Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2009, 22:31

adia26, a Ty co tak dzis buszujesz :-D brakowalo nam tu Ciebie :ico_sorki:
wiola85, nic nie wiem :ico_ciezarowka: czekam na @ jak nie dostane do Igi urodzinek to w ten dzien testuje :-)
ale pewnie nie jestem...chociaz wiecie ciagle mnie jajniki bola,kreci mi sie w glowie :ico_noniewiem: a raz to nawet czulam jak dziecko sie rusza :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 wrz 2009, 23:27

Witam kobitki!!!
a raz to nawet czulam jak dziecko sie rusza :ico_smiechbig:
jak zwykle szalona :-D Martunia ja tez czasem ma takie bolesci i skurcze macicy ze wydaje mi sie ze cos tam siedzi ale wiem ze tak sie zdarza Dzis byla u mnie kolezanak i powiedziala mi ze jest :ico_ciezarowka: najlepszy jest zart w tym ze dowiedziala sie sama prawie w piatym miesiacu Rylam z niej niesamowicie :ico_smiechbig: bo ona dopiero sie zdecydowala zrobic test jak dziecko zaczelo mocno kopac i jej chlopak powiedzial zeby go zrobila bo jak dla niego to ona jest :ico_ciezarowka:bo jakos z sie zmienila bo wczesniejsze malenkie kopy odbierala jako zaburzenia jelitowe czyli wzdecia :-D Ja jej mowie ty to artycha jestes A ona no co widzisz sama jak ja wygladam i fakt termin ma na styczen a ona ledwo ma zaokraglony brzuszek taki jak by sobie wiecej pojadla chudzielec z niej jest Ale nie samowite jest to ze tyle czasu nic sie nie domyslala :-D

adia26 kochana maluszek jest boski a ma super wloseczki :ico_oczko:

Pati kochana u kazdego jest kryzys w malzenstwie a to ze faceci mysla innymi kategoriami to juz pisalam tu pare razy ja z moim M tez ostatnio bylam w przeokrotnym kryzysie i jak sie polepszylo to zachwile znow cos i on juz sie wyprowadzac chcial a ja mu ciagle powtarzalam zastanow sie w ogoel nad soba bo mnie juz wszystko obojetne co zrobisz mam dosc tez wlasnie sluchsania jego wielkiej mordy bo drze sie jak nienormalny wszyscy sasiedzi go slysza az wstyd ale mojemu mozesz mowic ona jak to zawsze mowi ze on ma to w nonono co mysla inni i dlatego tez ja sie zdecydowalam przeniesc z dziecmi do innego pokoju niz on :ico_nienie: Powiedzialam mu pare dosadnych slow rowniz to ze mysle ze mamy calkiem odmienne zdanie i plany na przezycie swojego zycia i to mnie najbardziej w nim rozczarowalo bo myslalam ze mamy podobne marzenia a tu zonk I wiesz moj M zapytal mnie kochanie co sie znami dzieje i w ktorym momencie zbladzilismy az mnie zatkalo bo nie umialam mu odpowiedziec Jedynie co mu powiedzialam ze nie umiemy ze soba szczerze ale tak naprawde szczerze rozmawiac i przedewszystkim sluchac siebie nawzajem i w tym tkwi nasz problem Bo wiesz Pati wydaje nam sie ze rozmawiamy ze soba o wszystkim itd ale jak by tak naprawde gleboko sie zastanowic to nie dokonca sie wobec siebie jest szczerym a do tego slucha sie tego co sie chce uslyszec a nie to co naprawde chce powiedziec ci druga osoba dlatego powinnismy zdawac pytania zeby sie upewnic czy oto chodzilo danej osobie Dlatego z moim M znow zaczelismy zycie od nowa jesli mozna to tak nazwac :ico_oczko: Bo jesli naprawde jest w zwiazku milosc to iz jest trudno czasem sie dogadac to dojdzie sie do jakiegos porozumienia i znow moze byc cudnie Wiec glowa do gory zawsze gdy sa upadki to beda wzloty tak juz jest w tym naszym zakreconym zyciu :ico_oczko: :ico_oczko:

U nas noce zarwane bo Wiwilotta z lozeczka ucieka i za cycem jak pies za koscia nie odstepuje na krok :ico_olaboga: juz mam cycki jak murzynka z Glatamoili bede zwijac i do spadachronu chowac :-D bo jak spi to cyca trzyma w buzi i gdzies mi ucieka na koniec lozka wiec nie bawem bedzie wychodzila z nim na spacer a ja w domu bede :-D :ico_haha_01: ale ze mnie wariatka ale naprawde juz mnie wykancza ten cycozerca a do tego najlepsze jest to ze o godzinie 4 ma od 3 dni czas na kupsztala to tak zeby bylo ciekawiej w srodecazku nocy przebudza sie rzuca sie po calym lozku i cisnie z wielkim stekiem :ico_olaboga: Dobra lece bo juz slysze ze zaczyna w lozeczku przewracac sie wiec nie bawem sie zbudzi

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2009, 23:37

nie bawem bedzie wychodzila z nim na spacer a ja w domu bede
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
no nie moge
Wiwa pewnie ma tak silne przywiazanie do cyca ze nie pozwala jej on dobrze spac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2009, 13:07

Dzień dobry u nas piękny dzien mamy plan na plaże jechać :ico_brawa_01:
Mnie moj już w kurzył bo gnil na kanapie do 12 a ja zdarzylam sie wykapac pomalowac paznokcie przygotowac obiadek dla Kacpra a ten teraz zacznie sie prysznicowac pici kawe i pewnie wyjedziemy wieczorem :ico_zly: :ico_zly:
a Ty co tak dzis buszujesz :-D brakowalo nam tu Ciebie :ico_sorki:
milo słyszec :ico_brawa_01:
dana, masz racje brak porozumienia niszczy wszystko , a mi się juz z moim gadac nawet nie chce bo nic do nie go nie dociera :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
zaczelo mocno kopac i jej chlopak powiedzial zeby go zrobila bo jak dla niego to ona jest :
dobra ta twoja kumpela :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ak murzynka z Glatamoili bede zwijac i do spadachronu chowac :-D
hahhaha :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

no nic Kacperek się obudzil i teraz będziemy czekac na tate i sie wkurzać :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 wrz 2009, 14:43

adia26, niesamowite zdjecia!!! przystojny ten nasz Kacper!!!! :ico_brawa_01: a jakie ma fajne długie pióra!!!! nie to co mój łysol :ico_oczko:
no i strasznie żałuję, że jednak nie udało nam sie spotkanie...zwłaszcza że pogodę mielismy zupełnie "nieirlandzką"

nie napisze Wam nic więcej, bo u mnie masakra :ico_olaboga: 29 września lecę na zawsze do Polski, rozstałam się ze swoim P.

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

13 wrz 2009, 15:54

Hej dziewczyny tak czytam i czytam co to sie dzieje?? Jakies fatum w zwiazkach naszych czy co :ico_szoking:

zirca, a myslałam ze jest oki, widziałam super fotki na nk i wygladacie na szczesliwa rodzinke, przykro mi.
Pati mam nadzieje ze u ciebie cos sie ruszyło w lepszym kierunku :ico_oczko:

Od paru dni Filipek budzi sie co godzine w nocy, nie wiem co jest , ogarnia go taki straszny placz, jak gdy zeby mu szly, ale nie widze zeby tam jakis nowy sie wybijał.
No a w dzien to tez jest straszny i złosliwy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2009, 21:51

zirca, buuuuuuuuuuuuuu myslalam ze u Was juz ok.Nic nie pisalas a zdjecia na NK wygladaja tak rodzinnie.
Trzymaj sie dzielnie - AL bezie Cie wspieral kazdym spojrzeniem
PS.czadowa fota w podpisie
wiola85, pewnie zabki :ico_sorki: no bo jak nie ona to jedynie brzuch go moze bolal od czegos co zjadl :ico_noniewiem:
ja wczoraj imprezowalam a dzis relaksik :-D
generalnie nic ciekawego...gril i te sprawy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2009, 11:42

Hej
Zirca no co ty piszesz kochana nic sie juz posklejac nie da :ico_sorki: przykro mi bardzo i tak jak dziewczyny piszą zdjęcia na NK pokazywaly zupelnie cos innego, trzymaj sie i mimo wszystko odzywaj sie do nas bo bedziemy strasznie tesknic za toba i Alem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
u mnie leniwy ranek nic sie nie chce, wczoraj pojechalismy do marketu na zakupy i normalnie takiego wstydu sie najadlam :ico_oczko: :ico_oczko: :-D wiec moj kochany syneczek jak zwykle upatrzyl sobie jakas pania i sie do nie j usmiechala a ta do nie go i zaczyna jaki ty jestes śliczny slodki fajny chlopczyk no tak sie szczerzyła ,a co moj synek jej pokazal :ico_noniewiem: zacisną zęby i pokazaqł piąchę :ico_szoking: no myślałam że padnei pani już się nie uśmiechała :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Mnie cos ząb boli musze do dentysty dzwonić :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2009, 12:26

adia26, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no to niezly numer-baba go chyba wkurzyla juz :-D
super fotki na nk :ico_sorki:
i wspolczuje bolu zeba :ico_olaboga: ja musze isc na przeglad bo juz 6 miechow nie bylam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2009, 12:39

super fotki na nk :ico_sorki:
dziękuje :-) :ico_sorki:
on z tą piącha to tak ostatnio do wszystkich :ico_noniewiem:
nie cierpie dentysty :ico_placzek:

Wróć do „Przedszkolaczki”