Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2009, 16:33

wrzuce jeszcze aktualne zdjecia z ostatniego usg...

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2009, 17:14

Helen, śliczna dzidzia :ico_brawa_01: drugie zdjęcie rozszyfrowałam bez problemu,ale mam pytanie odnośnie pierwszego.Czy tam widać może główkę i obok co-rączki czy skulone nóżki???bo tak to troszkę wygląda.Ale może to tylko moja wyobraźnia. :ico_noniewiem:
to ja sie napije, mam nawet w lodowce takie cytrynowe :-D
no ja nawet jak w ciąży nie bylam,to jeśli w ogóle piłam piwko to tylko smakowe,albo jakieś z sokiem.
geheimnis, ciekawe, czy twoje dzidzi sie ujawni, czekam na poniedzialek :ico_brawa_01:
Mam jakieś przeczucie że ginka nie będzie w stanie płci określić.nie wiem czemu,ale to mało istotne.Najważniejsze żeby dziecko zdrowe było i żeby z łożyskiem i resztą bylo w porzadku. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ładnie podobają mi się te imiona :-)
dziękuję,mnie też się na razie podobają.Jak do stycznia nie najdzie mnie na żadne inne to zostanie któreś z tych.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2009, 17:24

.Czy tam widać może główkę i obok co-rączki czy skulone nóżki?
z lewej strony troche niewyrazna glowka, a z prawej podwiniete nozie i stopki nad czolem
ja nawet jak w ciąży nie bylam,to jeśli w ogóle piłam piwko to tylko smakowe,albo jakieś z sokiem.
ja piwa nie lubie, ale to bealkoholowe smakowe (smakuje jak wymieszane ze sprite) jest calkiem smaczne
Mam jakieś przeczucie że ginka nie będzie w stanie płci określić.
ja tez tak czulam i sie nie pomylilam :ico_oczko:

lilo

12 wrz 2009, 08:41

Cytat:
lilo a imie juz wybrane??
Ano właśnie.Lilo,jakie macie propozycję imienia dla córuni ?
Nie mamy żadnych typów :ico_noniewiem: To będzie ciężki orzech do zgryzienia - więcej typów miałam dla chłopaka :ico_oczko:

Witam w weekend i początek mojej laby. Mam nadzieję że odpocznę i poczuję się wreszcie lepiej :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-09-12, 09:40 ]
Chciałam się - hmmm chyba pochwalić - że zaczęłam produkować mleko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 wrz 2009, 09:49

Chciałam się - hmmm chyba pochwalić - że zaczęłam produkować mleko
ooo to gratulacje :-) u mnie cisza narazie :-)

Helen widać to Twoje dzieciątko :-)
rozpoznaje zarys małego człowieczka na obu zdjęciach :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-09-12, 09:52 ]
a ps. co do badania to wyniki torszkę mi się popsuły (żelazo i inne) glukozę mam powtórzyć 75ml bo na granicy mam. Ale z maluszkiem dobrze, szyjka zamknięta, dobre ułożenie, serduszko było słychać głośno i wyraźnie :ico_brawa_01:
Mam zalecenie wypoczywać i prowadzić spokojny tryb życia :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2009, 10:23

witam weekendowo

Helen fajny dzidziulek :ico_brawa_01:
To będzie ciężki orzech do zgryzienia - więcej typów miałam dla chłopaka
hehe no to u nas wlasnie bylo na odwrot, wiecej typow mialam dla dziewczynki :ico_oczko:
na pewno znajdziecie jakies ladne imie :ico_haha_02:
że zaczęłam produkować mleko
super, u mnie nic :ico_noniewiem: :ico_oczko:

anusiek, dorze ze z maluszkiem wszystko ok :ico_brawa_01:
a wyniki zawsze mozna poprawic witaminkami :ico_oczko:

udanego dnia :ico_oczko:

lilo

12 wrz 2009, 10:30

na pewno znajdziecie jakies ladne imie :ico_haha_02:
Nie mamy wyjścia :ico_oczko:

anusiek, super że wszystko ok - małe odchylenia u ciężarnej to norma :ico_sorki:
super, u mnie nic
Z Piotrusiem też wcześnie zaczęłam produkcję :ico_oczko: Fajnie ale w pierwszej ciąży musiałam też szybko zacząć nosić wkładki bo inaczej przesiąkałam :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2009, 19:33

Z Piotrusiem też wcześnie zaczęłam produkcję
ciekawe jak to bedzie u mnie :ico_oczko:

pustki weekendowe tutaj

ja przelezalam prawie caly dzien przed tv :ico_oczko:

a po poludniu bylismy na malych zakupach i kupilam pierwsze ciuszki dla maluszka
na razie dwa komplety body+polspiochy :ico_oczko: w kolorze niebieskim :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2009, 20:11

Nie mamy żadnych typów :ico_noniewiem: To będzie ciężki orzech do zgryzienia - więcej typów miałam dla chłopaka :ico_oczko:
To tak jak było w moim przypadku,w końcu jednak męża przycisnęłam i jakoś wymyśliliśmy te 2 typy.
Chciałam się - hmmm chyba pochwalić - że zaczęłam produkować mleko :ico_oczko:
Łomatko,niezła jazda.u mnie z piersiami cisza,przynajmniej na razie.
a po poludniu bylismy na malych zakupach i kupilam pierwsze ciuszki dla maluszka
na razie dwa komplety body+polspiochy :ico_oczko: w kolorze niebieskim :-D :ico_oczko:
Fajnie :ico_brawa_01: ,ja może coś kupię po badaniu.Wiem ze znajomi mają nam naszykować kilka ciuszków po swojej córci.Oni kupowali tylko ubranka w neutralnych kolorach.Ich córcia nie ma więc ani jednej różowej rzeczy :ico_sorki: więc troszkę by nam odpadło do kupienia :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 wrz 2009, 23:14

lilo, leona jasne, cudnie że mały taki silny, zdrowy, a wyniki będę poprawiać witaminkami :-)
ja przelezalam prawie caly dzien przed tv
no i dobrze, czasem trzeba sobie poleniuchować :-D
Wiem ze znajomi mają nam naszykować kilka ciuszków po swojej córci
fajnie :-) ja też nie kupuję dużo bo bratowa dzwoniła, że już ma wyprane i wyprasowane ciuszki dla mojego malucha :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”