Witajcie
ja tez sie kawki napije
ale ja pije przez caly czas rozpuszczalna tylko bezkofeinowa
fakt czasem jak jestem u kogos to wypije taka normalna wkoncu niekazdy ma bezkofeiny
ja sie dzis jakos tak zle czuje ,i przeskoczyla mi chyba kosc w kolanie
jak sprzatalam dzis rano i musialam sie polozyc na ziemie jeszcze troszke boli ale mam nadzieje ze sie nic niezrobi
mialam juz tak wczesniej
ale teraz troszke upadlam na brzuszek z lewej strony i mam nadzieje ze nic niebedzie
Wiki osttanio zaczal zabek bolec i nawet jje napuchlo we wtorek miala lewa strone napuchnieta biedulka
al;e bylismy wczoraj u dentysty i on jej przedziurawil tego zabka i wyszla ropa i dal antybiotykn i kazal plukac w szałwi
juz ja nieboli na szczescie ale idziemy w poniedzialek
bo ma drugiego zabka do zrobienia
biedulka wczoraj nieposzla do szkoly bo sie balam zeby sie dzieci niesmialy z niej ze ma taka dziwna buzke
no ale dzis jest juz lepiej i pan doktor pozwolil jej chodzic normalnie do szkoly takze Wiki cala happy
ja jeszcze niemam nic spakowane
dopiero jak bede miec łozeczko w pokoju to bede sie pakowac zreszta musze dokupic kapcie,koszule,i jeszcze inne rzeczy
,mam, liste zrobiona ale kupie to w pazdierniku bo mam tyle wydatkow z szkola Wiki
co chwila cos
Acha mialam pochwalic was dziewczyny za przepiekne pokoiki dla dziaciatek
poprostu boskie az zazdroszcze bo moja Zuzka bedzie spala w Wiki pokoju i mam takie naklejki na sciane to nakleje ale jak bedzie juz łozeczko
Ewka zo za mile zaskoczenie hehe z Agatki wyszly nici ale gratuluje ci synka
najwazniejsze ze dzidzia zdrowa
no i
matikasia, Wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek
spoznione ale szczere
widze ze my jeden rocznik
82
hehe
siunia, mysle ze ztym wozkiem to dobre wyjscie tymbardzije tak jak piszesz przyjdzie zima i niebedzie sie chcialo Nathankowi chodzic a tak to bedzie ci lepiej
ajka tam Milan sobie ardzi w przedszkolu??
i jak zabki Natanka juz lepiej>???
ja w poniedzialek bylam u gina i waze juz 81kg
czyli 15kg na plusie
ale co zrobic
wszystkjo jest oki
dostalam Nystatyne na uplawy bo mam okropne i strasznie zaczelo swedziec
mam wizyte na nastepny miesiac
bo pan doktor uznal ze skoro sie nic niedzieje to niema potrzeby zeby chodzic co dwa tygodnioe
chyba ze bedzie sie cos dzialo ale poki co jest oki
]fakt czuje sie juz jak wieloryb i jestem taka powolna ze
ale bola mnie plecy i ta kosc ogonowa i jak za szybko chodze to mnie krocze boli
dlatego staram sie oszczedzac
tylko jak to robic jak w domu zawsze cos do roboty
kurka kazdego kogo spotykam to sie pyta czy bede miec synka
bo mowia ze ładnie wygladam i ze inaczej niz z Wiki
mam nadzieje ze sie nieokaze tak jak u Ewki hehe
ale ja czuje ze to bedzie Zuzia
zreszta jakby mialby byc synek tez bedzie fajnie
chociaz bede w lekkim szoku hehe
Kasia90, zycze ci abys jak najszybciej miala swoje mieszkanko i mogla urzadzic tak jak sobie wymarzysz
dobra ja uciekam na miasto i potem obiadek i po Wiki do szkoly papa