wrzuce jeszcze aktualne zdjecia z ostatniego usg...
no ja nawet jak w ciąży nie bylam,to jeśli w ogóle piłam piwko to tylko smakowe,albo jakieś z sokiem.to ja sie napije, mam nawet w lodowce takie cytrynowe
Mam jakieś przeczucie że ginka nie będzie w stanie płci określić.nie wiem czemu,ale to mało istotne.Najważniejsze żeby dziecko zdrowe było i żeby z łożyskiem i resztą bylo w porzadku.geheimnis, ciekawe, czy twoje dzidzi sie ujawni, czekam na poniedzialek
dziękuję,mnie też się na razie podobają.Jak do stycznia nie najdzie mnie na żadne inne to zostanie któreś z tych.ładnie podobają mi się te imiona
z lewej strony troche niewyrazna glowka, a z prawej podwiniete nozie i stopki nad czolem.Czy tam widać może główkę i obok co-rączki czy skulone nóżki?
ja piwa nie lubie, ale to bealkoholowe smakowe (smakuje jak wymieszane ze sprite) jest calkiem smaczneja nawet jak w ciąży nie bylam,to jeśli w ogóle piłam piwko to tylko smakowe,albo jakieś z sokiem.
ja tez tak czulam i sie nie pomylilamMam jakieś przeczucie że ginka nie będzie w stanie płci określić.
Nie mamy żadnych typów To będzie ciężki orzech do zgryzienia - więcej typów miałam dla chłopakaCytat:
lilo a imie juz wybrane??
Ano właśnie.Lilo,jakie macie propozycję imienia dla córuni ?
ooo to gratulacje u mnie cisza narazieChciałam się - hmmm chyba pochwalić - że zaczęłam produkować mleko
hehe no to u nas wlasnie bylo na odwrot, wiecej typow mialam dla dziewczynkiTo będzie ciężki orzech do zgryzienia - więcej typów miałam dla chłopaka
super, u mnie nicże zaczęłam produkować mleko
To tak jak było w moim przypadku,w końcu jednak męża przycisnęłam i jakoś wymyśliliśmy te 2 typy.Nie mamy żadnych typów To będzie ciężki orzech do zgryzienia - więcej typów miałam dla chłopaka
Łomatko,niezła jazda.u mnie z piersiami cisza,przynajmniej na razie.Chciałam się - hmmm chyba pochwalić - że zaczęłam produkować mleko
Fajnie ,ja może coś kupię po badaniu.Wiem ze znajomi mają nam naszykować kilka ciuszków po swojej córci.Oni kupowali tylko ubranka w neutralnych kolorach.Ich córcia nie ma więc ani jednej różowej rzeczy więc troszkę by nam odpadło do kupieniaa po poludniu bylismy na malych zakupach i kupilam pierwsze ciuszki dla maluszka
na razie dwa komplety body+polspiochy w kolorze niebieskim
no i dobrze, czasem trzeba sobie poleniuchowaćja przelezalam prawie caly dzien przed tv
fajnie ja też nie kupuję dużo bo bratowa dzwoniła, że już ma wyprane i wyprasowane ciuszki dla mojego maluchaWiem ze znajomi mają nam naszykować kilka ciuszków po swojej córci
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość