ja tez za dentysta nie przepadam

a ja jutro na 9 15 zaczynam kurs

No niestety kochana tak to juz bywadziewczyny, wiadomo-z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach.....
cieszymy sie bardzowracam, ale Was nie zostawiam
No to fajniewszystko zaczyna się fajnie układać, bo prawdopodobnie od października pójde na studia
I mocno trzymam oby sie wszystko tak poukladalouzupełniające pedagogiczne, 3 semestry-później będę mogła byc nauczycielem biologii itpfajna fucha-18 godzin to pełny etat, masę wolnego, dłuuuugie wakacje
i jak się długo pracuje w zawodzie to i pensja fajna, jak za tak mały wkład godzinowy
Al bedzie miał duuuużo mamy
Nie jeszcze nie musze sie tym zajac moze jutroDana a wstawialas jakis filmik z tego jak Weronika chodzi? :) Ja chetnie bym zobaczyla, ale nie wiem czy cos mnie ominelo czy jeszcze nic nie dalas??
az wstyd sie przyznac ja tez jeszcze nie bylamAch a swoja droga bylam wczoraj pierwszy raz po porodzie u ginekologa
Z Wiwi kochana nie mylic z Wikidana, to mały tyran z Wiki
jeju jeju moj to juz prawie tez chodzi, zrobi tak ze 6 kroczkow i na pupke.
tez jeszcze sie chwieje ale nawet fajnie sobie radzi z lapaniem rownowaginie wiem jak Wiwa ale Iga to jeszcze sie tak chyboce
doladnie tak samo a dzis na drodze na dworze wyrywala mi raczke zebym ja puscila zeby szla sama no coz jeszcze kaskaderka z niej przeciez tu jak sie przewroci to na bank cos sobie zrobi ale co jej tam ona chce i koniec wyrywa raczki i tyle ]a juz wszedzie chce chodzic na kafelkachmasakra
wiec biegam za nia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość