Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

18 sie 2009, 21:07

Skoro tak mówicie to rzeczywiście nie będę go kupować. Również mam zamiar karmić cycem, ale zaczynam szkołę i nie wiem czy zawsze dam radę na karmienie wrócić do małego...
Monika super, że mąż się zmobilizował ;-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 sie 2009, 22:00

Monia - super wiesci i gratuluje corci :-D I nie pal juz :ico_nienie:

Dorota - Ty chudzielec jak zawsze,super,ze ciaza ksiazkowa,mimo,ze pamietam chyba najdluzej z nacierpialas na wymioty i wstret do jedzenia itp :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ula - ja tez jestem za tradycyjnym wyparzaniem i ewentualnie od czasu do czasu wkladalam do mikrofalowki na pare minut butelki :ico_oczko:

shiva - polozna mine miala fajna,bo sie bardzo ucieszyla,ze kopniaka poczula :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sie 2009, 14:23

Dziś spokojniejszy dzień. Po dwóch dniach ciągłego wiercenia się, dziś dzidzia spokojniejsza :-D Pozwoliła nawet mi pospać :ico_brawa_01: Ogólnie czuję się dobrze, nawet brzusio już nie tak często twardnieje :ico_haha_01: ale i tak zaczynam mieć stresa przed jutrzejszą wizytą u lekarza. Oby nic się nie pogorszyło :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 sie 2009, 14:39

Monika 25 gratulacje :ico_brawa_01: super że byliscie razem i ze macie zdrową śliczną córeczkę.
Shiva spokojnie nie ma co się denerwować na zapas. Trzymam kciuki a Ty myśl pozytywnie, będzie dobrze. A dlaczego nie? :-) :-) :-)

Ja dzis u rodziców, biegnę z siostrą na zakupy a potem obiadek, film i bedę leżeć. Dziś spałam do 13 :ico_szoking: a dalej bym spała...
maluszek jakoś się uspokoił wczoraj kopnął mega mocno po południu i w nocy(choć może mi sie śniło) a teraz cisza więc czekam na kolejnego kopniaka.

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

19 sie 2009, 16:59

a ja dzisiaj się męczę strasznie, zasnęłam wczoraj po 21 a o północy wyspana wstałam i po 4 zasnęłam :ico_zly: nawet jedzenie sobie robiłam i z synem jadłam bo się obudził, mąż się z nas śmiał ale po jedzeniu zasnełam tylko syn po 7 zrobił mi pobudkę ile to można spać, byłam w stanie go walnąć ale nawrzeszczałam na niego i siedział do 8,30 i bajki oglądał, chociaż chwile pospałam, nie wiem co się dzieje coraz częściej budze się w nony i spać nie mogę :ico_placzek:

no i jeszcze facet zadzwonił że nie ma tego kojca co zamówiłam i zapłaciłam, ma mi kase odesłac :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 sie 2009, 18:49

witam,jestemjuz po badaniu ale niestety nie w pelni szczesliwa :ico_placzek:

Bedziemy mieli coreczke :-D ,widzialam ciporke tak wyraznie,ze zanim powiedzial lekarz,ze to dziewczynka to juz widzialam sama ale....Dzidzia odpowiada tygodniom ciazy,ma 517 gram i 23 cm,serce sliczne,nerki,brzuszek,faldek karkowy ale niestety cos mu sie w glowce nie podoba :ico_placzek: Mozg i wszystko zbudowane jak trzeba ale jest tam w jednej polowie plyn,takie jasniesze miejsce,ktore moze siwadczyc o jakiejs nieprawidlowosci,aczkolwiek nie musi,powiedzial,ze do 24 tygdonia ciazy sa rozne anomalia w mozgu i sercu i moze to zniknac.Dla pewnosci zaprosil mnie do siebie za tydzien tez prywatnie ale nieodplatnie,jesli dalej to bedzie to wysle mnie do szpitala na szczegolowe badania do Szcecina :ico_zly: Ja jestem dziwnie spokojna,mam jakies takie wewnetrze przeswiadczenie,ze skoro wszystko inne jest jak trzeba,to i to sie wyjasni....

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sie 2009, 18:59

iw_rybka, Gratuluję córeczki :ico_brawa_01:
Spokojnie, to co lekarzowi wydawało się czymś niewłaściwym, mogło być po prostu cieniem albo czymś w tym rodzaju. Poczekaj spokojnie do przyszłego tygodnia. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i za tydzień będziesz mogła już w pełni radować się faktem noszenia pod sercem zdrowej córeczki. Ja podczas badania na usg też przeżyłam chwile grozy. Zobaczyliśmy dziurę w przedniej części czaszki. lekarka na wszelkie sposoby próbowała dokładniej obejrzeć to miejsce. Nic nie pomagało. Dopiero gdy dzidzia zmieniła położenie główki - okazało się, ze to był cień :ico_szoking: Trzymam więc kciuki, by u Ciebie było podobnie.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 sie 2009, 19:03

Rybka ten lekarz pewnie dmucha na zimne. Szkoda że Cię nastraszył i teraz pewnie będziesz czekała niecierpliwie na to badanie za tydzień. Wierze, że wszystko jest dobrze.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 sie 2009, 19:13

kurcze,wywalilo mi posta :ico_zly: Dzieki za slowa otuchy,mam nadzieje,ze za tydzien corcia ulozy sie inaczej i juz tego nie bedzie,Dzis ogladal to miejsce kilka razy z kazdej strony i faktycznie z jednej tego nie widzial :ico_placzek: Zobaczymy....No i zamiast zdjecia corci,mam dwa zdjecia jej glowki :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sie 2009, 19:42

iw_rybka, Kochana będzie dobrze, musi być :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”