chyba większość tak robi, choć mogę się mylić

też wstawiam na na których wyglądam względnie, bądź jakimś dziwnym trafem nawet udało się i ładnie

No ja na przykład jestem bardzo niefotogeniczna,dlatego na NK mam tylko 3 fotki.Ciężko mi fajną fotę zrobić.
nie zdążyłam kupic nic dla maluszka ale moje babeczki powiedziały że jak będzie wiadomo co to za stworzonko to mi wszystko kupią

Ja dzisiaj z mamą gadalam o wyprawce dla malucha,a ona powiedziala ze nie mam co się przejmować,bo większosć to i tak pewnie dostanę.Zobaczymy od kogo niby tyle prezentów dostaniemy
geheimnis z mojej siostry też niezły gagatek

taki mały

. W sumie charaktery mamy zupełnie różne. Czasem trudno mi się z Nią dogadać. Różnica wieku robi swoje...
Ja od kilku lat bardzo dobrze się dogaduje z siostrą,a od momentu jak się wyprowadziłam to wręcz rewelacyjnie.Charakter ma zupełnie inny niż ja,ona uwielbia być w ciągłym ruchu,uwielbia imprezy,zakupy,papierosy itd zupełnie odwrotnie niż to jest u mnie.
chyba moje dzieciatko powoli zaczyna dawac o sobie znac

No to gratulacje,niedługo zacznie bardziej kopać.

i Twój mąż też będzie sie mógł nacieszyć maluchem.
zmierzylam sobie cisnienie i mam 101/58 nic dziwnego, ze spiaca sie robie i glowa zaczyna mi dokuczac..
Ogólnie coś musi się ciśnienie zmieniać,bo mnie też głowa zaczyna boleć.ZNOWU
jutro wizyta.. no i potwierdzenie plci...
To czekamy na wieści,jak tam ma się Twój dzidziolek i jaką ma płeć.
[ Dodano: 2009-08-20, 21:22 ]
Co do imienia naszej corci,to faktycznie jest to pewniak - ja chcialam Maje ale maz mowi,ze Zuza ladniejsze
Oba bardzo fajne imiona.Moja siostra jest Maja,więc u mnie to odpada.No i znajomym się miesiąc temu urodziła Zuzia,więc jakbym miala dziewczynkę to głupio jakby się dwie Zuzie miały bawić razem.Też odpada.