hehe też tak mam, od kąt wiem że maluszek zdrowy i jak Go zobaczyłam na usgJa dziś dalej widzę świat na różowo
Dzięki Moja młodsza siostrzyczka kończy dzisiaj 22 lata ,no i dzisiaj dodatkowo mijają 3 lata od mojego zdanego egzaminu na prawko. Stawiam (bezalkoholowe oczywiscie )geheimnis udanej imprezki Ci życzę
No to ja mam taką wizytę 30 września.Moja ginka będzie na urlopie a więc idę do innej lekarki,tyle że ja już kiedyś u niej bylam,także nie stresuję się niczym bo wiem jaka ta babeczka jest.ja dziś mam tą wizytę dopiero o 19 i to będzie zastępstwo za moją ginekolog, która jest na urlopie. Ciekawe co to będzie za lekarz...
Ja to przyznam ze podziwiam lekarzy ze oni na podstawie takich obrazów potrafią płeć wypatrzyć Nie mam pojęcia jak oni to robią,ale pewnie lata praktyki robią swoje.lilo na pierwszej fotce mozna dzidzie rozpoznac ale na drugiej nie mam pojecia jak lekarz stwierdzil ze to dziewczynka
Ano właśnie.Lilo,jakie macie propozycję imienia dla córuni ?lilo a imie juz wybrane??
to ja sie napije, mam nawet w lodowce takie cytrynoweStawiam (bezalkoholowe oczywiscie
oni sa odpowiednio wyszkoleni i poza tym codziennie po iles tam tych usg robia i od razu widza, co sie na monitorze pokazuje... ja sie ciesze, ze nagralismy filmik z usg, bo u ginki czasem zastanawialam sie, o czym ona mowi, bo ja tylko plamy widzialam a w domciu obejrzalam filmik 2-3 razy i tez juz wszystko dostrzegam - pupcie, stopki, dziurki w nosiepodziwiam lekarzy ze oni na podstawie takich obrazów potrafią płeć wypatrzyć Nie mam pojęcia jak oni to robią,ale pewnie lata praktyki robią swoje.
ładnie podobają mi się te imionau nas będzie albo Natalka albo Hubert
dużo zdrówka dla siostryMoja młodsza siostrzyczka kończy dzisiaj 22 lata
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość