Witajcie
Co do magnezu, to w witaminach, które biorę jest też magnez, więc poczekam do środy i zapytam się lekarza, czy brać też dodatkowo. Natomiast wiem już skąd u mnie te kołatania serca i wewnętrzny niepokój. Właśnie maż odebrał moje wyniki z tarczycy i jest tak jak myślałam, z niedoczynności wpadłam w nadczynność!! Dziś na 16 wizyta u endokrynologa, więc pewnie sporo zmniejszy mi dawkę leku, a wówczas wszystko powinno się ustabilizować.

Dziś spałam trochę lepiej, bo mimo że serce niespokojnie biło, to przynajmniej brzuszek mi nie twardniał

Całe szczęście.
anetka607, śliczny brzuszek i cieszę się, ze tak miło spędziłaś wczorajszy dzień. A teraz odpoczywaj sobie Kochana
anusiek, tak naprawdę to bardziej na serce wpływa brak potasu niż magnezu, czy ostatnio robiłaś jakieś badania krwi? A może najlepiej zapytaj się o to serce swojego ginka. Niestety w ciąży wychodzą różne dodatkowe choroby

Moja kumpela, która w październiku będzie rodzić, niedawno dowiedziała się, że jej serce wykonuje jakieś dodatkowe międzybicia, dlatego dostała skierowanie do kardiologa, bo ekg nic nie wykazało. Lepiej chuchać na zimne. Ja na szczęście znam przyczynę moich kołatań, bo mnie endokrynolog ostrzegła, na co zwracać uwagę. No i niestety objawy się pojawiły. Mam jednak nadzieję, że u Ciebie to kwestia przemęczenia i odpoczynek Ci pomoże.
iw_rybka, też to zauważyłam, że kiedyś kobiety nie miały tylu problemów z tą ciążą. Może to przez ilość chemii z którą się stykamy na co dzień

W każdym razie wierzę, że mimo problemów już za kilka miesięcy wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa
mikusia dbaj o siebie Kochana, bo martwiące są te plamienia. Może warto by pogadać o nich z lekarzem?