barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2009, 22:20

widzę dziewczyny, że po "burzy" słoneczko i tak trzymać
fajnie, że wszystko się uklada
u mnie w pracy kołowrotek i czasu brakuje, brzusio podskakuje często, zaczynam się już szybciej męczyć i miewać nieprzespane noce, to znak, że jestem na "końcóweczce"
na razie trzymam się z dala od gina, bo brak czasu na kontrole, ale wszystko OK, więc pewnie w przyszłym tygodniu pójdę na wizytkę
póki co zabieramy się za malowanie pokoju dla Urszulki, więc będzie dodatkowo w co łapki po pracy wkładać
pozdrawiam Was cieplutko

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2009, 08:11

dzien dobry kochane
wpadam z taką mała prosbą

zaglosujcie :ico_sorki:
http://www.bobovita.com.pl/soczki-bobov ... /6988.html

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 08:36

hej witajcie! ja was czytam na biezaco ale nie pisze bo nie mam o czym :ico_wstydzioch:
po weselu fajnie-wytanczylam sie :-) robilam furore krecac twista z brzuchem :ico_haha_01:
no a teraz wracamy do rzeczywistosci...dzis na 12 mam wizyte u ginki,zobaczymy co powie na wyniki :ico_noniewiem:
rybka fajnie ze wrocilas po takim super wypoczynku :ico_brawa_01: ale nieladnie ze nie dalas znac bo bysmy sie spotkaly :ico_nienie: :-)
shiva strasznie wspolczuje tych klopotow ale najwazniejsze ze pomalu sie normuje. juz niedlugo :-)
wogole wspolczuje wam dziewczynki ktore macie problemy ze zdrowkiem :ico_chory: mnie tylko ta anemia gnebi i niskie cisnienie. no i zdecydowana nadpobudliwosc malego kosmity... wczoraj sie prawie z bolu poryczlam jak mnie dziecko gdzies po watrobie zaczelo boksowac :ico_placzek: uspokoilo sie jak sie maz do brzucha przytulil i zaczal piewac kotki dwa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 10:46

ramonka, głosik oddany, córcia śliczna :-D

dorotaczekolada, oj nie grzeczne te Twoje maleństwo :ico_nienie: Tak mamusię męczyć.
Fajnie że się wybawiłaś na weselu, no i koniecznie daj znać po wizycie :ico_sorki:

barbapuppa, udanego remontu no i więcej czasu dla siebie. Bo na wizytę u gina trzeba znaleźć czas :ico_nienie:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

16 wrz 2009, 10:50

Shiva w końcu jakieś dobre wieści :-D

u mnie po paracetamolu ból krzyża przeszedł czyli gdzieś mnie zawiało :ico_noniewiem:
wczoraj niuńka taka niemrawa była że zaczełam się martwic, ale chyba miała leniwy dzień, za to od 21 do 23 tak kopała że nie było mowy o spaniu, jak leżałam na boku to w łóżko kopała, śmieszna :ico_brawa_01: a dzisiaj juz normalnie żywa i energiczna od rana

syn w szkole juz mało co kaszle, zrobiłam mu zupe ze świeżych pomidorów, bo lalus nie chciał z koncentratu i zaraz sie wezme za kurczaka :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 10:54

anetka607, super, że ból krzyża już przeszedł i że synek już się lepiej czuje :-) A co do akrobacji to moja mała wczoraj sprawdzała wytrzymałość mojego brzucha :ico_szoking: na dwa boki na raz się wyciągała, że aż brzuch miałam spłaszczony :ico_haha_01: I też tak do 1 w nocy...

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 11:55

ja po wizycie juz. anemia nadal sie mnie trzyma,mam brac tardyferon. poza tym zapalenie pochwy :ico_noniewiem: przepisane masci i tabletki i zakaz sexu na 2 tyg :ico_wstydzioch:
dzis sie jakos nieciekawie czuje. tak jakos mnie mdli i slabo mi... to chyba ta pogoda bo duszno strasznie :ico_noniewiem: a musze teraz do biedronki podjechac po male zakupy bo mi na obiad warzyw zabraklo... na wieksze zakupy meza wysylam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2009, 12:02

dorotaczekolada, oby leki szybko pomogły :ico_sorki: Trzymam kciuki :-)
Co do mdłości, to ja je też miałam dziś rano, niewiele brakowało :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2009, 12:56

barbapuppa, no u mnie oznaka koncowki jest zgaga,koszmar :ico_zly: I mialam dzis dwa skurcze...ała :ico_olaboga:

I tez pokoj synka remntujemy,tzn tata przyjedzie dzis i z mezusiem beda robic,i jedna sciane u nas w pokoju beda ocieplac,tam gdzie lozeczko bedzie stalo :ico_brawa_01:

ramonka, juz dzis glosowalam :ico_brawa_01:
ale nieladnie ze nie dalas znac bo bysmy sie spotkaly
- a wiesz,ze o tym samym myslalam,ale nie mamy tam internetu,wiec nawet numeru tel nie mialam,a wogole te dwa tygodnie zlecialy tak szybko :ico_szoking:

anetka607, ojej Ty tez juz w 7 okienku jestes :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A co do aktywnosci dzidziusia,to ja mialam jeden dzien kryzysowy u rodzicow,akurta bylismy tego dnia w ZOO a mala od rana sie nie ruszala - zawsze rano mnie budzila kopniakami i juz mowilam do meza,ze jak sie nie odezwie do powrotu,to idziemy na pogotowie,zeby posluchali tetna :ico_olaboga: Ale nie dawalo mi spokoju to i poprosilam mezusia,zeby kupil gazowany napoj,wypilam pol puszki i po 15 minutach mala dostala czkawki :-D
syn w szkole juz mało co kaszle
- dobrze,ze juz lepiej sie czuje :ico_sorki:

dorotaczekolada, kurcze,zawsze cos :ico_olaboga:

Shiva, u mnie wczoraj mdlosci byly,maz sie smial ze mnie,znowu nie dam rady glukozy wypic,jak wymiotowac co rano :ico_olaboga: Z Andrzejkiem nie dalam rady,wypijalam i po 20 minutach ladowalo wszystko w kibelku :ico_wstydzioch: Pani kazala mi powtarzac badanie jeszcze 4 razy i ostatecznie zrobilysmy je po porodzie :ico_oczko:
A teraz mam zrobic 1 pazdziernika,mam nadzieje,ze wytrzymam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2009, 13:23

Shiva brawa że się unormowało, oby tak dalej :ico_brawa_01:
meg fajny wózek i firma dobra :-) powinnaś być zadowolona (ja z tej firmy chcę kupić leżaczek) A kolory też ok, nie będzie Ci się tak brudził. Przecież nie musi być od razu różowy :ico_oczko:

inia1985 fajny brzuch :-D
ja po wizycie juz. anemia nadal sie mnie trzyma,mam brac tardyferon. poza tym zapalenie pochwy przepisane masci i tabletki i zakaz sexu na 2 tyg
:ico_olaboga: nich Ci szybko pomogą.

ramonka śliczna Zuzia - głos odany :-)
też mi mdłości powróciły a wczoraj nawet wymioty :ico_olaboga: nie wiem jak to nazwać ale wszystko mi podchodzi do gardła, no i raz nie wytrzymałam :ico_olaboga:

Glukozę też będę miała Rybka po Tobie, przed 13.10 bo mam wizytę (0,75) muszę wypić. To picie nie jest dla mnie taie złe...ale siedzieć tam 2 godziny katastrofa :ico_noniewiem: spać mi się chce po tym niemiłosiernie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”