jakiś rozstrój zołądka, ale może będzie już dobrze :ico_haha_02:

kurcze wakacje nam się rozpadły , mieliśmy jechać do Austrii do wojka , ale okazało się, że oni też w tym czasie włąśnie wyjadą , i klapa :ico_noniewiem:
dzwoniłam do Krynicy Morskiej tam gdzie byliśmy w tamtym roku , ale tez brak miejsc i pewnie jutro przesiedzę w necie i z tel w ręku i będe czegoś szukać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

24 lip 2009, 07:43

Hej Dziewczyny,
jak tam po wczorajszej burzy? U mnie na osiedlu wyrało z korzeniami 3 drzewa, fakt, że nieduże, ale wyrwało je w ciągu minuty. Zdążyłam nagrać krótki filmik. Za to u mojej mamy połamało jednego kasztanowca, a drugi został wyrwany z korzeniami.
Prądu nie mieliśy dość długo i nawet nie mogłam wejść na forum :ico_zly: Dziś już lepiej, wiatru nie ma, świeci słonko.
Rano idę do internisty, bo mnie cholerka dopadło jakieś przeziębienie - w środku lata :ico_olaboga: Na szczęscie nie mam gorączki, więc to pewnie nic groźnego, ale mam już dość, więc wolę pójść d lekarza.

wiolaw to trzymam kciuki żeby udało się Wam gdzieś pojechać na wakacje :-)

Awatar użytkownika
bigottka

24 lip 2009, 09:09

Witam z rana.
jak tam po wczorajszej burzy?
o jakiej burzy kobietko mówisz??? U mnie było spokojnie i nic nawet kropli deszczeu nie było co dopiero mówić o burzy :583: no ale chyba lepiej że jej nie było.
mnie cholerka dopadło jakieś przeziębienie
no co ty. Ja mam od początku ciąży mam katar ale taki słabiutki i jakoś się tym nie przejmuję ;-)
wiolaw, no to faktycznie kijowo że nie pojedziecie do Austrii a może uda wam się coś znaleźć na wakacje trzymam kciuki ;-)
Ja dzisiaj wracam do domu w końcu bo już tęsknię za moim kociem jak cholera.
Do usłyszenia późńiej babolki i miłego dnia ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

24 lip 2009, 10:11

Witam!

Magda u nas tez burzy nie było tylko deszcz całą noc padał. Dzięki temu dzisiaj chłodno mamy, super.

Wiola trzymam kciuki zebyś coś znalazła !

Awatar użytkownika
Magda33

24 lip 2009, 10:34

a u nas kilka minut (może około 10 )wiał taki wiatr, że wyrywał drzewa, ale to chyba nie w całej Polsce tak było, najgorzej na Dolnym Śląsku, a dziś faktycznie trochę chłodniej.

Bigottka ja zatkany nos i czasem lekki katar też miałam od początku ciąży i tym się nie przejmowalam, ale teraz jestem przeziębiona i wolę coś brać, byłam u lekarza i powiedziała mi, że to wirusowe przeziębienie. Oczywiście mam całą listę leków, które mogę stosować w ciąży :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

24 lip 2009, 10:45

witam z ranusia!!!! Ale sie dzis wyspałam uuuuuuu za wszystkie czasy dzis pracuje od 13 do 17 takze jakos zleci no i dzis znowu wypłatka a za ten tydzien bedzie ddduuuzzzoooo :ico_brawa_01:
U nas wczoraj deszczyk slaby padał ale parno bylo, jutro mezus ma wolne ja tez takze jedziemy do sklepu za Londyn ktory jest wielkosci naprawde duzego supermarketu i sa tam same pierdoły dla dzieciaczków, moze zamowimy juz wozek a jak nie to juz po powrocie z polski - dzis sie dowiedziałam ze mamy do polski 1459km :ico_olaboga: jakos dam rade z tego połowe za kólkiem :-D
ok ide ogarnąc mieszkanko bo jutro nie bedzie kiedy

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”