Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 sie 2009, 21:04

mikusia ja biorę w takich sytuacjach no spę. Ale powinnaś powiedzieć o tych dolegliwościach lekarzowi...kiedy masz wizytę?

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2009, 21:56

uleczka170 , dzięki Kochana, też ucałuj brzusio od nas :-) Wiesz, ja się naprawdę oszczędzam, nic w domu nie robię, wszystkie sprawy przejął mąż. Wstaję tylko do łazienki bądź by przejść do drugiego pokoju :ico_wstydzioch: Mam tylko nadzieję, że moja mała wiercipięta wreszcie przestanie się tak spieszyć na ten świat :ico_sorki: A to jeszcze tyle czasu zostało :ico_olaboga:
mikusia, oby wreszcie się uspokoił ten Twój brzuszek :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 sie 2009, 22:31

Shiva, tutaj na forum u kolezanki na watku mamy pazdziernikowe 2009,dziewczyna urodzila coreczke na poczatku 7 miesiaca,mala Idka wazyla tylko 1 kg,ale dzielnie walczyla o zycie i ma sie coraz lepiej,pros Justysie,zeby posiedziala do 7 miesiaca,potem do 8 i przeciagniesz ja do 9 :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2009, 22:48

iw_rybka, wiem, też śledzę od początku losy małej Idki. Ciesze się, że mała taka dzielna i silna. Oby tak dalej :ico_brawa_01: A ja codziennie mówię do Justynki żeby się nie spieszyła, bo jeszcze ma dużo czasu :-) Może mnie posłucha. Chociaż to uparciuch mały - ma to po swoich rodzicach :ico_oczko:

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 sie 2009, 08:36

nie będe wam tu smucić znowu na temat moich bóli i twardnięcia brzucha bo to już chyba nudne :(

anusiek ale mój lekarz wie o tym.. jak byłam u niego w poniedziałek odebrać płytkę to sam zauważył że mam twardy brzuch i mnie nie wypuścił tylko zostawił na badania.. na razie zwiększył dawke magnezu i kazał w razie czego dzwonić.. ale ja wiem że jak zadzwonie to wyląduje w szpitalu :( i komu ja dziecko zostawie? :( wizyte mam dopiero 20sierpnia..

shiva to tak jak ja :-) leże i wstaje tylko do łazienki i jak musze przynieść z kuchni małej jedzenie :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 sie 2009, 11:36

cześć Dziewczyny!

Mam nadzieję, że weekend będzie dla nas wszystkich udany.
Miałam kiepską noc...nie mogłam spać :ico_szoking: a zawsze zasypiałam jak kamień.
Budziłam się ok 1 potem po 2 potem po 4 i o 7 już nie mogłam spać :ico_zly:
Łapią mnie skurcze łydek i drętwienie rąk.

Mam już wczorajsze wyniki badań ze krwi ale system w medi nie działa i nie mogę sprawdzić a ciekawość mnie zrzera okropna!

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2009, 11:40

Witajcie :-)

W sumie dzisiaj czuje się dobrze :-D Ale ciii!, by nie zapeszyć :ico_oczko: O 13 ma przyjść koleżanka w odwiedziny. Zawsze to jakaś rozrywka. :ico_brawa_01:

Wczoraj wieczorem, mała tak buszowała w brzuszku, że zasnąć nie mogłam :ico_szoking: Nie tylko kopała, ale i "ocierała się" o cały mój brzuch :-D Mąż przyłożył rękę zafascynowany, potem stwierdził, że nie przypuszczał, że mała jest już taka silna :ico_haha_01:

Poza tym już kolejny dzień z rzędu mam niesamowity apetyt. Do tej pory myślałam, że dużo jem, ale teraz ja jestem cały czas głodna :ico_szoking: Po zjedzeniu owoców głód się nasila. Wczoraj więc sięgnęłam po kisiel, ale pomógł tylko na chwilę :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 sie 2009, 11:55

cześć Shiva :-) ale fajnie że Justynka taka wiercipięta :ico_brawa_01:
i że Ci apetyt dopisuje :-)

udanego spotkanka :-) też bym chętnie poplotkowała z kumpelą...
wcześniej spotykałyśmy się po pracy z dziewczynami prawie co tydzień było nas 5
teraz jakoś ucichło, jedna straciła pracę inna zmieniła i już się tak nie zgrywało.
Ale teraz mamy zaplanowaną kawkę pod koniec sierpnia i nie mogę się doczekać :ico_brawa_01:

ehh idę trochę domek ogarnąć :ico_oczko: nie lubię sprzątać w weekend

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 sie 2009, 12:03

ale macie fajnie z tymi spotkaniami :-) nie ma to jak babskie plotki :ico_brawa_01:

shiva też mam taki głód ;-) coś strasznego.. nie ważne czy zjem czy nie, cały czas jestem głodna :-)

anusiek masz typowe objawy braku magezu i wit. B6 w organimie ;-) a to drętwienie to przez zastój wody .. pomoże też chyba niespanie na tej ręce która ci drętwieje

[ Dodano: 2009-08-07, 12:04 ]
a ja mam za sobą kolejny tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2009, 12:12

mikusia, gratulacje skończonego 21 tygodnia :ico_brawa_01:
anusiek, mikusia ma rację, drętwienia i skurcze w łydkach to z braku magnezu.

No kumpela dzwoniła, że będzie za parę minut :-) Już się doczekać nie mogę. Takie babskie ploteczki są najlepsze :ico_oczko: Do później.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”