Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2009, 18:33

hej :-D ja sie tylko krociutko melduje... mialam dzisiaj okropny dzien - juz w nocy snil mi sie bol glowy i wstalam z migrena-gigantem :ico_olaboga: pol dnia wymiotowalam, chociaz nie bylo czym... teraz zjadlam troche zupki - chyba ponad pol godziny talerz meczylam, ale przynajmniej zostalo w zoladku :ico_sorki: tylko ta glowa dokucza strasznie :ico_chory: sprobuje sie czegos napic, moze tez zostanie we mnie...
ide wstawic ciasto do piekarnika, bedzie na jutro, mam nadzieje, ze bede mogla jesc :ico_sorki:
stawiam :ico_tort: za piate okienko
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

09 sie 2009, 09:42

leona, gratuluję 5. mies :ico_brawa_01: Czyli ja za tydzień :ico_oczko:

anusiek, brawa za kopniaki :ico_brawa_01:

My wczoraj spędziliśmy dzień bez tatusia bo w pracy, dziś też :ico_placzek: Ale staramy się żeby było fajnie, byliśmy nad wodą, u rodziny i zleciało.

Moje starsze dziecko wczoraj :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2009, 10:41

witam w niedzielne przedpoludnie :ico_oczko:

gratuluję 5. mies Czyli ja za tydzień
:ico_brawa_01: dokladniej to za 6 dni :ico_haha_02: :ico_oczko:

lilo, super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mnie dzisiaj omija robienie obiadu bo dostalismy zaproszenie do kumpla :ico_oczko:
pozniej planowalismy przejechac sie nad wode ale slonce takie jakies zacmione :ico_noniewiem:

no i stawiam za skonczony 18tc :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_oczko:

udanego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sie 2009, 22:18

leona, brawo za 5 okienko,ale ten czas leci :ico_brawa_01:

anusiek - super,ze czujesz juz ruchy,moj mezus tez juz czuje i zadowolony jest,nawet moja kicia siedziaal ostatnio u mnie na kolanach i dzidzius kopnal,to biedny kot nie wiedzial co sie stalo,spojarzal na mnie jak by chcial zapytac - A ty co? :ico_szoking: :ico_oczko:

Helen, ja tez znowu wymiotuje :ico_zly: 3 dni z rzedu,dzis byl spokoj :ico_noniewiem:

lilo, przystojniak maly ci rosnie :ico_brawa_01:

U nas po super weekendzie,byli u nas przyszli chrzestni fasolinki i bylo super,w sobote mezus z chrzestnym wyremontowali pokoj ( tzn zaczeli w piatek,skonczyli w sobote :ico_oczko: ) a ja z chrzestna zajelysmy sie kuchnia,zrobilismy sobie grilla,gralismy w karty i w kometke,popilismy ( ja Karmi) i bylo wesolo :ico_brawa_01:
Oj szkoda,ze tak szybko zlecialo :ico_olaboga:
Dzis w kosciele Andrzejek uderzyl sie w buzke,jak schylal sie pod lawke i taki skrzywiony patrzy na mnie i mowi - "mamusia cialuj" i sam sobie wzial buziaczka w usta i mowi do mnie "dziekuje" - nawet facet,ktory siedzial obok parsknal smiechem :-D

Pozniej poszlam do komunii,on zostal w lawce z ciocia i jak wracalam juz w polowie drogi slysze jak maly krzyczy - "mamunia moja idzie" :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 sie 2009, 22:44

lilo widać że mały świetnie się bawił :-)
Fajnie Rybka że spędziłaś miło weekend. My w piątek byliśmy w kinie a wczoraj też na grillu ale ja nienajlepiej się bawiłam...

też mi się dziś zrobiło słabo...pojechaliśmy oglądać meble do pokoju i nawet nie weszłam do sklepu bo wszystko mi wirowało w głowie...

Aaa Rybka jak często czujesz ruchy??? bo ja maksymalnie 3 razy dziennie po kilka kopniaczków (takich delikatnych)...może to jednak będzie delikatna dziewczynka a nie chłopiec hihi :ico_oczko:
maluch mógłby mnie kopać non-stop nie mam nic przeciwko :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sie 2009, 09:50

anusiek, super że kopniaczki już są. Ja najbardziej czuję jak się położę na plecach.
leona , witamy w piątym miesiącu.
lilo, śliczne zdjęcia synka :)
mamunia moja idzie"
ślicznie mówi synek. No i reakcji faceta obok się nie dziwię.

Ja zajrzałam dopiero dzisiaj bo czasu nie było.
W sobotę byliśmy w Sopocie na plaży i później pojechaliśmy jeszcze na chwilę do teściowej (mały zasnął nim z Sopotu wyjechaliśmy) i w domu byliśmy przed 20. A wczoraj pojechaliśmy nad jeziorko i było super. Woda ciepła, pogoda dopisywała, tylko ludzi pełno. Ciężko było przejść :ico_zly: Krystek szczęśliwy wymoczył się w jeziorku i opalił trochę.
A ja z soboty jeszcze się czuję ramiona, bo głupia nie pomyślałam o tym by się ochronić.
Dobra, lecę pracować bo szef z urlopu wrócił.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 09:57

hejka

my wczorajsze popoludnie spedzilismy nad morzem :ico_oczko:
zlapalam troche slonka
na szczescie swiecilo zza chmur to nie bylo az tak goraco :ico_oczko:

na dzisiaj wiekszych planow nie mam
musze przejsc sie do szkoly
a pozniej moze troche po sklepach pochodze :ico_oczko:

iw_rybka, fajnie ze weekend udany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bo ja maksymalnie 3 razy dziennie po kilka kopniaczków (takich delikatnych)...
ja nawet tego kreslic nie potrafie :ico_noniewiem:
wiem ze zawsze kopie z rana, pozniej jak siedze przy kompie, a najwiecej wieczorem :-)
smieje sie ze od stycznia chyba mamie nie da zbytnio obejrzec M jak milosc, bo jak zacznie przed godz 21 to gdzies do 23ej daje rowno :ico_haha_01:
a o tej porze to juz powinien grzecznie spac :-D :ico_oczko:

udanego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 09:59

iw_rybka, anusiek, ale wam fajnie, ze juz takie wyrazne kopniaczki czujecie :-) ja nadal czekam... wiem, ze mam jeszcze troszke czasu, ale i tak sie niecierpliwie :-D jutro mam wizyte u ginki, ale tylko badanie ginekologiczne, wiec nie bardzo chce mi sie isc, wolalabym sie dowiedziec, co z dzidzia albo najlepiej zobaczyc, ze sie rusza, zyje i ma dobrze :ico_sorki: znow jakas schiza mnie dopada, ale skad ja mam wiedziec, ze tam na dole wszystko gra :ico_olaboga: na szczescie jutro o 11:00 ma przyjsc do mnie polozna, to sie jej wypytam i poradze, bo moja ginka to taka oszczedna w slowach jest...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 10:00

hej Patrycja.le, :ico_oczko:
Ja najbardziej czuję jak się położę na plecach.
a ja jak siedze albo leze na boku :ico_oczko:

tak wogole to ostatnio nie moge wcale lezec na plecach :ico_noniewiem:
zaraz mi nie wygodnie
takze do spania pozostaja mi juz tylko dwa boki

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sie 2009, 10:00

cos mi sie widzi, ze jutro w 5. okienko przeskocze :ico_brawa_01: ale ten czas leci :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”