Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2009, 13:29

anetka607, :ico_szoking: dobrze, że Ci się nic nie stało. Może to rzeczywiście ciśnienie :ico_olaboga: Dbaj o siebie. Oby takie akcje się już nie powtórzyły :ico_sorki: :ico_sorki:

Dziewczyny, trzymam kciuki za ustabilizowanie się sytuacji mieszkaniowej :ico_sorki:

meg, może częściowa dieta uchroni Cię przed tą cukrzycą. Oby tak było. A z tym TSH to moja lekarka powiedziała, ze to normalne że spada. Bo dzidzia więcej hormonu wytwarza, dlatego w ciągu 1,5 miesiąca zeszłam z dawki 175 do 75. Bo też gwałtownie tsh poszło w dół. Zdrówka życzę.
A i wielkie :ico_brawa_01: dla maleństwa za wagę :-D

anusiek, udanego wyjazdu weekendowego :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2009, 13:42

dorota - no udalo nam sie i to bardzo :-D Ale duzy udzial mial w tym tez maz,bo ma brata starszego ale rodzice zadecydowali,ze to jemu daruja to mieszkanie.Szwagier tez ma zone i dziecko ale to calkiem inna historia :ico_oczko:

anusiek -to milego weekendu,w Ciechocinku sobie powdychasz swiezego powietrza :-D

meg - strasznie mi przykro,ze masz takie klopoty z wynikami i jtarczyca,nerka.Zycze duzo zdrowka i oby wszystko sie unormowalo :ico_sorki:

anetka607, kurcze,co z nami jest?To juz nie ma ksiazkowych ciaz????Anetko Tobie tez duzo zdrowka i oby te omdlenie sie nie powtorzylo :ico_nienie:

U nas dalej remont,kupilismy dzis sliczna wykladzine w miasto i ulice do pokoju Andrzejka ale zanim wszystko stanie to jeszcze troszke potrwa,bo tesc jutro wyjezdza i mezus sam bedzie dzialal :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2009, 16:17

Cały czas się zastanawiam, co się stało z Mikusią :ico_noniewiem: Minął już miesiąc odkąd milczy, mam nadzieję że nic złego się nie stało i po prostu nie ma czasu/chęci siedzieć na forum :ico_sorki: Ale coraz bardziej się martwię :ico_wstydzioch: Już myślałam nad wysłaniem maila do niej, ale skoro nie wchodzi na forum to może i nie sprawdza poczty?? A co Wy o tym sądzicie?

Przyszła reszta zamówienia ciuszków ciążowych. inia1985, te z estylu fakt szły najdłużej, ale jakościowo są oki i nie "gryzą", więc może po prostu tamten sweterek, który zamówiłaś był jakiś "trefny".
Oto te rzeczy: http://allegro.pl/item738415544_estyl_s ... kwiat.html
(czarny - bardzo elegancko wygląda - na żywo o wiele ładniej niż na zdjęciu)
http://allegro.pl/item743928884_estyl_s ... _mamo.html
(biały - przede wszystkim ciepły)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

18 wrz 2009, 22:18

Shiva, ja nie zamawiałam jeszcze tego swetra, to kogoś innego gryzło:P Ale skoro jesteś zadowolona, to chyba się skuszę :-)

iw_rybka, też mam nadzieję, że nam się kiedyś fartem coś trafi :-) Na razie staram się nie zamartwiać, tragicznie jeszcze nie jest :ico_oczko:

anusiek, zazdroszczę weekendziku i życzę miłego wypoczynku :-D Super, że poznałaś tą dziewczynę ze szkoły rodzenia, zawsze we dwie to raźniej

meg, rzeczywiście dzidzia fajnie rośnie :-) oby tak dalej

anetka607, uważaj na siebie, dobrze że tylko tak się skończyło

A mnie dzisiaj koleżanka odwiedziła (w końcu;p), poplotkowałyśmy i jakoś tak od razu nastrój się poprawił. Tym bardziej, że mamy już weekend :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2009, 22:39

inia1985, he he he, rzeczywiście Ty się zastanawiałaś nad innym sweterkiem, to Monika 25 kupiła w tej firmie i nie była zadowolona. Ehh tak mi się jakoś skojarzyło :ico_wstydzioch:
Fajnie, że koleżanka Cię odwiedziła, takie babskie ploty świetnie poprawiają nastrój :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

19 wrz 2009, 10:24

życzę wszystkim takiego słonecznego nastroju, jaki mi dziś towarzyszy :-D udanej soboty!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2009, 13:29

Shiva, faktycznie Mikusi juz dlugo nie ma :ico_szoking: Ale moze tylko odpoczywa od forum :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A ten sweterek pierwszy fajny,zamowie sobie :ico_brawa_01:
tragicznie jeszcze nie jest :ico_oczko:
- i tak trzeba myslec :ico_brawa_01:

U nas z remontu sciany,zrobil sie remont 3 scian +nowe tapety, nowa lampa+firanki i zaslonki i mega przemeblowanie,wyglada super :-D Moja ksiezniczka bedzie miala lozeczko w najladniejszym pokoju :ico_oczko:

Teraz mezus przez to sam musi robic u Andrzejka,bo tesc wyjechal dzis :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 13:42

iw_rybka, super, że remoncik tyle radości Ci przynosi. Rzeczywiście córcia będzie miała ślicznie - czekam na fotki po skończonej pracy :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2009, 16:36

Shiva, napewno pokaze :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2009, 10:24

Udanej niedzieli :ico_ciezarowka: