leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2009, 13:49

a ja wrocilam z miasta
nawet pare ciuszkow kupilam :ico_oczko:

lilo

17 wrz 2009, 14:19

Kurcze mnie kusi żeby parę ciuszków kupić ale jakoś do końca nie wierzę że będzie na 100% dziewczynka. Za dużo niespodzianek wśród znajomych było :ico_oczko: A marzy mi się coś słodkiego typowo dla dziewczynki albo coś super "macho" dla chłopaka :ico_haha_01: :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2009, 14:30

ale jakoś do końca nie wierzę że będzie na 100% dziewczynka. Za dużo niespodzianek wśród znajomych było
:ico_haha_01:
tymbardziej ze jakby sie okazalo ze chlopak to ciezko bedzie go ubrac w rozowa sukieneczke :ico_haha_01:

ja dzisiaj kupilam troche body, pajacykow i tak patrze na to wszystko to od biedy dziewczynke tez by mozna bylo w to wystroic :-D :ico_oczko:

lilo

17 wrz 2009, 14:34

tak patrze na to wszystko to od biedy dziewczynke tez by mozna bylo w to wystroic :-D :ico_oczko:
No właśnie problem w tym, że ładniej dziewczynce będzie w niebieskim niż chłopcu w różowym :ico_haha_01: :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2009, 14:54

No właśnie problem w tym, że ładniej dziewczynce będzie w niebieskim niż chłopcu w różowym
no dokladnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2009, 15:13

Witam :-D
leona napisał/a:
iw_rybka napisał/a:
to jest taki maly trening macicy,cwiczy sobie przed porodem

no oby :ico_sorki:

Też myślę że tak jest - i też to miewam. Zazwyczaj bezbolesne ale raz takie już z bólem i wtedy mnie lekka panika przed porodem dopadła :ico_oczko:
Też tak czasem nam,brzuchal twardnieje na chwilkę i zaraz przechodzi po kilku minutach.Ale u mnie jak na razie przynajmniej odbywa się to bezboleśnie.
lilo napisał/a:
W międzyczasie prasuję bo straszna sterta mi się uskładała...
ojejj nic nie mów moja sterta leży już 2 tygodnie :ico_olaboga:
Ja mam stertę też od jakiś 2 tygodni,zazwyczaj ciuchy wkładam na wolną półkę w szafie i czekam aż się zapełni i dopiero wtedy zabieram się za prasowanie. :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Leń mnie totalny opetał.
Kurcze mnie kusi żeby parę ciuszków kupić ale jakoś do końca nie wierzę że będzie na 100% dziewczynka. Za dużo niespodzianek wśród znajomych było :ico_oczko: A marzy mi się coś słodkiego typowo dla dziewczynki albo coś super "macho" dla chłopaka :ico_haha_01: :ico_oczko:
Ja też nie jestem jakoś pewna czy w moim brzuchu mieszka dziewczynka,a od mamy dostalam spodenki i kurteczki w 2 rozmiarach w koloże różowym.No i wśród ciuchów od koleżanki też sporo różu widziałam.Mój mąż już powiedział że jak się chłopak jakimś cudem urodzi to on nie pozwoli tych ciuchów synkowi zalożyć :ico_brawa_01: Ale on jest pewny że to dziewczynka,moja ginka również.Powiedziała że mogę już zacząć imię dla córki wybierać i pokój jej umalować. :ico_szoking: Tylko czemu ja w to nie wierzę???

No nic,idę nad rosołkiem jeszcze popracować i w końcu zjeść bo maluch już się domaga.

lilo

17 wrz 2009, 15:57

Powiedziała że mogę już zacząć imię dla córki wybierać i pokój jej umalować.
Eeee no - jako lekarz powinna sobie zdawać sprawę że pomyłki w usg mogą zdarzyć się zawsze :ico_oczko:
Mi też lekarz napisał w karcie ciąży "córka" tak jak na zdjęciu z USG ale biorę pod uwagę ewentualną niespodziankę :ico_oczko:

U mnie dziś pomidorowa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2009, 16:03

Eeee no - jako lekarz powinna sobie zdawać sprawę że pomyłki w usg mogą zdarzyć się zawsze :ico_oczko:
Mi też lekarz napisał w karcie ciąży "córka" tak jak na zdjęciu z USG ale biorę pod uwagę ewentualną niespodziankę :ico_oczko:
Najważniejsze chyba że ja mam do tego zdrowe podejscie i wiem że takie pomyłki sie zdarzają i to dość często.Także na razie nie nastawiam się na żadną w płci bo jeszcze może się coś zmienić.Imiona mam 2 przygotowane,wózek i fotelik w neutralnych kolorach więc spoko :ico_oczko:
U mnie dziś pomidorowa :ico_oczko:
Pychota,uwielbiam pomidorówkę.Ale dzis muszę się zadowolić rosołkiem,a wyszedł całkiem smaczny bo dostałam kurkę ze wsi od teściowej. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2009, 17:08

moj lekarz tez mi mowil ze na 100% chlopak :ico_noniewiem:
ja co prawda tez widzialam... ale roznie to bywa :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-17, 17:10 ]
Pychota,uwielbiam pomidorówkę.Ale dzis muszę się zadowolić rosołkiem,a wyszedł całkiem smaczny bo dostałam kurkę ze wsi od teściowej.
ja za pomidorowa nie przepadam :ico_chory:
ale takiego rosolku z kury bym sobie zjadla :ico_sorki: :ico_sorki:
u mnie dzisiaj byl kotlet i brokuly :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2009, 18:40

witam :-D

U nas remont pelna geba,troszke u nas w pokoju,jutro u Jedrulki.Kupilismy mu dzis mebelki,przywioza w poniedzialek,a jutro jedziemy po wykladzine :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”