Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 15:28

Pati85,
Ale Erikowi torcik smakowal pysznie wyglądał super :ico_brawa_01:
dzeiki za mile slowa
A co do torciku, to strasznie mu smakowal :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Erisa i filipka za nowe umiejestnosci :ico_brawa_01:
dziekujemy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Pati super torcik,i Eric taki fajniutki duży chłopczyk! :ico_brawa_01:
dzieki :ico_sorki: :ico_sorki:
Pati85,super foteczki a zreszta jak by ,mialy wyjsc inne przy malym przystojniaczku :ico_oczko:
hehe, dziekuje jeszcze raz za mile slowa o Erisiu :-) :-)
jeszcze mnie do kolekcji brakuje :-D :-D
i mnie, ja tez chce, chyba dzis pogadam z mezulem, bo planowalam od nastepnego roku, fajnie by bylo, zebysmy jakos w tym samym czasie sie zaciazyly i znow byly na wspolnym terminie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 wrz 2009, 20:12

Ej :D Marta ja nie moge ;) jejku a masz juz jakies dolegliwosci zoladkowe?? :) Wciaz mnie to wzrusza - powiem Wam ze jak widze na swojej uczelni jakas laske z brzuchem to mam ochote dotknac i sie poryczec :D naprawde uwielbiam brzuszki i wzruszam sie strasznie jak mysle ze taka wspaniala istotka jak Nina tam siedzi

Poza tym u nas byli tesciowie, odwiozlam ich na lotnisko i spotkalam sasiadke na korytarzu... wychowuje sama malego synka ma 20 miesiecy, koles ja zostawil jak sie dowiedzial,ze jest w ciazy i zastanawialam sie jak sobie radzi i co? Okazalo sie,ze jest glowna ksiegowa dyrektora finansowego w jakiejs firmie, kupila sobie mieszkanie w Krakowie 3 pokojowe, jezdzi dobrym samochodem, przy malym pomaga jej mama - jejku jaka silna i twarda kobieta! :)

Ja ogladam zmierzch, bo dwie czesci juz skonczone, czeka na mnie trzecia ale poki co ogladne film zeby troche powzdychac - chociaz srednio mi sie podoba na poczatku filmu to pozniej jest do zaakceptowania :D jego glos i jego wzrok sa fajowe :PP ehh zachowuje sie jak glupia nastolatka ;)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 21:17

yoanna, powiem Ci ze kupilam dzis cukierki mientowe :ico_oczko: ale jak narazie rewelacja :-D silownia zaliczona i zaraz zmykam pod prysznic :-)
jutro rano kurs a pozniej grupa :ico_haha_02: Igolinka pobawi sie z dziecmi bo oststnio uciakaja od niej :ico_noniewiem: ona im podaje trawke albo liscia a te zwiawaja :ico_placzek:
narazie Igulki nie odstawiem od cycka zobaczymy jak dalej bede sie czula :-)
wiecie ze ja juz nie pamietam co mozna czego nie mozna w ciazy :ico_szoking: znaczy sie z tych pierdolow :ico_oczko: wotrobki nie mozna i jakis tam ryb :ico_olaboga:
rok temu bylam o tej porze w cizy i teraz :-D ale jaja :-D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

21 wrz 2009, 21:49

mmarta81, no ja nie wiem, ze wątrobki nie mozna to pierwsze słysze. Ja jadlam wszystko na co miałam ochote a watrobka ma bardzo duzo zelaza :-D

No nic fajnie bedzie powspominac ciaze razem z Toba.

Dobra zmykam bo jutro ide na weselisko papa

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2009, 22:02

wiola85, Ty nie wspominaj tylko dolaczaj do mnie :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 wrz 2009, 10:35

No watrobki chyba ze wzgledu na to ze mozna sie zarazic jakas choroba ja jedzac - cos tak mi sie przypomina ;)

Poza tym dzien dobry! Ja napisze do Was pozniej bo mala mi krzyczy i musze sie zbierac pomalu na silownie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Milego dnia!

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2009, 10:39

hej witam się rano :-D
Wszystkiego najlepszego dla NIcolaska :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Obrazek

Marta mi tez się zapomnialo ale z tego co pamietam to sery plesniowe wykluczone surowe miesa i wędliny z ryb to panga pewnie i coś jeszcze...
milego dnia

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

22 wrz 2009, 11:20

NAJSERDECZNIEJSZE,NAJKOLOROWSZE,NAJPIEKNIEJSZE ZYCZENIA DLA NICOLASKA Z OKAZJI URODZIN!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Ciagle mysle jaka jestes szczesciara marta,ale bedzie fajna roznica wieku,a jaki cudowny miesiac na urodzenie dziecka,ja mialam z Mateuszem termin na 11 maja,super tak przed latem :ico_sorki:
Jak powiedzialam mojemu Arturowi,ze tez bym tak chciala,to mnie malo wzrokiem nie zabil :ico_noniewiem:
No coz to tylko facet :ico_zly:
A my lecimy na sczepienie zaraz.Dzis ostatnia seria paleczki grypy i meningokoki,za miesiac jeszcze ostatnie pneumokoki i mamy spokoj ze szczepieniami na dluzsza chwile :ico_sorki:
Natalka zaczela tolerowac moje posiedzenia przy komputerze,wiec moze bede wpadala czesciej.Wlasnie wywala wszystko ze swojej komody,wiec mam 5 minut :ico_haha_01:
Milego dzionka zycze!
A pati chyba pytala jaka dluga jest Natalie.
Dluga 82 cm waga 9.100 kg slowem dluga i chuda jak kiedys mamusia :ico_haha_02: Az jej zazdroszcze :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2009, 13:26

NICOLASKU NAJKOCHANSZY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE,DUZO ZDROWKA SAMYCH RADOSCI :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :526: :530: :527: :524: :521: :529: :529: :528: :525: :531: :531: :520: :520: :520:

adia26, :ico_sorki: dzieki...wlasnie o serach plasniowych zapomnialam

miszka, :ico_haha_02: witaj super bedzie jak bedziesz czesciej wpadac :ico_brawa_01: ja Ige planowalam na maj-ale bylo pewne obsuniecie i wypadla na wrzesien :ico_haha_01: :ico_haha_01:
teraz bedze maj :-D
i pomyslicie ze mam z gorem ale mysle ze to chlopak :ico_szoking:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 wrz 2009, 14:33

STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!! Nicolasku rosnij nam zdrowo :)))

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Marta Ale by bylo fajnie gdybys miala synka :)))))))

A ja wrocilam z silowni :D bylo wspaniale, bo bylam tylko ja i drugi chlopak - uwielbiam jak jest pusto, nikt mi nie zajmuje sprzetu nie musze na nic czekac, nikt na mnie nie patrzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A zaraz sie zbieramy na spacer, jestem co prawda wykonczona, ale Nina nie moze cierpiec na moich cwiczeniach wiec zabiore ja a przy okazji zlamie moje postanowienie i kupie sobie malego batonika (wspominalam ze nie jem slodyczy? Od 4 dni ... ale nie moge tak odrazu rzucic wiec ten batonik jest mi potrzebny! ;)

Wróć do „Przedszkolaczki”