ale urazowy tydzien

Preudenc ale biedna jestes ale tak jest jak sie wszystko super uklada to z innej strony dopada... moze sie obedzie bez operacji i da sie wyleczyc tak zebys spokojnie skonczyla praktyke i urodzila malenstwo... masz juz typ na imię?
Kasia super zdjęcia sliczne te wasze dziewczyny.
Wisienko Szymek ma 16

Aga ja to wiem o czym mowisz ja tez juz przekroczylam magiczne 30 i widze ze juz nie jestem młodziutka... tez widze najbardziej po twarzy... juz ta skura nie jest taka jedra jak kiedys... ciezko sie pogodzic z tym ze nie ma sie juz 20 lat... ja boje sie operacji i kroic bym sie nie dala ale z tym biustem zrobisz co myslisz... kolezanka byla u jakiegos lekarza plastycznego w Wrocku i zniechecil ale nie podam ci nazwiska... napisz jak po wizycie... jak nieraz ogladam te programy to nie dziwie sie ze maja kompleksy i chca to zmienic ale czesto to sa przypadki drastyczne np. dziewczyna schudla bardzo duzo i ma falde skury czy tak jak pisala chyba Kasia po ciazach mnogich...
Karolina powodzenia

My jedziemy jutro do tesciow bo mamy wolne Rysiek zaczyna prace od 1 wrzesnia. Z kasa krucho tesciowa obiecala pomóc finansowo kochana kobita strasznie duzo nam pomogli w tym roku. Kacper skorzysta bo sie troche nudzi. Walczymy z nocnikiem wczoraj kupa siku na nocnik a na podworku 2 razy sie zasikal bo nie maial pampersa do tego nie polozylam go w dzien bo mamy potem problem zeby go zapedzic do wyrka ostatnio zasypia o 23