Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2009, 08:57

Witam!!!! A ja po wymęczonej nocy - dzis juz był koszmar nad koszmarem doslownie zaczeło sie o 22 mała zaczeła tak brykac ze tylko poczułam jak na srodku brzuszka rozeszła mi sie skórka - czyli witam kolejny rozstep - tak fikała ze nie dało sie wytrzymac a po 23 znowu te bole krzyza na @ ale tym razem to juz sie zastanawiałam czy sie nie pakowac do szpitala - jakas masakra dosłownie - niespałam cała noc udało mi sie przysnac o 1 na 20 min - ale obudził mnie znowu ból i tak juz dogorywałam do ranka lezec nie bo boli siedziec hmmmm troche lepiej chodzic no nie to szyjka boli i co tu robic - teraz jak narazie wszystko przeszło ale troche sie boje bo zaraz ide z synkiem do szkoły i kolejne 40 min w drodzei to pod gore mam nadzieje ze dojde
A no i co najwazniejsze o 5 rano juz siedziałam w wc znowu biegunka :ico_olaboga:
Piszecie ze wy juz po sniadanku a ja nawet jesc nie chce - nie mam apetytu
ok to ja spadam do szkoły

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 wrz 2009, 09:16

Widze że statnio wszytskie poranne ptaszki!!!
Ja też już nie moge spać do 10 rano, mały głód mnie dopada :-D ostatnio mam znowu taki aptety że szok, ale najwięcej to wcinam owoców i pije strasznie dużo wody. Jeszcze dwa tygodnie a ja przytyje znwu kilka kg :ico_szoking: no ale nie moge być głodna przecież!!!!
Isia jak to nie ma sensu załatwiać orkiestry i innych rzeczy na ślub?? Kochana czasem jest cięzko ale domyślam się że zły humor to przez męzusia tak?? Ale pamiętaj że po złych dniach przychodzi słoneczko i uśmiech wraca na buzie!!! Trzymaj się kochana!!!!
Bigottka ty się nie spiesz tak kochana niech niunia siedzi jeszcze troszke w brzuszku tam narazie jest jej najlepiej!!!! :ico_brawa_01:
Asiulka duzo zdrówka dla Antonia, teraz taka pogoda niby ciepło a jak zawieje to odrazu zimno!!!
A ja po wymęczonej nocy
ty kochana dzisiaj nic nie rób, tylko odpocznij poleż!!! Herbatka gazetka i LB!!!!

A ja zamówiłam kobinezonki jesienne wziełam troszke wieksze rozmiary :ico_brawa_01: i jestem zadowolona i spokojniejsza że mam juz coś cieplejszego na wyjście ze szpitala!!
A te drugie zimowe to macie racje muszą mieć stupki bo bez sensu jeszcze kupować buciki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 09:39

Witam :-D
A wpadłam sobie zobaczyc co słychac u Was kobitki.
Jak tam przygotowania do najwspanialszego dnia w życiu??

magduś81, Gdzieś wyczytałam ze Ty juz niedługo bedziesz miała swoje szkrabolki. :-D

Awatar użytkownika
bigottka

09 wrz 2009, 09:56

magduś81, no niby jest jej tam najlepiej ale nie mogę się doczekać kiedy będzie ze mną bo jest mi coraz ciężej wszystko robić i w ogóle.
A co nocnego podjadania to możecie sobie pozwolić bo chude jesteście a ja niestety nie mogę.

Awatar użytkownika
Sabcia

09 wrz 2009, 10:07

Doszłam ufffff ledwo zyje :ico_noniewiem: po drodze miałam znowu bole szyjki a jeszcze czeka mnie dzis taka sama wyprawa po synka chyba zwariuje
ty kochana dzisiaj nic nie rób
rano juz wszystko zrobiłam :-D obiadek mam jeszcze z wczoraj dla chłopaków tylko ja musze sobie cos zrobic ale jak narazie jeszcze sniadanka nie jadłam i chyba nie zjem bo mi sie nie chce, no cóz chyba pojde spac
A co nocnego podjadania to możecie sobie pozwolić bo chude jesteście a ja niestety nie mogę.
ja jeszcze ani razu nie jadłam w nocy wytrzymuje cała nocke bez problemu a rano ostatnio tez nic nie jem ale to chyba dobrze bo ja juz nie moge wiecej ważyć
AsiaNL, fajna foteczka

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 wrz 2009, 10:07

Gdzieś wyczytałam ze Ty juz niedługo bedziesz miała swoje szkrabolki
no już niedługo :ico_brawa_01: mam nadzieje że tylko będa donoszone do tego 37 tygodnia bo ostatnio ciągle się stawia ten mój brzuchal!!!
AsiaNL, ty kochana już niedługo będziesz mieć połóweczke!!! Szybko zleciało!!!

bigottka, rozumiem cie doskonale, cięzko na samej końcówce jest bardzo!!! Jeszcze troszeczke!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

09 wrz 2009, 10:29

magduś81, a ja juz sie nie moge doczekac Twoich blizniaków :ico_brawa_01: jak ty sie rozpakujesz to juz kazda z nas pojdzie pokolei :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 10:31

AsiaNL, fajna foteczka
Dziekować :-D :ico_sorki:
mam nadzieje że tylko będa donoszone do tego 37 tygodnia
Dasz rade zobaczysz :-D Trzymam kciukasy :-D
ty kochana już niedługo będziesz mieć połóweczke!!! Szybko zleciało!!!
No strasznie szybko leci jeszcze pare dni i piąty miesiac bedzie :ico_sorki: mam nadzieje ze juz na nast. tydzien dowiem sie czy bedzie dziewuszka czy facecik :-D

Awatar użytkownika
Sabcia

09 wrz 2009, 10:39

AsiaNL, a co bys chciała dziewczynke czy chłopczyka?

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

09 wrz 2009, 10:43

a co bys chciała dziewczynke czy chłopczyka?
Tak po cichu powiem ze dziewuszka następna mi sie marzy :-D Za to M bardzo by chcial syna. Mowi ze jezeli jeszcze jedna kobitka bedzie w domu to zwariuje :ico_haha_01: jestem ja, Zuzia no i ostatnio okazało sie ze królik który mial byc facetem jest babą :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”