leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 12:04

ja bede miala od pon. do piatku, od 8:30 do 15:00... ciekawe jak dlugo wytrzymam
no ja bym chyba za dlugo nie wytrzymala :ico_noniewiem:
ja w pon bede miala troche kiepsko, bo najpierw dwie godz, do 13tej i pozniej od 17tej do 19tej ale jakos dam rade :ico_oczko:
a sroda i czwartek po dwie godz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 12:06

leona, szkoda, ze w mojej szkole takich godzin nauczania nie ma :ico_oczko: sprobuje pochodzic najdluzej jak sie da...

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2009, 12:07

geheimnis, no oczywiście że dzidzia każdego dnia inaczej kopie. Wczoraj to się nawet przestraszyłam bo przez cały dzień tylko 2 leciutkie kopniaczki i wieczorem troszkę ale rano już dziś poczułam więcej ruchów :D
No to dobrze,bo już zaczelam się martwić. :ico_puknij:
wychodzi na to ze wtorki i piatki bede miala wolne :ico_haha_01: :ico_oczko:
Eee,no to super :ico_brawa_01: nie będziesz się tak przemęczać przynajmniej.
właśnie znalazłam Wg "W oczekiwaniu na dziecko":
Tez mam tą ksiązkę,ale nie sugeruję się tym podziałem,tylko naszym suwaczkiem.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 sie 2009, 12:08

ojj dziewczyny zazdroszę Wam szkoły. Ja już ukończyłam studia ale brakuje mi tych wykładów, znajomości...teraz moja siostra idzie na studia i bardzo Jej zazdroszczę.

Idziemy razem z Mężem do szkoły rodzenia 3 września :ico_brawa_01: tu blisko więc może poznamy małżeństwo z okolicy i będziemy razem przeżywać radości i troski związane z ciążą...mój mąż nie ma kolegów, którzy mieliby albo chociaż myśleliby o dzieciach. Poza tym mąż się trochę wdroży, niech posłucha żeby wiedział co Go czeka na sali porodowej :-)

a po macierzyńskim może pójdę do szkoły językowej ale jako lektor :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 12:09

ze w mojej szkole takich godzin nauczania nie ma
no u mnie jest roznie, w zaleznosci jakie przedmioty sie wybiera :ico_oczko:
nie będziesz się tak przemęczać przynajmniej
i o to chodzi :-) :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-08-18, 12:13 ]
Idziemy razem z Mężem do szkoły rodzenia 3 września
:ico_brawa_01:
a ja nie wiem czy pojde na szkole rodzenia, czy wogole tutaj takie sa :ico_noniewiem:

a po macierzyńskim może pójdę do szkoły językowej ale jako lektor
tzn nauczyciel tak?? :ico_noniewiem:

ja pewnie na studia pojde, ale dopiero za dwa lata

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 12:14

przestalo padac, trza sie ruszyc z kanapy i psine przewietrzyc :ico_oczko: wiec na razie zmykam, pa

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 12:17

a ja musze wstawic zupe

tak wogole taka glodna wrocilam ze szkoly ze szok, zjadlam wlasnie 5 kanapek z twarozkiem :ico_szoking: :ico_wstydzioch: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 sie 2009, 12:28

witam i ja :-D

lilo - lipa w sensie,ze faktycznie tez bym nie wiedziaal,czy isc na zwolnienie czy zostac w pracy jak sprawy sie maja tak,jak je przedstawilas,ze w domu robota,a Ty za bardzo pomoc nie mozesz,synek w przedszkolu itd :-D

Co do tego USG to moje kosztuje 100zl,bo jestem jego pacjentka( chodze do niego panstwowo,na kase chorych) ale wie,ze jak mam watpliwosci to bylam prywatnie i przed ciaza zabieg u niego prywatnie tez robilam :ico_oczko: No i on mowi,ze to nie jest kolorowe ale widac wyraznie,ze to jego 3D jest skupione na kosci nosowej i tych najwazniejszych organach,cokolwiek to znaczy :ico_oczko: no i co najwazniejsze,obiecla mi znalezc plec i zrobi badanie juz jutro.

Jestem dzis po wizycie u niego,powiedzialam mu,ze czuje sie juz lepiej,wiec nie wspomnial o szpitalu ale powiedzial,ze jutro zrobi mi USG i sam sprawdzi jak to wszystko wyglada :ico_wstydzioch: Chyba mi nie wierzy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

W pierwszej ciazy tez nie robilam tego USG,bo za te pienadze kupilismy lezaczek a teraz dzidzia ma wszystko po Andrzejku i od siostry dostane ubranka,wiec mozemy ta kaske na to USG przeznaczyc :-D No i dostalam od kolezanki z forum,z naszego watku kwietniowki 2007 mate edukacyjna :ico_brawa_01: a od innej,ktora tez poznalam na forum jak bylam w ciazy z Andrzejkiem zabawki edukacyjne do przyczepienia na lozeczko,- na wozek i inne edukacyjne grajace,wiec dzidzia moja jest wyposarzona konkretnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Andrzejek tyle nie mial zabawek co to kruszyna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 sie 2009, 12:29

tzn nauczyciel tak??
tak języka angielskiego ale pracowałam głównie w firmach :-)
W szkole będę pracować krócej...a w firmie tyle godzin poza domem :ico_olaboga:
tu nawet na osiedlu jest dużo szkól językowych... może się załapię...
tak wogole taka glodna wrocilam ze szkoly ze szok, zjadlam wlasnie 5 kanapek z twarozkiem
hihi nieźle :-) jedz na zdrowie.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2009, 12:47

W szkole będę pracować krócej...a w firmie tyle godzin poza domem
to fajnie :ico_brawa_01: na pewno cos dobrego znajdziesz :ico_oczko:

iw_rybka, to moze jutro juz bedziesz wiedziala kto tam u ciebie mieszka :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”