Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

04 sie 2009, 17:09

isiawarszawa, no to super że niunia dobrze się rozwija prawidłowo i waga też niezła ;-)
to będzie problem z imieniem :-] piotrowi sie nie podoba to co mi...
to witam w klubie bo mój to też ma problem nie jest pewny na Amelie i cały czas wymyśla jakieś nowe imię ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

04 sie 2009, 21:26

Witam!

Magdus cos dla ciebie, nawet nie wiedziałm,ze takie sa, jako ciekawostkę pokazuję :ico_oczko:
http://allegro.pl/item705661732_dla_bli ... a_2w1.html

Awatar użytkownika
Sabcia

05 sie 2009, 08:08

Witam z ranka!!!!
wczoraj o mały włos nie pjechałam do szpitala, tak mi spuchły nogi ze myslałam ze mi palce popekaja nie umiałam wstac z fotela m,az mnie prowadził do łózka - byłam przestraszona na maksa - dzis juz jest troche lepiej ale od kiedy jestem w pl mam z tym problem zreszta od poczatku ciazy mam spuchniete nogi ale tutaj to juz jest niepokojace - dobrze ze chodze w klapkach bo do zwykłych butow nogi juz nie włoze :ico_szoking:
Takze dzisiaj odpuszczam ide tylko do fryzjera i juz nikt mnie z łózka nie wyciagnie od 3 dni cały dzien na nogach ja nawet nie siadam na 5 min a spac ide po 12 w nocy no i potem mam za swoje - ale juz wszystko załatwiłam takze od dzis odpoczywam

Awatar użytkownika
bigottka

05 sie 2009, 08:26

Witam z rana.
Ja również już wstałam. Ale się wkurzyłam w nocy telewizor sam się włączał i przełączał na inne kanały więc wyłączyłam go z prądu i myślałam że przejdzie i teraz robi to samo :-/ i znowu będę musiała wysłać go do serwisu grr
Sabcia, ciekawe od czego nogi aż tak Tobie puchną?? JA na szczęście nie mam tego problemu.
Miłego dnia babolki i do usłyszenia później

asika82
4000 - letni staruszek

05 sie 2009, 09:55

Witam!

U nas ok, wczoraj byliśmy całe popołudnie u koleżanki, Antoś się wybawił a dzisiaj pojechał do tesciowej.
mam za swoje
Twój organizm daje ostrzezenie , przystopuj :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-05, 09:55 ]
:ico_tort: za skończony 29 tydzień

Awatar użytkownika
bigottka

05 sie 2009, 11:37

asika82, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

05 sie 2009, 12:19

Witam,

Sabcia oszczędzaj się kobietko, na pełnych obotach będziesz po porodzie, teraz się nie przemęczaj :ico_nienie:

Asika82 :ico_brawa_01: za skończony 29 tydzień

Ja za to wczoraj wieczorem kiepsko się czułam, w głowie mi się kręciło i było m słabo. Piotr też musiał mnie zaprowadzić do łóżka, bo sama nie dałam rady.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 sie 2009, 12:56

Czesc babeczki :-)
Leże dzisiaj bo zmęczona jestem jak ciągle ostatnio ale wiem że to norma więc odpoczywam :-D
asika82, ale super tak kołyska :ico_haha_01: widać ktoś bardzo pomysłowy to zrobił bo to wykonanie własne, ale ja do mojego mieszkanka nie miałabym gdzie tego wstawić.
No i Asiu za kolejny tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sabcia, łobuzie :ico_nienie: poleżeć troszke kochana więcej leżeć!!!! Nie ma co!!! Normalnie w tyłek nalać ci trzeba!!
Magda33, ja ostatnio cigle się tak czuje że mi słabo się robi, ja myśle że to może być zmęczenie albo poprostu dzidziulka uciska ci na jakieś żyły lub poprostu uciska!!

Wczoraj wieczorkiem byliśmy na Harrym Poterze w kinie i powiem wam że pierwszy raz się tak strasznie męczyłam na fotelu że myślałam że wyjde :ico_sorki: kręgosłup to mi wychodził tyłeczkiem. A film do bani!!

Awatar użytkownika
Magda33

05 sie 2009, 13:23

Magduś81 ja tak się męczyłam jak bylismy na Epoce...3 Nie mogłam wysiedzieć.

Ale jestem wściekła na Piotrka, jak przyjdzie z pracy, to go chyba rozniosę. Przekroczył tydzień temu prędkość i przysłali zdjęcie i mandat 300 pln!!!!! Auto jest moje, więc to ja muszę się stawić i wyjaśniać, że to nie ja jechałam itd. Niedość, że tyle wydatków jest, to temu zachciało się bawić w Kubicę. Autobusem będzie jeździł od jutra, to może się nauczy. :ico_zly:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 sie 2009, 13:49

zdjęcie i mandat 300 pln
Madzia nie denerwuj się kochana!!
Ja niestety też miałam takie stresy tylko mój baranek nie przyjął mandatu i będzie sprawa w sądzie grodzkim :ico_puknij: niech ich coś normalnie w dupko kopnie!!!
Wypij sobie meliske ja niestety przez osoatnie dni ciągle przez to na melisie bo spać nie mogłam. Nie dość że kasy będzie ciężko to jeszcze takie coś!!
A z tym mandatem to nie jedz ty tylko on niech jedzie i sam to załatwi, może dadzą mu mniej.
Mnie niestety na stuiach też złapał fotordar (jechałam na obrone pracy mgr) i moja mama dostała mandat ale to ja byłam na zdjęciu i ja pojechałam, pogadałam z gościem dał mi 100 miej i bez punktów. I mama nie musiała jechać!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”