lilo

21 wrz 2009, 09:22

Helen, piękny brzuszek :ico_brawa_01: Rośne maleństwo ładnie :ico_brawa_01:
stawiam za skonczony 24tc :ico_brawa_01: :ico_tort:
A ja za rozpoczęty :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_tort:

U mnie weekend tak sobie, sobota fajnie a wczoraj cały dzień przeleżałam bo mi było strasznie niedobrze no i te zawroty głowy miałam :ico_placzek: No ale dziś lepiej, trzeba się cieszyć :ico_sorki: Nakarmiłam malucha i zaczyna brykać.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 10:04

witam w poniedzialek :ico_oczko:

Helen fajny brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja za rozpoczęty
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort:

lilo, dobrze ze dzisiaj lepiej sie czujesz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a mi cos w biodro "weszlo"i mnie boli przy chodzeniu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2009, 10:52

helen - sliczny brzusio,zazdroszcze,ja mialam taki brzusio jak sie najadlam,juz po urodzeniu Andrzejka :ico_wstydzioch:

lilo, wiesz,to jednak chyba cisnienie,bo i umnie zawroty glowy,zle sypiam i wciaz spiaca jestem.A do tego dzis rano po przebudzeniu wymiotowalam :ico_zly:

leona, biodra sie trosze w ciazy rozchodza,zeby dzidzia miala latwiejsza droge wyjscia,moze dlatego cie boli :ico_olaboga:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 11:34

biodra sie trosze w ciazy rozchodza,zeby dzidzia miala latwiejsza droge wyjscia,moze dlatego cie boli
nie, to nie to, po prostu cos mi strzyknelo i bolalo ale troche rozchodzilam i juz jest ok :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2009, 12:06

ale troche rozchodzilam i juz jest ok :ico_oczko:
- yhy,wazne,ze juz lepiej :ico_oczko:

stawiam za 26 tydzien :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 12:10

Cześć laseczki
Witam się z urlopu. Dzisiaj postanowiłam odpoczywać na maksa bo w zeszłym tygodniu to ciągle coś do zrobienia i dom do sprzątnięcia bo i w szafkach trzeba ułożyć i okna umyć i firanki wyprać :( ALE TO JUŻ za mną więc teraz wypoczywam. jeszcze mam w planach ułożenie rzeczy i posortowanie ich dla Mańka, ale zobaczymy jak się wyrobię :)
A wczoraj z rodzinką pojechaliśmy sobie d Sopotu bo teściową trzeba było odwiedzić raz na miesiąc :) i otem pochodziliśmy sobie po Sopocie. Wpadliśmy na wielką wyprzedaż do Reserved i w sumie było tam parę fajnych rzeczy, ale było za dużo ludzi i zdecydowanie za duszno, więc wybrałam sobie tylko 2 bluzki, dla M. spodnie i sweterek i zapłaciłam tylko 60zł hihi.
A ja stawiam za 25 tydzień :d i uciekam bo Krystek mi marudzi że nie poświęcam mu uwagi.
Do zobaczenia kochane

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 wrz 2009, 12:26

Witajcie :)

Leona :ico_brawa_01: za 24 tydzień :-) jak ten czas leci :)
A ja za rozpoczęty
stawiam za 26 tydzien
A ja stawiam za 25 tydzień
:ico_urodzinki:

Helen wyglądasz ślicznie, jak taka modna mama z okładki :ico_brawa_01:

lilo, mam nadzieję, że odpoczynek sprawi że Ci się poprawi samopoczucie :-)

Widzę, że weekend ogólnie udany :-) to świetnie :ico_brawa_01: u nas też było fajnie. Stare miasto mnie zachwyciło :ico_olaboga: pogoda była świetna i ja czułam że wypoczywam :-)

dziś mam bardzo dużo energii i chyba zrobię placek wiśniowy :ico_brawa_01: zapraszam do skosztowania :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2009, 12:27

Witam :-D
No to ja stawiam :ico_tort: za 23 tyg :ico_haha_01:

Helen,brzuszek śliczniutki :ico_brawa_01:
lilo, wiesz,to jednak chyba cisnienie,bo i umnie zawroty glowy,zle sypiam i wciaz spiaca jestem.A do tego dzis rano po przebudzeniu wymiotowalam :ico_zly:
Na pewno coś jest z ciśnieniem bo mnie od wczoraj głowa boli.Strasznie mnie to męczy,ale nie będę truć dzidziulka prochami.Zniosę to.
A w ogóle w sobotę to dopadły mnie mdłości,na szczęście przed wymiotami dałam rade się powstrzymać,ale trzymało mnie cały dzień.Obiadu też nie dałam rady zjeść całego.Dopiero wieczorem nadrobiłam kolacją.Nie wiem skąd to sie wzięło :ico_olaboga: jakiś dziwny powrót do przeszłości,na szczęście tylko jednodniowy :ico_sorki:

Od jakiegoś już czasu mam problem z lekkim krwawieniem z nosa.Codziennie nos mam rano zapchany,ale takimi małymi krwiaczkami.Coś słabe mam naczynka.Dziąsła też krwawią i nawet bolały,ale kupiłam ziołową pastę i jakoś się chwilowo uspokoiło.

Dzisiaj znów sama (z dzidzią i kocurem) ,mężulek ma dyżur. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2009, 12:43

Patrycja.le, witaj i wypoczywaj :-D

[ Dodano: 2009-09-21, 12:47 ]
zapraszam do skosztowania :-D
- juz lece :ico_sorki:

Ostatnio jak Leona napisala o makowcu,to musialam isc do cukierni i kawalek kupic :ico_wstydzioch:
No i ostatnio wciaz mam ochote na kukułki :ico_szoking:
Zniosę to
- ja sobie pozwolilam na mala kawke rozpuszczalna,taka z plaskiej lyzeczki,wiec mysle,ze chyba jej nie zaszkodzi :ico_wstydzioch:
Od jakiegoś już czasu mam problem z lekkim krwawieniem z nosa
- a to akurat normalne na tym etapie ciazy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 wrz 2009, 12:54

ja sobie pozwolilam na mala kawke rozpuszczalna,taka z plaskiej lyzeczki,wiec mysle,ze chyba jej nie zaszkodzi
nie zaszkodzi :-) ja też czasem popijam taką kawkę z płaskiej łyżeczki i bratowa też piła i jest dobrze wszystko :-)

a cisto bardzo proste, a jakie pyszne :-) jestem z siebie dumna bo ja mam dwie lewe ręce a to mi wychodzi :ico_oczko:
No to ja stawiam za 23 tyg
:ico_tort: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-09-21, 12:54 ]
ahh Rybka zazdroszę Ci tego remonciku, też bym już chciała :ico_wstydzioch: ale narazie szukamy bezskutecznie komody :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”