Ale temat podjelam !!
Janiolek, bardzo pamietna data, nigdy ci sie nie pomyli z niczym innym.
karolina-ch, tak bylo ze mna, wszak dostalam w domu, ale zaraz wszyscy wiedzieli, najgorzej bylo z tata, bo czulam sie jak by mnie obserwowal, prawie jak szpieg.
Keely narazie nie chce powiedziec tacie nic, ale zaraz cos wymysle i sie wygada. hihi.
wisienka24, to super Szymek ma z nowymi rzeczami. To prawda duzo im kupujemy, ja tez tak mam. Zosi jedynie kupilam zabawke do kapieli, bo nic nie ma ciekawego, a tak to nic wicej jej nie potrzeba.
To mialas interesujaco z okresem, tak wczesnie dostac, ja pewnie w tym wieku tak samo bym pomyslala.
Dlatego keely uswiadamialismy od 10 roku jej zycia, bo niechcialam, aby czula sie zle z tym, bo przeciez to takie normalne.
Ciesze sie ze waga dopiuje i maz wspiera, tego nam zawsze najbardziej potrzeb. Gratulacie z okazji powodzenia z djeta
martuunia1, dziekuje bardzo.
Teraz czeka nas rozmowa o sexsire
aby nie wierzyla glupata chlopakow i dziewczyn, bo nam dzidzia kolejna nie
potrzebna.
Pruedence, powodzeni z kasa, i nie poddawaj sie, ja nadal pamietam moja zalamke nad wanna, w polowie zaczelam plakac i Ryan dokonczyl sprzatanie i od tego momentu jedynie zamiatalam podlogi i odkladalm rzeczy . Juz nie dlugo bedziesz smigac na szmacie z maluszkiem na rekach hihihi
A mowili ci z alegia, ze moze byc, ze po porodzie nie powroci, znajoma tak ma, alergia na bialko nie powrocila i teraz rozkoszuje sie wolnoscia alergiczna
!!
Pruedence, napisz nam co z plcia dziecka, ciekawe jestesmy
U nas leje od 2 dni, ale ja i tak wybralam sie z zosiakiem na maly spacerek i ciagle bylo kap kap, kap kap, mami patrz kap kap .....
Bez konca ale bardzo jej sie podobalo, pewnie jej fundne jakies gumiaki, bo podoba jej sie chlapanie, jedynie co niepozwalam bawic sie rekoma w kaluzy , tego to troche by bylo za duzo.
Wstawie zdjecie z szykowania sie na spacerek i ze spacerku.
[img]http://img33.imageshack.us/img33/1752/imgp3219s.jpg[/img][/img]
[img]http://img196.imageshack.us/img196/1170/imgp3218d.jpg[/img][/img]
[ Dodano: 2009-08-04, 21:13 ]
Udalo mi sie dodalam sobie nowe zdjecie !!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jestem genialna hihi
Napislam e-maila do Kasi1983 moze sie odezwie jak jej male maluszki pozwola.
[ Dodano: 2009-08-04, 21:18 ]
Kurcze nie dziala, e-mail wrocil od Kasi, moze ktoras z was ma do niej numer telefonu i zadzwoni do niej albo wysle sms-a??