dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 17:45

hej ehj! ja dzis dzien pelen wrazen... rano zawiozlam Mata do rodzicow i mialam kurs po urzedach. musialam zalatwic zaswiadczenia dla mojej mamy do dodatku mieszkaniowego. jeszcze wizyta w urzedzie pracy gdzie mnie wyrejstrowali bo maz juz moze mnie ubezpieczyc a tak to musieliby mi dawac oferty pracy a wiadomo ze w ciazy nikt mnie nie przyjmie :ico_puknij:
najezdzilam sie dusznymi autobusami az myslalam ze padne... :ico_olaboga: na szczescie juz mam spory brzusio i mi wszedzie ustepuja :ico_oczko:
w koncu umeczona wrocilam do domu a tu maz mowi ze pradu nie bylo. i przy mnie drugi raz korki wyskoczyly. okazalo sie ze przyjechali wlasciciele mieszkania i podlaczali w garazu kosiarke i dlatego wywalalo :ico_zly: a oni jeszcze z tekstem"no ale rano nas nie bylo jak prad sie wylaczyl" :ico_zly: :ico_zly: nas tez nie bylo!! mam juz powyzej uszu ich gledzenia i czepiania...tylko wszystkie mieszkania jakie na razie znajdujemy sa dla nas za drogie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2009, 17:57

dorotaczekolada, kurde co za ludzie !! Normalnie rozszarpałabym :ico_zly: Oby jak najszybciej udało Wam się znaleźć inne mieszkanko.

Już po wizycie, mam zmniejszony lek ze 175 na 125. Podobno już po kilu dniach powinna być poprawa :-) Jeśli w ciągu 2 tygodni nie poczuję się lepiej, mam dzwonić i robić ponownie wyniki. A jeżeli będzie oki, to za miesiąc na kontrolę. Dobrze, że tak szybko zareagowałam, bo mogłoby być nieciekawie :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-08-03, 17:59 ]
dorotaczekolada, a właśnie zauważyłam, że dziś skończyłaś 20 tydzień. Gratulacje - połowa ciąży już za Tobą :ico_brawa_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 18:46

dorotaczekolada, a właśnie zauważyłam, że dziś skończyłaś 20 tydzień. Gratulacje - połowa ciąży już za Tobą
a faktycznie wg tego suwaczka tak :-) jakos z moich obliczen inaczej cos wychodzi ale co tam :ico_oczko: stawiam :ico_tort: i :ico_kawa:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 sie 2009, 19:31

dorotaczekolada, kurcze,nawet mi nic do glowy nie przychodzi,gdzie moglibyscie isc,musicie szukac w anonsach,wreszcie sie cos trafi :ico_sorki:

Shiva, dobre wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

03 sie 2009, 19:43

Hej dziewczynki!
Przyszłam Was odwiedzić :-)
Widzę, że biedulki mają problem z kołataniem serducha. Ja też to miałam na tym etapie ciąży i zaczynałam panikować niestety. Teraz nie ma po tym śladu, albo się poprostu przyzwyczaiłam. Szumy miałam straszne i podejżewam, że to od anemii. Lekarz mi przepisał biofer z kwasem foliowym ale i tak kazał skierować się do laryngologa... Po tym żelazie przeszło więc narazie nie panikuję. :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 sie 2009, 20:19

uleczka170, czesc :-D

Awatar użytkownika
zaczarowana

03 sie 2009, 20:29

iw_rybka, gut morning hihi
Jak nam Iwonka się czuje??

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

03 sie 2009, 21:04

jestem.. bo musiałam pojechać do lekarza po zwolnienie..

lekarz mnie nie chciał wypuścić :roll: brzuch zbyt twardy.. więc wziął mnie na badanie i usg i mam skurcze :evil:
dał mi sporą dawke magnezu i trzeba czekać co dalej :ico_noniewiem:
zastanawiał sie czy mnie wziąć do szpitala :ico_noniewiem:
ale uzgodniliśmy że będe na telefon i w każdej chwili mam dzwonić jakby sie coś działo

teraz mam mocny ból podbrzusza.. krzyża... nie wiem czy nie musze wziąć nospy

lekarz zwiększył mi też dawke magnezu i mam brać 7 tabletek dziennie

mikusia - skad u ciebie te plamienia?Oszczedzaj sie :ico_sorki: :ico_sorki:
przez skurcze :(

rybko też biore Feminatal ;-) też byłam przerażona wielkością innych tabletek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zaczarowana

03 sie 2009, 21:07

mikusia, współczuję kochana, mam nadzieję że skórcze przejdą :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 sie 2009, 21:51

uleczka170, ja sie czuje ok,zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy,prawie zadnych dolegliwosci - niskie cisnienie i nic wiecej :ico_szoking: Tylko ciiii :ico_oczko:
więc wziął mnie na badanie i usg i mam skurcze
- no co Ty kobieto,opamietaj ta swoja macice,to jeszcze 4 miesiace :ico_szoking:

Trzymam kciuki,zeby szybkoprzeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nie wiem czy nie musze wziąć nospy
- wez,wez,jedna nie zaszkodzi a jak po tym nie przejdzie,to pedem do szpitala i niech cos zaradza :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”