Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

29 lip 2009, 14:38

Asika82 :ico_brawa_01: za 28 tc

Sabcia słodziutkie ubranka

u nas dziś upał i ledwo żyję, ale wiatraka nie włączam ze względu na ostatnie przziębienie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

29 lip 2009, 14:55

u nas dziś upał i ledwo żyję
kurczę jaki upał u mnie jest zaledwie 22 stopnie tak średnio na jeża ciepło a wy macie upały tylko pozazdrościć :-/

Awatar użytkownika
Magda33

29 lip 2009, 16:33

Bigottka u Ciebie nad morzem przydałyby się takie temperatury jak ostatnio bywają u nas :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

29 lip 2009, 16:40

bigottka, zakupowe szalenstwo jest chorobliwe heheheh mnie juz opentało
a ja 3 godz spacer mam juz za soba i kregosłup mnie bpooollliiiii :ico_noniewiem: mam nadzieje ze zaraz przejdzie - ale nawet nie mam jak odpoczac dzwonili pracodawcy ze mały zostaje umnie do 18 potem musze go zawiesc no i po mezusia jeszcze do pracy akze bede chyba około 20 z moim 3 godz nocnym snem chyba zasne jak dziecko dzisiaj

Awatar użytkownika
bigottka

29 lip 2009, 16:52

Magda33, no przydałoby się bo z chęcia wybrałabym się na plażę a potem działeczka ;-) Jutro idę po zwolnienie a potem na chwilkę na działeczkę ;-)
zakupowe szaleństwo jest chorobliwe heheheh mnie juz opentało
ja jak na razie daję sobie siana i nie szaleję bo nic jak na razie nie mam kupione ale tylko jak skończę pokój to zaczynam działać przywiozę łóżeczko i zacznę się przygotowywać ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lip 2009, 17:02

Witam ponownie, wkoncu sie wyspałam
wróciłam z banku i spałam 4 godziny.... tego mi było trzeba!! bo przez tą cukrzyce musze śniadanie jeść miedzy 7 a 8 :ico_zly:
ja dziś byłam w Smyku... rękawiczki - łapkiniedrapki kosztują 13 zł :ico_olaboga:
ja to chyba konkretne zakupy zaczne robić w paździeniku bo mi szkoda :shock: chyba jakaś stuknięta jestem
piotruś chciał mi kupić the sims 3 jako nagrode za obrone, ale też mi szkoda....
nom nic, ide zmywac...
a wogóle chyba jakis katar mnie dopadł :-/ oby szybko polazł sobie...

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lip 2009, 17:03

Czesc :ico_ciezarowka:
Ja już po wizycie :-D wszytsko dobrze u nas chłopcy rosną :ico_brawa_01: mają już jeden 1442g a drugi 1443g więc bardzo podobnie idą do przodu :ico_brawa_01:
Reszta wszytsko w porządeczku!!! Szyjka wysoko zamknięta.
Kolejna wizyta 13.08 no bo teraz już co dwa tygodnie będe jeździć na wizyty!!!
Mam na siebie uważać bo z bliźniakami to bywa tak że mogą się urodzić wcześniej. Mój ginek idzie na urlop ale mam już zastępczego kolege mojego gina i w razie czego mam jechać do poleconych szpitali, czego napewno nie zamierzam robić. Bo wytrzymamy przynajmniej do połowy września.
Acha powiedział jeszcze że najpóźniej urodze do 38 tc więc pewnie się rozpakujemy jeszcze we wrześniu :ico_brawa_01:
Ciesze się bardzo!!!
A teraz z innych wieści to zakupiliśmy dzisiaj kilka pierdołek :-D zestaw do paznokci, smoczki, sznurki do smoczków, szczoteczke do włosków, termoopakowanie i czapeczki!!! No i co najważniejsze t zamówiliśmy wózek :ico_brawa_01: zaliczka wpłacona a wózek ma być do trzech tygodni!!! Troche kasy będzie kosztował i jestem przerażona no ale co mamy zrobić :-D czego się nie robi dla dzidziulek!!!

Asika :ico_brawa_01: za 28 tc

Awatar użytkownika
bigottka

29 lip 2009, 17:42

magduś81, super że chłopaki rozwijają się prawidłowo i tak ładnie rosną :ico_brawa_01: i wagę też mają super, miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze i z tego co mówisz to będziesz mamusią wrześniową jak możesz nam to zrobić :-P no cóż nie od Ciebie to zalezy tylko od maluchów kiedy im się będzie chciało przyjść ;-)

Awatar użytkownika
Magda33

29 lip 2009, 21:23

Magduś81 pięknie rosną Twoje Kluseczki i prawie jednakowo ważą :ico_brawa_01: Rewelacja. Też mi się wydaje, że "rozpakujesz" się we wrześniu :-D
Widzę, że i Ty już zamówiłaś wózek, ja nie mogę się doczekać kiedy nam przywiozą, ale do 10.08 szybko czas zleci. Mój P powiedział, że w tym tygodniu moglibyśmy skoczyć po łóżeczko, ale ja się zastanawiam, bo jeszcze pokoik nie pomalowany, potem przywiozą wózek i fotelik i nie będzie gdzie tego wszystkiego składać. No, ale zobaczymy :-)
Dzisiaj czuję się jakbym zjadła 3 tony pizzy nie wiem czego jeszcze, a zjadłam bardzo mało. Obiad jadłam chyba około 2 godzin, bo mi się nie chciał zmieścić :ico_olaboga: Chyba mam ściśnięty żołądek :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lip 2009, 21:34

tygodniu moglibyśmy skoczyć po łóżeczko
łóżeczko masz w paczce i powiem ci że fajny wybór jest jeszcze w astrze, ale i tak najbardziej mi się podobały w tej hurtowni!!!
Obiad jadłam chyba około 2 godzin, bo mi się nie chciał zmieścić Chyba mam ściśnięty żołądek
ja też tak mam i jem mało a bardzo często :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”