Witam
Wasz śpioch właśnie wrócił z zakupów i już zaliczył poranny spacer po lesie
no a z Hanią współczuję, ja od 3 tygodni śpię z Jaśkiem, bo mam bliżej do wc, a i tak się budzi w nocy i woła więc żeby nie łazić od razu się kładę, wiem, że źle robię ale cóż
zborra riterka, a dlaczego myslicie, ze jak dziecko z wami chce spac to chce wam na zlosc zrobic???? Dziecko sie boi, potrzebuje bliskosci, czuje, ze sie wielkie zmiany w waszym zyciu szykuja i potrzebuje zapewnienia mu bezpieczenstwa. Nie mozecie odrzucac starszych dzeici tylko dlatego, ze w ciazy jestescie. Luska do tej pory ma dolaczone swoje lozko do naszego i nie widze w tym nic zlego. Ludzie to jedynne SSAKI, ktore wyrzucaja swoje mlode z wlasnego legowiska i nie jest to za sprawa natury, ale cywilizacji. Robicie tak, bo od lat w Polsce "zimny chow" jest modny i tak mowia mamy, ciocie, kolezanki. Ale to wogole nie jest odpowiedzia na potzreby malego dziecka, ktore jest naszym partnerem w zyciu, a nie podwladnym.no miałam mega wkur.....co kilkanaście minut chciała siku, siku, kupę, mleko i spać z nami...
Zborra, a jak maz, albo twoja wlasna mama cie wkurza to tez masz ochote ja walnac? Dlaczego dziecko mozesz, a irytujacego doroslego nie? Bo nie wypada bic doroslego, bo moze ci oddac. A dziecko nie. Jestes silniejsza to mozesz je walnac Jest wiele innych sposobow, by sie z dzieckiem dogadac, zwlaszcza z takim duzym jak tym masz. I wiem o czym pisze, bo mam taka sama corke w domu.no miałam mega wkur.....co kilkanaście minut chciała siku, siku, kupę, mleko i spać z nami...myślałam, że ją walnę!!! no ludzie święci...wali jej na dekiel znów totalnie....................jak dziś znów tak odstawi to ją uderzę, bo nie wytrzymam chyba.......
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość