Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

16 wrz 2009, 10:22

mmarta81, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kroki pijanego zajaca dla Iguski :ico_brawa_01:
A u nas narazie bez zmian, uczymy sie chodzic i nie spimy po nocach :ico_placzek:

dana, oj sorki za Wiki musialam sie pomylic :ico_wstydzioch:
fajna masz ksywe na nia Wiwi, prawie tak jak ja czasmi do mojego Filipa mowie Fifi :-D

Super ze juz jezdzis autkiem, kiedy ja poczuje w konu wiatr we włosach :-D :-D no nic powoli do celu.

Miłego dzionka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2009, 10:28

dzien dobry kochane
wpadam z taką mała prosbą

zaglosujcie :ico_sorki:
http://www.bobovita.com.pl/soczki-bobov ... /6988.html

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 10:31

ramonka, glos oddany

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 wrz 2009, 12:10

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

NAJLEPSZEGO NASZA MALA NATALIE!!!!!!!!!! To dzisiaj prawda???? Sto lat, Sto lat :)))

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Dzien dobry :)))

Dziekujemy dziewczyny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to na poczatek :D

Eh Nasza mala Natalie juz ma roczek, no to sie doczekalysmy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Nastepna jest Adia prawda??? Jak przygotowania do imprez urodzinowych?

Ja chyba nie bede przesadzac z wielkoscia imprezy - mala impreza, z jednym cieplym daniem i salatkami. Najbardziej sie ciesze z tego,ze prawdopodobnie Swieta Bozego Narodzenia spedzimy tylko we troje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ostatnio mam juz chwilowo dosc rodzinnych imprez ;) teraz chce spokoju a poki Nina jest mala to nie zwraca uwagi na to ile ma prezentow pod Choinka ;)

A ja wlasnie umylam podloge korzystajac z tego ze mala wariatka spi :ico_oczko: :ico_oczko:
Marta fajniue ze Iga zniosla przedszkole bez wiekszych problemow :) i Ty tez zamiesc nam zdjecie jak Igusia chodzi!! No i szkoda,ze u nas nie ma takich koszulek :ico_placzek: :ico_placzek: ale otworzyli Mothercare wiec moze cos sie tam znajdzie ;)

Ja bylam wczoraj na uczelni i chcialam zlozyc podanie o Indyiwiduwalna Organizacje Studiow w zwiazku z wychowywaniem dziecka i nikt sie tam nie orientowal w ogole :ico_zly: :ico_zly: czekam na plan zajec i bede musiala zdecydowac do jakiego zlobka ja dac :ico_placzek: :ico_placzek:

Poki co wrocilam na silownie - wczoraj chodzilam na poczatek 50 minut na Orbiteku i 10 minut na biezni cwiczylam interwaly :D

A teraz ide sie ubrac poki mala spi i pryzgotuje sie do spacerku.

Milego dnia!
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 12:20 przez yoanna, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 12:17

Dzień dobry
Ja wczoraj byłam u dentysty z nadzieją że mi zacznie juz ząbki robic a ta mi tylko przegląd zrobiła zdjęcia i zaczyna mi gadac żę moje ubezpieczenie pokrywa tylko srebrne pląby :ico_noniewiem: za białe musze kupe kasy wywalić i to nie wiadomo ile bo im większa pląba tym więcej a zaczyna się od 95 euro, w poniedzialek ide jeszcze raz na czyszczenie i polerowanie :ico_noniewiem:
Marta no teraz już pamiętam że na cycowy kurs mialaś iść :ico_sorki:
brawa dla Igolka za kroczki i grzeczność w przedszkolu :ico_brawa_01:
Dana brawa za kroczki dla Wiwy i masz świeżutkie prawko :ico_brawa_01:
Yoanna ślicznie dziewczyny wyglądałyście :ico_brawa_01:
Wiola to Filipek tez juz zaczyna chodzić :ico_szoking: tylko ten moj nicpoń z nonono na ziemi :ico_noniewiem:

a i kupiliśmy wczoraj małemu prezencik na urodzinki i aż nas łapy świerzbią by mu juz dać :ico_noniewiem: o taki samochodzik
http://www.disneystore.com/preschool-li ... 694/13610/
i jeszcze myslimy o czymś takim
http://www.vtechuk.com/_download/displa ... ge=1377344
ale on juz chyba za stary na to :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 wrz 2009, 12:23

Czesc Adia :)))))

Fajny samochodzik - bedzie akurat, bo moja ma jezdzik podobny i nie potrafi jeszcze zbyt dobrze zasuwac - za to nsza kolezanka ktora ma 13 miesiecy jezdzi jak oszalala we wszystkie strony ;) moze kwestia wprawy bo Nina rzadko go uzywa :)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 12:31

Dzis Natali ma urodzinki to wszystkiego najlepszego malutka
Obrazek

później Pati i Agusia a ja czwarta :-D
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 17:04 przez adia26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wiola85

16 wrz 2009, 12:31

Ja tez zycze sto latek dla Natalki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:

Ja to dopiero na samym koncu bede swietowac z Filipkiem :-D
Ja chyba nie bede przesadzac z wielkoscia imprezy - mala impreza, z jednym cieplym daniem i salatkami.
u nas bedzie od obiadu tak jak chrzciny, bo my idziemy do koscioła na msze na 11 i tak akurat jak sie skonczy to potem obiad, kawa i kolacja.
Mam tylko 12 osob wiec spoko, zamowie katering tak jak poprzednio, bo do koscioła mamy dwa kroczki wiec blisko :-)
Poki co wrocilam na silownie - wczoraj chodzilam na poczatek 50 minut na Orbiteku i 10 minut na biezni cwiczylam interwaly :D
jeju dziewczyno kiedy ty masz na to wszystko czas, oj zazdroszcze wytrwałosci.
Ja sie przyznam ze siłownie to widzialam ostatni raz w liceum na lekcjach w-fu :-)
Wiola to Filipek tez juz zaczyna chodzić :ico_szoking: tylko ten moj nicpoń z nonono na ziemi :ico_noniewiem: no tak sama jestem zaskoczona ze taki grubasek tak szybko na nogi staje.
Juz od miesiaca lata za jedna ręke, a teraz sam probuje tez :-)

a i kupiliśmy wczoraj małemu prezencik na urodzinki i aż nas łapy świerzbią by mu juz dać :ico_noniewiem: o taki samochodzik
no fajny taki niziutki, my mamy tez autko ale jeszcze jest za duze na niego bo nie siega nogami do ziemi zeby sam sie odpychł. Tylko my go wozimy za raczke, a to co pokazałas jest bardzo fajne :-)
ale on juz chyba za stary na to :-D
nie wiem, nie wiem :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 12:34

Fajny samochodzik - bedzie akurat, bo moja ma jezdzik podobny i nie potrafi jeszcze zbyt dobrze zasuwac - za to nsza kolezanka ktora ma 13 miesiecy jezdzi jak oszalala we wszystkie strony ;) moze kwestia wprawy bo Nina rzadko go uzywa :)
w sklepie próbowaliśmy go posadzic to bardziej niż jeżdżeniem zainteresowany był guziczkami i światełkami ale z czasem zobaczymy :-D

[ Dodano: 2009-09-16, 12:38 ]
Mam tylko 12 osob wiec spoko, zamowie katering tak jak poprzednio, bo do koscioła mamy dwa kroczki wiec blisko :-)
hehe to impra jak się patrzy u mnie bedzie tylko siedem osób z nami zamawiam torcik zrobie jakiegoś kurczaczka salatki i moze jakies ciasto jeszcze i przystawki pieczarki tartinki ale to chba zamówie :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 12:41

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: wszystkiego najepszego Natalko kochana rosnij zdrowo :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: samych radosci w zyciu :509: :509: :509: :509: :509: :520: :523: :526: :527: :530: :531: :528: :526: :524: :523: :520: :521: :531: :520:

adia26, fajowy ten samochodzik...ja jeszcze nic nie mam kupie chyba jak siora przyjedzie bo sama nie dam rady wybrac a Marcin mowi ze on tez nie wie co :ico_haha_01:

yoanna, musze dzis nagrac jak sie iga ryla :ico_haha_01: :ico_haha_01: laduje baterie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-09-16, 12:44 ]
wyslalam juz eske od nas cioc formuowych i naszych dzieciaczkow z zyczeniami dla Natalki :-D

[ Dodano: 2009-09-16, 12:45 ]
wyslalam juz eske od nas cioc formuowych i naszych dzieciaczkow z zyczeniami dla Natalki :-D

[ Dodano: 2009-09-16, 12:46 ]
wyslalam juz eske od nas ciotek formuowych i naszych dzieciaczkow z zyczeniami dla Natalki :-D
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 12:47 przez mmarta81, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Przedszkolaczki”