Dzień dobry
U nas jak zwykle leje
U nas jedzonko wyglada podobnie jak u was od miesiąca kacper dostaje całe jajko ale wczesniej dostawal cale jajeczko jak jadl naleśniczki.
ogólnie to wszystkie zupki daje mu lyżeczka sama a gdy juz widze że nie ma ochoty to wtedy daje mu łyżke i zaczyna sie totalna masakra

, ale wszystkie owocki je sam tak samo chlebek na sniadanie, arzywka na parze i mięsko dostaje do rączek no chyba że jest to w konsystencji sosu to nie

nie daje mu szynek za czesto ,ale za to pomidorka lub odrobine twarozku lub salaty,żółty serek też ale rzadko,

parowek tez nie i pasztetów no chyba że my jemy on widzi i dolatuje do nas patrzy tymi oczkami mlaska i sie usmiecha no i jak mu nie dac , naszczęście Kacper lubi wszysko warzywa owoce mieso nie ma problemu sloiczkowe obiady juz mu tak nie smakuja jak mamusi

wczoraj dostal zupke rybna i zjadl cala miseczke, dzis ogórkówka na kurczaczku zobaczymy czy posmakuje

trzy razy dziennie kaszka na mleczku ale to tez nie zawsze wypija cala ale przed snem choć nie wiadmo jak by bylnajedzony butla musi być

.
U nas nocki ostatnio do bani bylo cudownie jak wyszly pierwsze zabki przesypial cale nocki bez mrugniecia

trwalo to miesiac i sie skonczylo teraz pobudka srednio razy ale po zapodaniu smoko lub wody spi dlaej, a wlasnie co dajecie dzieciom do picia bo ja wdzien herbatke lub sok, a na noc tylko woda
[ Dodano: 2009-08-15, 13:20 ]
cos spada,to jak pokazuje na cos palichem,(najczesciej jak je i za mna stoi jej kubeczek z piciem to mowi,,to,,i pokazuje paluchem-wiec wiem ze chce popic.
gada jeszcze mama,tata,baba,nasladuje psa (taki sam odglos wydaje na osiolka wiec chyba mysli ze osiolek to piesek
jak sie spytem jak robi krowka to robi ,,muuu,,
no i ostatnio duzo pokazuje -oko,nos,ucho,(usta jakos nie jarzy )lampa,telewizor,(mama tata )
jakis strasznych postepow nie ma ale widze ze sie rozwija staje sie coraz madrzejsza i wiecie...to juz nie jest to malenstwo
uu to super dużo już umie

bo kacperek to nic nie pokazuje

kreci główka na nie , próbuje wkladc klocki przez takie otworki do wiaderka, ale nie potrafi nasladowac zwierzatke czy pokazac paluszkiem gdzie jest mama, przytula misie i nas ale jak sie wstydzi tylko

tak jak ty z przykroscia stwierdzam że to nie jest

juz dzidziuś mamusi
a wyrazanie emocji to jest dopiero pokaz zlość to krzyk z marszczeniem noska i tupaniem

radość to takie westchniecia glośne no i cale oczka az mu sie blyszcza, a no i potrafi juz nas czarowac podchodzi do komputera z niewinna mina i jak dotyka klawiatury to patrzy na nas i zabojczo sie usmiecha
bawimy sie razem zaczely sie juz samochody tzn. Piotrek zaczol bo Kacper jakies oromnego zainteresowania nie wykazuje poza gryzieniem ich

a najlepiej bawi sie na kanapie wsrod poduszek kocykow slodko to wyglada,a gdy nikt nie zwraca na niego uwagi to zaczyna krzyczec i patry wtedy na nas
[ Dodano: 2009-08-15, 14:01 ]
zirca, świetne zdjęcia

no i te chusty super i kolczyki az mi sie samej tak zachciało
a wlasnie wczoraj warzyliśmy kacpr i ma juz 9,100 a myślałam że więcej wży cos mi sie wydaje ze mało ale lekarka powiedzila że ok

bo dzieci teraz wolniej przybieraja