Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 21:08

Sabcia no to fajnie królewna Twoja waży i super, że wszystko dobrze. Jak będziesz fotki z USG wklejać to może z łaski swojej raczysz pochwalić sie też w końcu na majówkach :-D ? Taką śliczną córcie w brzuszku masz i nawet nie zajrzysz napisać co u Was słychać tylko ja sie musze specjalnie fatygować na październik :-D Poczekaj urodzisz to ja Ci już do tyłeczka nakopie :-D Oczywiście jak zawsze za to samo :-D

Dziewczyny ja też mam Jelpa i jestem super zadowolona a to, że on troche droższy to nawet nie odczujecie bo ja mam od początku narazie 1 paczke a pranie z jego rzeczami wstawiam tak ok. 2 razy w tygodniu i czasem jeszcze tez ręcznie przepiore i jeszcze chyba z 1/3 paczki Jelpa jest więc wydajny bardzo. Ja dodatkowo dodaje płyn do płukania i jego troche więcej idzie, ale wiem, że nie wszystkie dzieciaczki mogą go używać, Wik nawet jak mu moja mam coś w vizirze wypierze to nie ma wysypki ani zadnego uczulenia, ale niestety nie zawsze tak jest, nawet chyba ty asika82, pisałaś, że wyprałaś Antosiowi po pół roku w Vizirze i coś mu nie podszedł taki proszek - o ile dobrze pamiętam.
wracałam to jakiś nonono mnie ochlapał.
Baran wstrętny :)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 sie 2009, 21:08

dał skierowanie na usg i tyle
pewnie chce zobaczyć te guzki na usg, ja powiem ci jak moja mama miała problemy z tarczycą to też miała usg robine a potem dopiero jakieś leczenie.

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

04 sie 2009, 00:40

witam kobietki z wakacji

wpadłam zameldować , że już jesteśmy po jednym dniu plażowania nad morzem i po dwóch na mazurach :ico_oczko:
pogoda dla mnie wymarzona , niby ciepło , słonecznie ale to słońce jest takie przytłumione i spokojnie mogę siedzieć na plaży nawet bez parasola :ico_haha_02:

moja Ala dziś nie wyszła z wody nawet na sekundke ,podziwiam ją bo ta woda taka zimna brrrr,
ale co tam niech się hartuje :ico_oczko:

a teraz kładę się spć , bo wszyscy już chrapią , i jutro zrobią pobudkę , a ja będe nierzywa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bigottka

04 sie 2009, 05:41

Witam się z rana.
Ja właśnie przygotowuję się do wyjścia na pobranie krwi i glukozę spać mi się chce jak cholera bo dawno tak wcześnie nie wstawałam ale cóż trzeba się poświęcić.
wiolaw, kobieto nie pamiętasz jak to było jak ty byłaś młoda i w jej wieku co chciałaś tak wychodzić z wody za każdym razem??? Mnie to rodzice musieli na siłę wyciągać lub pod jakimś pretekstem ;-)
Dobra babolki ja uciekam i do usłyszenia później jak wrócę.

[ Dodano: 2009-08-04, 05:43 ]
:ico_tort: stawiam tort za 28 tc

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

04 sie 2009, 11:43

Cześć,
Bigottka a co Ty tak wczesnie wstajesz na badania ? :ico_szoking:

Sabcia super, że po usg same dobre wiadomości, malutka rośnie jak a drożdżach...dobrze, że w międzyczasie nic jej nie wyrosło między nóżkami :ico_oczko:

ja zaraz idę po wyniki z wczorajszych badań, ciekawe co tam wyszło :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-08-04, 11:44 ]
Bigottka gratuluję 28 tc :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

04 sie 2009, 11:46

Ja już jestem z powrotem z glukozy i badania krwi. Glukoza spoko nie była taka zła jak myślałam, tylko najgorsze było to 2 godzinne czekanie na ponowne pobranie krwi bo żołądek do kręgosłupa mi przyrósł z głodu a mała normalnie szału dostawała bo takie kopniaki obrywałam że szok.

A gdzie Wy wszystkie jesteście?????????

[ Dodano: 2009-08-04, 11:48 ]
Magda33, bo ja mam dosyć duży kawałek aby dojechać na miejsce i na 7 rano miałam być więc ja musiałam tak szybko wstać niestety, a wyglądać jak człowiek też trzeba bo jeszcze z rana kogoś wystraszyłabym i co wtedy ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 sie 2009, 11:57

A gdzie Wy wszystkie jesteście?????????
ja bylam rano u lekarza a zaraz ide na usg
potem natomiast do łukowa śmigam znowu
a wogóle to ostatnio kompa omijam szerokim łukiem....
piore prasuje, juz w przyszłym tygodniu wyjazd na mazury :-]

[ Dodano: 2009-08-04, 11:59 ]
aha
4 kg na plusie dopiero :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33

04 sie 2009, 12:14

a ja mam szerszenia w domu :ico_placzek: trzęsę się z nerwów, bo mam alergię, a jeszcze wczoraj czytałam, że jakiś facet zmarł od ugryzienia. Zamknęłam pokój, zatkałam lukę na dole w drzwiach i pozamykałam okna w pozostałych pomieszczeniach żeby mi kolejny nie wleciał :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Sabcia

04 sie 2009, 14:16

Witam!!!! co do zdjecia to wkleje dopiero w uk bo tu mam jakies problemy,
Magda33, ja miałam szerszenia wczoraj w domu ale złapałam go do szklanki i wywaliłam na podworko :-D
ja dzis pozałatwiałam kupe spraw porobiłam zakupy, jutro lece do fryzjera na 9 rano a teraz ide cos zjesc i chyba sie poloze na chwile bo ostatnio wale na pełnych obrotach

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 sie 2009, 14:19

no i znow lekarz powiedział ze dziewczyna
waży 1100 gram i wszystko ok, to bylo takie szybkie usg ze wzgledu na cukrzyce zeby zobaczyc jak dzidzia rośnie
następne za około 4 tygonie, i chyba znow 3D/4D
to będzie problem z imieniem :-] piotrowi sie nie podoba to co mi... jak juz mu ulegne i wybiore coś z jego propozycji to jemu sie odmienia, co ja sie z nim mam :ico_haha_01:
a i znow lekarz powiedział ze dzidzia ma moj nosek, tesciowa bedzie niepocieszona :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”