Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

31 lip 2009, 19:40

magduś81, to dobrze że masz takiego kochanego męża który masuje Ciebie i że to pomaga ;-)
acha więc nic nie rozumiem :ico_oczko:
no w sumie ja też nic z tego nie rozumiem ale ginka mówiła że nie mam się denerwować ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 lip 2009, 19:53

że nie mam się denerwować
więc to jest najważniejsze :ico_brawa_01:
masz takiego kochanego męża który masuje Ciebie i że to pomaga
ale powiem ci że dopiero teraz zaczął tak bardzo mi pomagać i po moim gadaniu że mnie bolą placki to mam codziennie masaż. Ale jest kochany :-)

Awatar użytkownika
bigottka

31 lip 2009, 20:12

po moim gadaniu że mnie bolą placki to mam codziennie masaż
no wiesz ja mojemu mówię codziennie że mnie bolą to on na to mi odpowiada że mam się położyć a nie łazić jak głupia po chałupie a jak juz to zrobię to za chwilkę mówi że jest głodny więc i tak muszę wstać nie nadążam za moim czasami o co mu chodzi :-/
A jutro jak będzie ładna pogoda to mam zamiar na chwilkę jechać na działeczkę podlać pomidorki bo już wołają za mną i może na plażę wyskoczę ale to jeszcze wielka niewiadoma ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 lip 2009, 20:46

mówi że jest głodny więc i tak muszę wstać nie nadążam
kochana jak by mój mi powiedział że jak mnie bolą plecy to mam się położyć a potem że mam mu zrobić coś do jedzenia to normalnie bym go wyśmiała :ico_puknij: sam by sobie robił i to przez tydzień :-D ostatnio ciągle ja robiłam a teraz żądam żebym była rozpieszczana czy mu się podoba czy nie :-D

asika82
4000 - letni staruszek

31 lip 2009, 20:56

Brawo Idka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nie puszczamy kciuków nadal dziewczynki :-)

bigotka prawie 1200 panienki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

31 lip 2009, 21:07

Nie było mnie parę godzin, a tu znowu wspaniałe wieści od Edulity. :ico_brawa_01: dla Iduni, dzielna z niej dziewczynka, pokazała wszystkim jak jest silna i niech nadal pokazuje :-)

Dziś mój Piotruś zrobił mi małą niespodziankę i kupił butelkę Tommee Tippee - jest naprawdę rewelacyja. Jeszcze powiedział, że dokupi większą butelkę i smoczek z tej firmy. Oglądałam też super kombinezon w Smyku w promocji za 39 pln :ico_szoking: , jednak nie kupiłam, bo mamy dostać od mojej cioci i dopiero jak zobaczę tamten, to ewentualnie kupię.

Bigottka Twoja córcia też ładnie rośnie. Jak lekarka powiedziała, że masz się nie denerwować, to na pewno jest wszystko w porządku.

Magduś81 Ty się kobietko ni przemęczaj, bo dostaniesz po tyłku :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2009, 21:19

Hej dziewczyny a ja znowu Was podczytuje bo u mnie pustki. edulitka super wieści brawa dla Iduni. Bigottka wagą sie nie przejmuj - ja w ciąży przytyłam równo 30 kg a ziś waże mniej niż przed ciążą, choć nie powiem ciężko na to pracowałam :). magduś popieram wybór butelek tommiego topiego, ja je mam teraz i jestem zachwycona, wcześniej natomiast miałam Aventa i tragedia, choć wiele osób je chwali, jak dla mnie ciężkie w utrzymaniu, ciągle brudzą sie otwory antykolkowe i nie sposób ich domyć. Ale jak myslicie karmić buteleczką to kupcie z 3 -4 jedna przynajmniej do herbatki i z 2 do mleczka na zmiane :)asika82, brzuszek cudowny, reszta zapewne też ma śliczne, ale załapałam sie akurat na Twoje zdjęcie :) Buziaczki i trzymajcie sie ciężaróweczki

Awatar użytkownika
bigottka

31 lip 2009, 21:23

ejustysia, super że nas odwiedzasz wiesz że jesteś tutaj mile widziana ;-)
ja w ciąży przytyłam równo 30 kg a ziś waże mniej niż przed ciążą, choć nie powiem ciężko na to pracowałam :).
to co żeś zrobiła że tyle schudłaś???

[ Dodano: 2009-07-31, 21:24 ]
magduś81, to masz fajnie ze swoim mężem.
Dobra kobietki ja idę spać bo wstałam o 7 rano dzisiaj i już mnie muli więc do jutra i buziole kochane :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
wiolaw

31 lip 2009, 23:53

hwj dziewczynki

wpadłam tylko na chwilkę ,żeby powiedzieć że u mnie wszystko dobrze :ico_oczko:
jutro jedziemy na wesele do Ostródy , a w poniedziałek nad morze :ico_brawa_01:
teraz właśnie zakończyłam pakowanko, a cały dzień pracowałam i kręgosłup mi wysiada i muszę się szybciutko położyć i wyciągnąć , dlatego nawet nie próbuję was doczytać , ale mam nadzieję ,żę u was wszustko ok :ico_wstydzioch:

do ponownego sklikania , może na wakacjach , bo P musi mieć neta cały czas przy sobie , to wieczorkami może i ja skorzystam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda33

01 sie 2009, 08:03

Witam,
stawiam torcik z 29 tc :ico_tort: Znowu nie mogłam spać w nocy i męczyłam się od 3-ej prawie do 6-ej :ico_olaboga: Mała też nie spała i ciągle mnie kopała :-D

[ Dodano: 2009-08-01, 08:04 ]
Ejustysia dobrze wiedzieć, że wybrałam odpowiednią butelkę :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”