Witam sie i ja

z malymi zaległosciami bo widze ze duzo naklikane to mnie cieszy
slonko2008, udanej zabawy a wyszalej sie bo CI sie nalezy
Ja znowu 22 ide na wesele do mojej kuzynki,, mam nadzieje ze tym razem bez Filipka czyli ze nic nagle nie wyskoczy niespodziewanego.
U nas straszny upał od wczoraj, ale juz głosza ze ma byc ochłodzenie od jutra, wiec pewnie jakas burza nas czeka.
Filipek jakos marudny i jesc nie chce, zreszta ja tez tak obiadu tylko lekko tknełam, nie mam apetytu na nic.
Wlasnie dopiero mi zasnal, wiercił sie w tym lozeczku na wszystkie stony chyba 40 minut, ale teraz spi, oczywiscie w kosmicznej pozycji ale juz go nie tykam narazie bo sie obudzi.
Dzis w nocy tylko dwa razy sie obudzil, bo mamy juz na wierzchu kolejnego zabalka i spi spokojniej, no zobaczymy jak dzis bedzie
Jutro ide do siostry na urodziny, a małego zostawiam w domku, bo siostra ma remont po weselu dopiero sie urzadzaja i bedziemy mieli tylko jeden pokoj do dyspozycji, a wiadomo mały wszedzie wejdzie i wole mu oszczedzic ciasnoty, zostanie z tesciami

a i ja bede mogla na luzie posiedziec i moze cos wypic
[ Dodano: 2009-08-28, 21:17 ]
A mialam jeszcze sie zapytac, czy wasze szkraby chodza w jakis kapciach czy cos po domku?? czy tylko w skarpetkach albo boso???
U nas w domu tylko skarpety a jak tak ciepło jest to boso tez, ale nie wiem czy to dobrze czy jak