jutro rano mam sie stawic i bede tam napewno 3 dni,bo to taie minimum,zeby kase za mnie dostali z Kasy Chorych Ja juz nawet sie tak nie martwie,zwlaszcza jak powiedzial,ze z innej strony patrzac jest to w granicach normy,ale jak pomysle o Andrzejku to wyje jak bobr
iw_rybka, no nie dziwie ci sie..ale zobaczysz ze oboje dacie rade. ja tez bylam strasznie od Mata uzalezniona ale jakos pare nocy wytzrymalam bez niego jak go do dziadkow wywiezlismy. a z druga dzidzia pewnie bedzie dobrze trzymamy kciuki i czekamy na szczesliwy powrot!! :ico_buziaczki_big:
Rybka tak jak Ci napisałam na Styczniówkach, jeszcze wszystko się może wyjaśnić.
Z autopsji wiem, że tak było a jest dobrze.
Bądź dzielna - przetrwasz to i będzie tylko lepiej.
rybko będzie wszystko dobrze. trafiłaś na skrupulatnego, dokładnego lekarza i chwała mu za to.
w szpitalu myśl pozytywnie i nie poddawaj się nerwom, trzy dni szybka miną i spokojna wrócisz do rodziny
ściskam mocno i jeszcze mocniej trzymam kciuki
rybka , wszystko napewno bedzie dobrze , tylko postaraj sie myslec pozytywnie , zeby dzidzia byla spokojna . Trzymam kciuki zeby twoja kruszynka byla zdrowiutka
A na pocieszenie to jedna z dziewczyn zalozyla watek,dotyczacy slabego uswiadamiania mlodziezy itd i dala mi linka na forum .......pl ( nie mozna podawac nazwy)i jedna z dziewczyn calkiem powaznie pytala,czy moze byc w ciazy,bo brala tabletki ale nieregularnie i wytarla sie recznikiem wujka i czy moze byc w ciazy z recznikiem i ktos jej odpisal,ze moze - I ZE URODZI MYJKE No powiem wam,ze sie poplakalam ze smiechu