Witajcie dziewczynki, długo nie pisałam bo jakos wyrobic sie przy dwójce było cięzko i dni tak szybko leciały że nie wiem kiedy a maja skonczyła już 3 msc :)
Julie, Monika oby Wam sie udała ta siostrzyczka ja mi
-trzymam kciuki !
Filip też w tym roku poszedł do przedszkola , poszło gładko bo po żłobku był już przyzwyczajony i nie byla to dla niego jakas nowosć. Oczywiscie i tak sie obawiałam w koncu to nowe miejsce, nowe panie i dzieci ale adaptacja sie udała w pelni. Teraz sie tylko zacznie marudzenie ze nie chce isc ale to normalka :)
Moniś jak poszło odpieluszanie? U nas juz dawno nie sika ale miał pampersa na noc, potem zaczoł sie psuc i sika też w dzień jak śpi. Nie wiem co mam z nim robic, w przedszkolu dali mu pampki bo sikał na leżaczki. Próbowałam go oduczać ale zlał sie i śpi taki mokry. Ja wstawałam i go pzrebierałam ale z drugiej strony nie jestem w stanie wyłapac kiedy sie zesika wiec nawet nie wiem ile tak mógł spac. Musiałam odpuscic bo mi się przeziębił. Doradzcie cos dziewczny, żeby on chociaż na tej dziennej drzemce nie sikał, nie wiem co robić
Majeczka super grzeczna , głownie śpi, je, troszke sie pobawi ( z dnia na dzień coraz wiecej). Nie miala kolek wiec byl spokój. Na ręce też nie lubiła, terach chętniej jest noszona ale w pionie żeby mogła podziwiac świat. Strasznie siłuje sie do siadania. Z pozycji półleżacej dosć duzo sie podnosi, spryciula moja
Brat nadal zakochany w siostrze. Raz mąż coś tam powiedział (jak maja marudziła) że da jej lanie (tak zażartował oczywiście) a Filip na to : tato nie bij mojej siostrzyczki, ona jest taka malutka, nie wolno jej bić. Szczeny nam opadły. Żebyscie nie pomyslałay ze my takie techniki uskuteczniamy, raczej straszymy laniem ale on jakos ma to gdześ
W każdym razie broni siostry-dobry starszy brat
Zobaczymy co bedzie jak zacznie mu wszytko podbierac, momo to ciesze sie że jest dobrze do niej nastawiony.
julie też zazdroszcze domku, tak bym chciała mieszkac sama. My też pięro w domku nad teściami ale to duzo za blisko .
Nie ma to jak u siebie i na swoich zasadach i nikt cI nie lustruje mieszkania ehhh