Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2009, 13:04

adia26, a Kacper ma taka przerwe miedzy jedynkami jak Igolina :ico_haha_01:
ja tez za dentysta nie przepadam :ico_noniewiem: ale tego tu nawet lubie :ico_sorki: bo jeszcze nigdy mnie nic nie bolalo :ico_sorki: czy kanal czy wyrywanie dostalam odpowiednia9konska)dawke znieczulenia i bylo git :ico_sorki:
a ja jutro na 9 15 zaczynam kurs :-D Igolinka bedzie oddana do przedszkolka na ten czas :-D zobaczymy jak sie spisze :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2009, 15:33

Marta jaki kurs :ico_noniewiem: zazdroszcze przedszkola zawsze to jest kontakt z innymi dziecimi :ico_brawa_01:
a ja sie nie moge dodzwonic do dentysty :ico_zly:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2009, 21:58

adia26, jak go ukoncze bede konsultantem ds karmienia piersia :-D
i jak dodzwonilas sie?????
kurde a ja robie na jutro obiad dla igoliny i Marcina bo rano na ten kurs a pozniej na grupe i nie bedzie kiedy :ico_olaboga: wyjde o 8 30 a wroce o 17 :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 wrz 2009, 22:42

Dzien dobry :))

Zirca, przykro mi bardzo :((( tak sie wlasnie zastanawialam czy cos sie u Was zmienilo w kwestii Twojego P. i myslalam ze sie ocknal :( jakby nie bylo to bedziemy Cie wspierac w kazdej decyzji :) a ja juz pewnie to pisalam,ale zycie jest za krotkie zeby meczyc sie niepotrzebnie - zaslugujesz na to zeby byc szczesliwa i doceniana! Zagladaj do nas jak najczesciej i mam nadzieje,ze z Polski bedziesz nam zdawala regularne relacje z tego co slychac u Ciebie i naszego przystojniaka Ala :)

A Ja wlasnie wrocilam do domu - wesele bylo fantastyczne :DD potanczylismy, pojedlismy, posmialismy sie :) ponad polowa gosci nie skonczyla jeszcze 30, wiec mnostwo mlodziezy - krawat lapalo chyba z 30 mezczyzn (a ostatnio bylismy na slubie gdzie bukiet lapaly 3 kobiety). Malo bylo konkursow i nie udalo mi sie wygrac, ale byly przesmieszne :D moj M za to wygral (dzieki mnie, bo mialam bardotke bez ramiaczek - i sciagnelam biustonosz dla niego najszybciej ;) a pozniej przyniosl kucharke z kuchni na swych silnych ramionach :D i dzieki temu 0,7 wodki wpadlo ;)
Poza tym sukienka sie wszystkim bardzo podobala :D a mi bylo w niej super, bo jak tanczylam to te falbanki tak fajnie lataly ;)
Nina szalala, pozniej zostala pierwszy raz u tesciowej i calkiem dobrze sobie radzila :D nauczyla sie pokazywac gdzie sa banany i jablka i wolac zwierzeta reka :) Zdjec na swoim aparacie mam malutko - Pani fotograf i kolega mojego brata ktory pasjonuje sie fotografia i sprzet ma calkiem niezly, robili mnostwo zdjec, wiec mam nadzieje,ze znajdziemy cos ladnego do oprawienia w ramki (gorzej bo my z moja siostra nie mamy zdjec z panstwem mlodym :O i Nina byla w centrum zainteresowania - ale mi wystarczy jendo zdjecie, ona jest w koncu najwazniejsza :D )

Przesle Wam kilka fotek korzystajac z okazji:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

;) A teraz chyba ide odespac... robie to juz od kilku dni i chodze jak niezywa :(

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 wrz 2009, 23:30

yoanna, ślicznie wyglądałyście obie!!!! :ico_brawa_01:
mmarta81, kto, jak kto-ale Ty na pewno będziesz świetnym cycowym konsultantem!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Igusia juz prawie rok pompuje :ico_brawa_01:

dziewczyny, wiadomo-z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach..... :ico_placzek: wracam, ale Was nie zostawiam :ico_nienie: wszystko zaczyna się fajnie układać, bo prawdopodobnie od października pójde na studia :ico_brawa_01: uzupełniające pedagogiczne, 3 semestry-później będę mogła byc nauczycielem biologii itp :-D fajna fucha-18 godzin to pełny etat, masę wolnego, dłuuuugie wakacje :ico_brawa_01: i jak się długo pracuje w zawodzie to i pensja fajna, jak za tak mały wkład godzinowy :-D Al bedzie miał duuuużo mamy :-D :-D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 wrz 2009, 08:42

WITAM!
i stawiam :ico_kawa:
dziewczyny, wiadomo-z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach..... :ico_placzek:
No niestety kochana tak to juz bywa
wracam, ale Was nie zostawiam :ico_nienie:
cieszymy sie bardzo
wszystko zaczyna się fajnie układać, bo prawdopodobnie od października pójde na studia
No to fajnie
Wiesz kochana tak jak yoanna napisala nie wolno sie meczyc na sile z kims kto nie chce sie troche nagiac i sprobowac zmienic Ja mysle ze jak do niego dotrze ze was traci to sie ocknie ale czy to juz nie bedzie za puzno ? Nie znam twojego P ale wkurzaja mnie faceci ze tak latwo potrafia odpuszczac swoje rodziny jak on w ogole mysli o swoim dziecku Ale jak juz nie raz rozmawialam z nie jedna znajoma po rostaniu Faceci niestety na poczatku sa wspanialaymi ojcami a puzniej zapominaja ze maja dzieci i te biedactwa na tym traca naj wiecej Ale kochana jestes cudowna matka i wierze ze Alowi nie bedzie nigdy niczego brakowalo Bo lepiej miec kochajaca mame niz wiecznie skloconych i skaczacych sobie do gardel obojga rodzicow
uzupełniające pedagogiczne, 3 semestry-później będę mogła byc nauczycielem biologii itp :-D fajna fucha-18 godzin to pełny etat, masę wolnego, dłuuuugie wakacje :ico_brawa_01: i jak się długo pracuje w zawodzie to i pensja fajna, jak za tak mały wkład godzinowy :-D Al bedzie miał duuuużo mamy
I mocno trzymam oby sie wszystko tak poukladalo :ico_sorki: :ico_oczko:

yoanna, super ze sie pobawilas kochana fajne foteczki :-D mmarta81, No to trzymam kciuki a powiem ze mialam cie pytac o to a tu wlasnie piszesz Fajnie :ico_brawa_01:

A ja mam urwanie glowy z wiwa juz nawet starsza przed nia ucic nie moze bo lata za nia i nawet drzwi taranuje a jak leci taka rozpedzona to jak czuje ze bedzie gleba to tylko oczy zamyka he he he :-D nie chce chyba sama patrzec jak to sie skonczy a najlepsze jest je zdziwienie jak nic sie ie stanie bo wejdzie do pokoju stanie i zlaplie rownowage he he he :-D i to zdziwienie ze nie lerzy albo na pupke nie spadlam?i po chwili leci dalej :ico_brawa_01: :-D
Ateraz wlasnie lata mi ze szczebelkiem z lozeczka i tylko patrzec ja mi nim przysoli bo macha mi nim tu zadowolona :-D :-D Oj dziewczynki powiem wam ze ona bedzie bardzo lobuziarskim dzieckiem juz jej w oczch to widac a jak sie kloci az stracg sie bac co bedzie puzniej Niby to slodko i uroczo wyglada teraz ale puzniej to juz nie bedzie takie zabawne :ico_oczko:
dzis sprzedaje Werki furacza i powiem wam ze ciesze sie ze innt dzidziol sie w nim wyjezdzi bo my tylko 6miechow bo ciezko mi bylo go wnosic u nas w tej zapyzialej kamenicy
ale az mi sie lezka zakrecila jak go szykolalam bo przypomnialam sobie jak w tym foteliczku takie male 2660kg Wiwuni do domu przynieslismy a tu taka babicha wielka zniej a wozeczek taki sliczny jest
http://www.allegro.pl/item735662373_mik ... ratis.html tak wyglada caly zestaw plus dodatki

ale niech slozy kolejnemu babelkowi :ico_oczko:
milego dnia zycze kochane

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 wrz 2009, 09:29

Dzien dobry :)))

Marta fajnie z tym konsultantem - daj znac jak mala po przedszkolu :) ja odkladam zapisanie jej do momentu az dostane plan zajec na studiach i zobacze ile dni w tygodniu bede musiala byc na uczelni :(

Zirca nauczyciele maja rewelacyjna fuche :D moj brat jest nauczycielem wlasnie - nie dosc, ze kasa spora (on na reke wyciaga z 3 tysiaki - a uczy rok) do tego swieta wolne, no i wakacje, wiec jezdzi po europie i plywa na tym swoim kajaku :) Dla niego to chyba idealne wyjscie - chociaz docelowo marzy u wykladaniu na uczelni :) wiec i ja trzymam kciuki za Ciebie! :)
A powiem Wam ze zaczelo mnie przerazac troche to ze wracam na politechnike... na ekonomicznej sie obijalam a teraz sie zaczna projekty, kolokwia, masakra! Ale marze o byciu pania inzynier i sprobowac nie zaszkodzi a jak sie nie uda to nie bede zalowac :ico_oczko:
Dana a wstawialas jakis filmik z tego jak Weronika chodzi? :) Ja chetnie bym zobaczyla, ale nie wiem czy cos mnie ominelo czy jeszcze nic nie dalas??

Ach a swoja droga bylam wczoraj pierwszy raz po porodzie u ginekologa :ico_szoking: tak sie wolno zbieralam i balam strasznie, a tu wszystko OK :) i na dodatek dostalam tabletki na 6 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Musze sie zbierac za sprzatanie, podlogi umyc, w szafie posprzatac, łazienke wyczyscic, bo nie zrobilismy tego zbyt dokladnie przed wyjazdem i mnie trafia jak to widze, dlatego poki co zegnam sie z Wami, milego dnia!

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

15 wrz 2009, 14:21

Witam:)

yoanna, ale mialas zarabista kiecke na weselu super:) i fajnie ze Ninka sie tak bawiła.
A podziwiam ze dopiero teraz u gginki byłas, ja to odrazu poi 6 tygodniach leciałam od porodu po podobno tak trzeba. Ale teraz juz nie byłam od tego czasu.

dana, to mały tyran z Wiki :-D jeju jeju moj to juz prawie tez chodzi, zrobi tak ze 6 kroczkow i na pupke. Jest rozny, zalezy jakie ma nastroje, dzis bylismy na zakupach to spoko grzeczny, ale jak wrocilismy to diabeł wcielony i beczy z byle powodu.
JAk mu czegos nie dam co chce to masakra, wie cwaniaczek ze moze sobie wymusic pewne rzeczy, a ja nie chce go rozpieszczac :ico_olaboga:
Czasami mi sie wydaje sie sie do tego nie nadaje, bo chcialam innaczej a wcale mi to nie wychodzi i Filipek mnie nie słucha, oby tylko mu to przeszło :ico_haha_01:

Zirca fajnie nauczycielem byc, zawsze mi sie marzylo zeby uczyc, tyle wolnego i swieta i w ogole robota super.
No a dziewczyny maja racje, nic na siłe, jestes super mama i dasz rade, a moze poznasz kogos wartosciowego(sroki ze tak pisze juz o kim innym ale moze tak byc) :-)

mmarta81, niedługo bedziesz "cycowa mama" :-D fajnie na przyszłosc bedziesz madrzejsza no i moze nam udzielisz pare wskazowek :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2009, 22:21

czesc dziewczynki przepraszam ze dzis tak szybko ale mialam maly wypadek -szczelilo mi cos strasznie w placach :ico_placzek: nie moge siadac i wstawac o podnoszeniou Igi nie wspomne
ale tak szybko
yoannaslicznie wygladalyscie :ico_brawa_01: ja zawsze dziewczyny pelna klasa :)
Zircaswietny pomysl :ico_brawa_01: super -moja mama byla nauczycielka i bardzo sobie chwalila te wolne :-D a ja nie bo jak dzieciaki mialay wolne chaty na walacje bo rodzice w pracy to moja ciagle w domu byla jak byly ferie :ico_haha_01:
Dana :ico_haha_01: no to sie nabiegasz - tak samo jak ja :ico_olaboga: nie wiem jak Wiwa ale Iga to jeszcze sie tak chyboce :ico_olaboga: a juz wszedzie chce chodzic na kafelkach :ico_olaboga: masakra :ico_olaboga: wiec biegam za nia
wiola85,a co tam u Ciebie slychac ????

No wiec kurs SUPER !!! Iga w przedszkolku bardzo zadowolona :-D nie bylo placzu :ico_nienie: nic a nic :ico_nienie: bawila sie tylko panie mowily ze ciagle sie na cos wspinala :ico_haha_01: czyki normalka bo w domu tez non stop na cos wlazi :ico_haha_01:
No i zaczyna chodzic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: caly pokoj juz przejdzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: krokim pijanego zajaca brnie do przidu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: wiec sa smiechy-mam nadzieje ze juz niedlugo zacznie pewniej chodzic :ico_sorki:
kupilismy Igolinie 3 koszulki
1 z napisam BORN TO FISH :-D ta Marcin wybral
2 z napisem I LOVE BOOBIES :-D ta ja wybralam
3 z napisam i'm NOT a BOY !!!!!! to taka od igi - bo czest ktos na nia gada chlopczyk :ico_zly:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 wrz 2009, 23:16

Dana a wstawialas jakis filmik z tego jak Weronika chodzi? :) Ja chetnie bym zobaczyla, ale nie wiem czy cos mnie ominelo czy jeszcze nic nie dalas??
Nie jeszcze nie musze sie tym zajac moze jutro
Ach a swoja droga bylam wczoraj pierwszy raz po porodzie u ginekologa :ico_szoking:
az wstyd sie przyznac ja tez jeszcze nie bylam :ico_noniewiem:
dana, to mały tyran z Wiki :-D
Z Wiwi kochana nie mylic z Wiki :ico_oczko: ale jest coraz bardziej nie mozliwa kochana moja
jeju jeju moj to juz prawie tez chodzi, zrobi tak ze 6 kroczkow i na pupke.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no to brawaski wielki dla niego lada dzien i tez bedzie smigal :ico_oczko:
nie wiem jak Wiwa ale Iga to jeszcze sie tak chyboce
tez jeszcze sie chwieje ale nawet fajnie sobie radzi z lapaniem rownowagi
a juz wszedzie chce chodzic na kafelkach :ico_olaboga: masakra :ico_olaboga: wiec biegam za nia
doladnie tak samo a dzis na drodze na dworze wyrywala mi raczke zebym ja puscila zeby szla sama no coz jeszcze kaskaderka z niej przeciez tu jak sie przewroci to na bank cos sobie zrobi ale co jej tam ona chce i koniec wyrywa raczki i tyle ]

prawko odebralam i dzis z Wiwulinka pojechalysmy do sklepiku :-D ale fajowo sie jedzie :-D
Dobra lece do lozi bo mnie spanie wzielo trza sie przespac przed pobudka :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”